Şimdi Ara

'Şampiyonluğu zora soktuk' düşünelim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mersin Elazığ Trabzon sivas içerdeki maclarımız bunlarda puan kaybı ihtimali cok zayıf .
    Deplasmanda karabük aynı sekilde .
    Kalan maclarda Fener'den en az beraberlik alırsak zaten şampiyonuz.hesabın cok iyimser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: elvinn

Akhisar kümeye oynuyor, belki hırslanırlar ona süpriz diyorum. Genel olarak..

korkulan olmadı. Her hafta güncelleyeceğim.

#Şampiyonluğaadımadımsarıkanaryam#

Şampiyonluğaadımadımsarıkanaryam
    önce biz puan kaybedelim ondan sonra dersiniz. 54 haftanın 52'sini lider tamamlamışız bırakacağız mı sanıyorsun

• gs nın sağı solu belli olmuyor diyene kadar. fb nin de gs her puan kaybetmesinde fb ninde kaybettiğini görmuyormusun. fb sankı cok ıstıkrarlıda ondan sağı solu bellı olmayan gs nın 4 puan gerısınde. seninki biraz hayal olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

gs nın sağı solu belli olmuyor diyene kadar. fb nin de gs her puan kaybetmesinde fb ninde kaybettiğini görmuyormusun. fb sankı cok ıstıkrarlıda ondan sağı solu bellı olmayan gs nın 4 puan gerısınde. seninki biraz hayal olmuş.

canımı sıkan ne biliyor musun? sen ve senin gibiler.

Görmüyor musun Gs ile FB arasında uçurum var. kadrodan teknik ekibe başkana kadar.. geçen sene, aziz yıldırım içerde birileri gitmiş gelmiş herkesin morali bozuk taraftar depresif o halde -süper final zımpırtısında puan farkı attık- ve buna sevindiniz.

bu sene daha berbat bi fenerbahçe var ! uefayı felan salla. senin takımın hiç bu halde olmadığı için anlayamazsın taraftarın ne hissettiğini, kulübün ne kadar kötü futbol oynadığını bilemezsin.. burada gsden iyiyiz diyen fenerbahçeli mi var? ben kadıköyde psikolojik olarak üstünüz dedim. hala diyorum.

FB zaten kötü. seyrediyor musun maçları, ben adam gibi oynayıp da aldığımız maç hatırlamıyorum, son 15-20 dk aman gol atmasınlar diye geçirdiğimi hatırlıyorum.

ama eğer şampiyon olmak istiyorsak kalan maçları alacağız. öyle veya böyle.. ben bu yazıyı şampiyonluk bitti, umutlar tükendi. herkes sitemkarken yazdım bjk derbisi sonrası. öncesinde herkes biliyor 5-6 kez büyük takımların birlikte puan kaybettiğini.. sen şimdi sus ve bekle..

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Mersin Elazığ Trabzon sivas içerdeki maclarımız bunlarda puan kaybı ihtimali cok zayıf .
    Kalan maclarda Fener'den en az beraberlik alırsak zaten şampiyonuz.hesabın cok iyimser

Mersinden ümidi kestim de elazığ trabzon maçlarını hafife alma kardeşim,

elazığın sana son maçlarını söylerim geriye doğru gidiyorum,

Elazığspor 1 - 1 Gençlerbirliği
    Eskişehirspor 2-2 Elazığspor
    Elazığspor 1-0 Orduspor
    Akhisar Belediye 0 - 1 Elazığspor
    Elazığspor 2 - 1 MP Antalyaspor
    Bursaspor 1 - 0 Elazığspor
    Elazığspor 1 - 3 Beşiktaş
    Kasımpaşa 0 - 0 Elazığspor
    Elazığspor 3 - 1 Trabzonspor
    Fenerbahçe 2 - 2 Elazığspor
    ... diye devam ediyor..

• quote:

quote:

gs nın sağı solu belli olmuyor diyene kadar. fb nin de gs her puan kaybetmesinde fb ninde kaybettiğini görmuyormusun. fb sankı cok ıstıkrarlıda ondan sağı solu bellı olmayan gs nın 4 puan gerısınde. seninki biraz hayal olmuş.

canımı sıkan ne biliyor musun? sen ve senin gibiler.

Görmüyor musun Gs ile FB arasında uçurum var. kadrodan teknik ekibe başkana kadar.. geçen sene, aziz yıldırım içerde birileri gitmiş gelmiş herkesin morali bozuk taraftar depresif o halde -süper final zımpırtısında puan farkı attık- ve buna sevindiniz.

bu sene daha berbat bi fenerbahçe var ! uefayı felan salla. senin takımın hiç bu halde olmadığı için anlayamazsın taraftarın ne hissettiğini, kulübün ne kadar kötü futbol oynadığını bilemezsin.. burada gsden iyiyiz diyen fenerbahçeli mi var? ben kadıköyde psikolojik olarak üstünüz dedim. hala diyorum.

FB zaten kötü. seyrediyor musun maçları, ben adam gibi oynayıp da aldığımız maç hatırlamıyorum, son 15-20 dk aman gol atmasınlar diye geçirdiğimi hatırlıyorum.

ama eğer şampiyon olmak istiyorsak kalan maçları alacağız. öyle veya böyle.. ben bu yazıyı şampiyonluk bitti, umutlar tükendi. herkes sitemkarken yazdım bjk derbisi sonrası. öncesinde herkes biliyor 5-6 kez büyük takımların birlikte puan kaybettiğini.. sen şimdi sus ve bekle..

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Mersin Elazığ Trabzon sivas içerdeki maclarımız bunlarda puan kaybı ihtimali cok zayıf .

Mersinden ümidi kestim de elazığ trabzon maçlarını hafife alma kardeşim,

elazığın sana son maçlarını söylerim geriye doğru gidiyorum,

Elazığspor 1 - 1 Gençlerbirliği
    Eskişehirspor 2-2 Elazığspor
    Elazığspor 1-0 Orduspor
    Akhisar Belediye 0 - 1 Elazığspor
    Elazığspor 2 - 1 MP Antalyaspor
    Bursaspor 1 - 0 Elazığspor
    Elazığspor 1 - 3 Beşiktaş
    Kasımpaşa 0 - 0 Elazığspor
    Elazığspor 3 - 1 Trabzonspor
    Fenerbahçe 2 - 2 Elazığspor
    ... diye devam ediyor..

yoo ben daha öncede dedim. fb nın yerınde biz olsaydık kaldıramazdık bu durumu. ama gsnin sağı sollu bellı degılken bunu avatantaj olarak görmen ıcın. fb nin istikrarından söz etmen lazım. ama 2. yarıdakı gs nın kaybettıgı puanları degerlendıremeyen fb degılmı

• quote:

yoo ben daha öncede dedim. fb nın yerınde biz olsaydık kaldıramazdık bu durumu. ama gsnin sağı sollu bellı degılken bunu avatantaj olarak görmen ıcın. fb nin istikrarından söz etmen lazım. ama 2. yarıdakı gs nın kaybettıgı puanları degerlendıremeyen fb degılmı

oRDU MAÇININ İKİNCİ YARISINI SEYRETTİM, GÖRMEDİĞİM KADAR İYİ VE ÜSTÜN PRESLİ BİR OYUNDU. AMA BİR SONRAKİ ES ES MAÇI PERT. GS'NİN NE YAPACAĞI BELLİ OLMUYOR.

avantaj olarak görüyorum demedim, elbette lider puan kaybedecek ki biz farkı azaltacağız. bekleyeceğiz zaman ne gösterecek,
  • o kadar uğraşmıştın en azından emeğe saygı
  • quote:

quote:

oRDU MAÇININ İKİNCİ YARISINI SEYRETTİM, GÖRMEDİĞİM KADAR İYİ VE ÜSTÜN PRESLİ BİR OYUNDU. AMA BİR SONRAKİ ES ES MAÇI PERT. GS'NİN NE YAPACAĞI BELLİ OLMUYOR.

avantaj olarak görüyorum demedim, elbette lider puan kaybedecek ki biz farkı azaltacağız. bekleyeceğiz zaman ne gösterecek,

'Şampiyonluğu zora soktuk' düşünelim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.