Şimdi Ara

Şampiyonluk Giderse Sorumlusu Vitor ve Fernandao'dur. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: emirnvyshrz

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Sene sonu gidecek bu adam sabredin. lord joker gelir şimdi yazar kalacak falan diye de aldırmayın aziz biliyor sevmedi taraftarın büyük çoğunluğu bu adamı. uefa'yı alsak bile gitsin isterim ben.

Evet bide bu sorun var 3 kulvarda ama hala sevilmiyor demekki bi sorun var.

Adamın her tercihi yanlış ki maç okuyamıyor doğru düzgün ve yönetimden istediği transferleri de gördük gazetelere çıkmıştı leş gibi bir takım yapar bu adam bizi 2 sene kalsa

Porto'ya otamendi,jackson martinez,quintero,danilo,alex sandro,moutinho gibi adamları aldıran vitor pereira'dır,bu adamların hepsi cok büyük paralara gitti,istedigi adamlar kimmis?gazetede duydugunuz yalan iftiralara inanıp hoca kötü damgası yapıstırıyorsunuz,az arastırın

Amma sallamıssın be

Porto adam alırken vitora danışacak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: becomex

Vay aslan parçası şuan takımın iyi gidişatına maçı okuyamıyor mu diyorsun :D olum siz varya anca bol keseden atarsınız futbol hücumdan ibaret deil anlayın artık.persie konusuna gelirsek şuana kadar ne yaptı da adam oynatsın pes yani

Takimin gidisati ile mac okumak ne alaka ? Bireysel yetenekler kurtardi hep bizi simdiyr kadar yalansa yalan de. Bak bugun ku kadroya les yine bu adamin kafasi basmiyor. Aslan parcassi lafini da hangi samimiyetle kullandin bilmiyorum.

• Nasıl bireysel yetenek yapma lütfen,takımın harika bir alan savunması var bütün bunlar öyle hocasız falan olmuyor,ilerde vasat altı olmamızın tek sebebi fernandao rvp nin etkisizliği vitor çıkıp gol atacak hali yok rvp ye lütfen objektif izleyin adam kötü oynuyor bu kadar basit.vitor gayet başarılı 3 kulvardayız tartışmaya bile gerek yok aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyasporun 3. Olmasi haklisin kotu takim oldygunu gosterir avrupaya gelirsek bu sene bir getirisi yoktu topu topu 10 milyon euro kazanmisin onu da zaten mac basina prime vermistir takimin puan desen ceyrek finale kadar bonus puan bile yok avrupa liginde onumuzdeki iki yil hersekilde 35 civari olacaz sonra 50 seviyesine cikacaz yani kisaca bu sene ne avrupa ne turkiye kupasi kendini yorduguna degmez heleki olimpiyat stadinda oynadigina hic degmez. Seneye sampiyinlar liginde kimi yeniyoruz gorursun gecen sene liverpoolu tothennami yendigimiz gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: becomex

Nasıl bireysel yetenek yapma lütfen,takımın harika bir alan savunması var bütün bunlar öyle hocasız falan olmuyor,ilerde vasat altı olmamızın tek sebebi fernandao rvp nin etkisizliği vitor çıkıp gol atacak hali yok rvp ye lütfen objektif izleyin adam kötü oynuyor bu kadar basit.vitor gayet başarılı 3 kulvardayız tartışmaya bile gerek yok aslında

Ya iki de bir rvp deme anladik kotu adam ama ilk 11 e rvp yuzunden kotu demedim ve 2 onlibero ve kjaer ve alves varsa ilk 11 de o takim yabi az gol yer ne bekliyordun kotu mu savunma uapacak bunlar :D Bireysel yetenekler kurtardi simdir kadar bizi ama ikinci yari bira daha iyiyoz bana gore ama ben sevmiyorum vitoru 3 kulvar dediginde ligde vebkipada bir zahmetbolsun Fener yani. Uefa ya gelince hic zorlu bir takimla karsilasmadik gercek anlamda.

• Şampiyon olsak bile takıma getirdiği leşlerle beraber derhal sepetlenmeli.
  • İki de bir rvp demem gerekiyordu uçta o oynuyor,forvet atamayınca işler zorlaşıyor,gol yemiyoruz ama bunların hepsinin planı var eminol öbür türlü 10 defansta oynasan yaramaz :D

• Takım başarılı deniyor lakin ilk yarı oynadığımız maçlarda nani rvp bireysel çabalarıyla kaç tane maç kazandırdı leş gibi oynadığımız gerçeğini ne çabuk unuttunuz? takıma yakismayacak şekilde 3 ön libero oynuyoruz. Aylarca takımın oturması bekledik. Kesinlikle sene sonu teşekkür edilip yol verilmeli.

• Kayseri maçı için çakılı sol beki libero oynatan bir tdmiz mevcut. O bölgeye konabilecek fazla oyuncumuz var iken Kadlec'i oynatıp risk almak nedir anlamıyorum. Şampiyon olursak bu tdnin şampiyonluğa etkisi en fazla %10 dur. Hiç bir taktik bilgisi yok. Bilmeyen bizler bile şu oynatılandan fazlasını oynatamayız. Osuruktan adamları getirdi takıma. Soktular bizi ffp zımbırtısına ve devre arası da transfer yapmayarak şampiyonluğu tehlikeye attılar geçen sene olduğu gibi. Hiç bir alternatifimiz yok. Gol kaçırıyorsak bile %100 kanatlardan gelen ortalardan/paslardan kaçırıyoruz. Ne bir ara pası, ne bir ver kaç girişimi. Hiç bir şey yok. Diego kezosu topu alınca Selçuk Şahin gibi ekseninde dönüyor. Topu atana kadar da bindirme yapan, defans arkasına koşu yapan oyuncumuza çoktan markajı çakıyorlar. Bu kadar laf edip yanılmak istiyorum. Sene sonu utanmak istiyorum. Ama o ışık da maalesef yok.
  • Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.