piyasada bulunan çin malı havye uçlarını hepimiz biliyoruz ve sıkıntılarınıda birlikte yaşıyoruz uzun zamandır aldığımız bütün uçlar işe yaramaz metal parçaları ve biz bir sürü para ödüyoruz firma olarak bizde % 100 yerli imalatımız olan uçları ürettik ve pazarlıyoruz uçlarımız kaplama ve %90 bakır karışımlıdır 350 C derecenin üstünde kullanmamanız ve temiz tutmanız tavsiye edilir temiz bir kullanımla günlük 12 saat sürekli calışarak 30-45 gün arası net kullanım sağlar ve % 100 GARANTİMİZ ALTINDADIR MEMNUNİYETSİZLİĞİNİZDE 15 GUN İÇİNDE KESİNLİKLE ÜCRET İADEMİZ VARDIR ..
İYİ BİR KULLANIM İÇİN
Temizliği için kesinlikle ama kesinlikle zımpara, eye veya sert herhangi bir yüzeye sürterek temizlemeyiniz. Aksi halde krom kaplama kavlayınca içerisindeki elektrolik bakır açığa çıkacak ve çok kısa bir zamanda 3-5 kullanımda ucunuz içeri doğru delinmeye oyulmaya başlayacaktır. Peki en sağlıklı nasıl temizlerim ucumu diyorsanız.... Pratik bir bilgi vereyim = Şu hepimizin evinde annelerimizin eşlerimizin bulaşık yıkarken kullandıgı yeni nesil bulaşık topları ( eski tip aliminyum telden bahsetmiyorum dikkat ) işte onu küçük ama ağır bır metal kutuya koyunki havyeyi sürttükçe sağa sola kaymasın havyenizin yanında bulunsun.Her lehim yapışınızda havye ucunda kalan pasta ve lehim artıklarını bu topa ufak dokunuşlarla temizleyin havye ucunda kalan lehim ve pasta artığı ucunuzu normalinden fazla ısıtacağından uç yanması tabir ettiğimiz olay gerçeklesir.Uç yanmasını nasıl anlarız derseniz ucunuz tertemiz ama lehimi bu türlü tutmuyor damlatıyorsa ucunuz yanmıştır.Tek çare zımparadır ancak artık o ucu 1-2 gün ancak kullanabilirsiniz. havyenizi kesinlikle ama kesinlikle plastik yüzeylere dokundurmayın uç hemen yanar.eğer kazara değmiş ise havye sıcakken ucunuzu kuru bir bez ile iyice temizleylin. www.kaygilar.com 362 431 19 19,0542 744 14 14 murat kayg İLETİŞİM DUNYASI SAMSUN
KARDEŞ ben samsundayım nerden alıcağız kaç para bir bilgi vermemişsin biraz reklam gibi olmuş sanki :s
saathanede otobus duragının arkasında topcunun ustunde iletişim dunyası var oraya gidin murat kaygı ile gorusun tanesi 8 tl dir daha ucuza verir mi dersen kendisine sorman gerekir:D saygılarımla
teşekkürer
önemli degil:D
30 günlük ömrü var demek.. Benim uç 5 yıllık . Artık kaynamış çıkmıyor .
Samsundayım lehim ucumuz yanarsa gideriz iletişim dünyasına artık