Şimdi Ara

Samsun Note 3 Kılıf Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce almıs oldugum note 3 e kılıf almayı düsünüyorum.Telefon da kronik kasa acıklıgı problemi olduğu icin cerceve yanlarına toz alma olasılığı oldukça yüksek ve metal görünümlü plastik cizilmeye oldukça elverişli bu yüzden kesinlikle en yakın zamanda kılıf almaya karar verdim.Telefonu aldığımda sipariş vermiş olduğum S-View kılıf de birlikte gelmişti yanlız sahte kılıf yolladıkları için geri iade etmiştim.Telefona ayrı bir hava kattığı bir gerçek bence ama iş koruma kısmına geldimi pekte sağlıklı olacağını zannetmiyorum.Sizlerden ricam hangi kılıfı almam konusunda yardımcı olmanız olcak S-View kılıf hala aklımda diger düsündüğüm kılıf ise Spigen Neo Hybrid sizce hangisini veya başka hangi kılıfı almalıyım fiyat konusunda sınır yok simdiden tesekkürler arkadaslar.

• xx_6161_xx kullanıcısına yanıt
    Bu kılıf çok iyi ancak fiyatı çok yüksek.

http://www.spigen.com.tr/Galaxy-Note-3-Case-Slim-Armor-View,PR-421.html
  • spg ultra thin. bundan baska kullanabilecegimi sanmiyorum. bu bile bazen fazlalik hissi yaratiyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    göstermis oldugunuz kılıfın koruma konusunda cok iyi olacagından süphem yok cihazı tank gibi yapmıs cünkü :D ama fiyatı bayağı tuzluymuş S-View den bile pahalı :D
  • xx_6161_xx kullanıcısına yanıt
    Note 2 den tecrübem en iyi koruyan kılıf yumuşak silikon, yani 5-10 liraya sokakta satılanlar. Kaç kere düşürdüm ama top gibi zıplıyor birşey olmuyor ama ekrana düşerse mesele başka tabi.

En iyisi sview kapağı olan silikon ama öyle birşey bulamadım ben.

Şimdilik şunla idare ediyorum:

http://www.mobilcadde.com/momax-samsung-n9000-galaxy-note-3-standli-uyku-modlu-siyah-deri-kilif-14426

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crusht -- 24 Ocak 2014; 13:21:18 >
  • Kararımı Spg Neo Hybrid den yana verdim hangi renk alacagıma karar veremedim ama henüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.