Şimdi Ara

Samsun Note 3 N9000 ve 9005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Iraktan Kuzenime 1 tane Sm N9000 Getirdim bi sıkıntısı yok çalışıyor fakat özellikleri daha iyi oldugu için kendime Sm n9005 Getirtmeyi düşünüyorum bu konu ile ilgili arkadaslarım gözümü korkuttular polonyadan aynı model getirdiğini söyleyen bi tanıdığım açtıramamış burada da götürmediği telefoncu kalmamış,başka bi tanıdığım ise barcelona da oranın hattını 15 dk taktığını ve bir sıkıntı çıkmadığını söyledi bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.Ona göre telefon sipariş edeceğim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ulu

Herkese iyi günler. Iraktan Kuzenime 1 tane Sm N9000 Getirdim bi sıkıntısı yok çalışıyor fakat özellikleri daha iyi oldugu için kendime Sm n9005 Getirtmeyi düşünüyorum bu konu ile ilgili arkadaslarım gözümü korkuttular polonyadan aynı model getirdiğini söyleyen bi tanıdığım açtıramamış burada da götürmediği telefoncu kalmamış,başka bi tanıdığım ise barcelona da oranın hattını 15 dk taktığını ve bir sıkıntı çıkmadığını söyledi bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.Ona göre telefon sipariş edeceğim teşekkürler.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

• Çok Teşekkürler Sağolun:) @Tepecikli 43
  • quote:

Çok Teşekkürler Sağolun:) @Tepecikli 43

Önemli değil, sorunuza gelince telefonlardan pek anlamam:( yalnız konu başlığındaki ( SAMSUN ) kelimesinin yanına ( G ) harfi eklemeyi unutmuşunuz, hatırlatmak istedim
  • Lütfen konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun...
  • Selamlar bildigim kadari ile irakdan gelen n9005 lerde bolgesel simkilit yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veya bolgesel kilit olursa actira bilirsiniz konu ile ilgili buraya bakin..
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96997804&p=1#97012987

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden Samsung Note 5
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu sahibine yazarsaniz..cevabi alabilirsiniz bi bakin...
    http://forum.donanimhaber.com/m_84126857/tm.htm

• Çok Teşekkür ederim ilginiz için...
  • quote:

Çok Teşekkür ederim ilginiz için...

Onemli degil ne demek bilgi paylasınca guzel...ii geceler...Yeni uye olmusunuz foruma hosgeldınıznız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.