Şimdi Ara

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesini kazananlar buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
11.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b3rzah

Bu yıl bayılacağımız harç ücretleri için bknz:

http://www.omu.edu.tr/a/tr/omu-aday/katki.php

Harç olayına şöyle bi yazı eklemişler

*** Yeni kayıt olacak Yüksekokul/Fakülte ve Enstitü öğrencileri için 35TL kesin kayıt öğrenci klavuzu ve öğrenci kimlik kartı ücreti aşağıdaki tabloda belirlenen katkı payı/öğrenim ücretine yansıtılacaktır.

anlamadığım dosya ücretini ve kimlik kartı parasını ayrı bir hesaba yatırmayacak mıyız ki? Benim harcım 539,00 tl gözüküyor üstteki linkte. Bu ücrete dosya kayıt ücreti oln 35 tl dahil mi şimdi...

• ,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldızzz -- 1 Eylül 2010; 6:38:52 >
  • Evet, tek kalemde alacaklar. Sen sadece öğrenci numaranı söyleyeceksin. Yani ik, dekont olmayacak, tek dekont.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Bu yıl bayılacağımız harç ücretleri için bknz:

http://www.omu.edu.tr/a/tr/omu-aday/katki.php

Harç olayına şöyle bi yazı eklemişler

*** Yeni kayıt olacak Yüksekokul/Fakülte ve Enstitü öğrencileri için 35TL kesin kayıt öğrenci klavuzu ve öğrenci kimlik kartı ücreti aşağıdaki tabloda belirlenen katkı payı/öğrenim ücretine yansıtılacaktır.

anlamadığım dosya ücretini ve kimlik kartı parasını ayrı bir hesaba yatırmayacak mıyız ki? Benim harcım 539,00 tl gözüküyor üstteki linkte. Bu ücrete dosya kayıt ücreti oln 35 tl dahil mi şimdi...

Hayır dahil değil. 574 TL ödeyeceksin toplamda.

• okuldan evrakları gelen oldumu benim hala gelmedi.
  • Bana bu sabah geldi. İçinde sadece rektörün mesajı var. Başka bir halt yok. Yırtıp çöpe attım. Gelmese de olur yani. :)
  • Site de bilgi formu ve Kayıt formu var. Ama kayıt için istenilen belgelerde bunlar istenmiyor. O ikisi de doldurulacak mı siz ne yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Site de bilgi formu ve Kayıt formu var. Ama kayıt için istenilen belgelerde bunlar istenmiyor. O ikisi de doldurulacak mı siz ne yaptınız

Normalde o belgeleri sana kayıt esnasında verecekler, "al şunları doldur" diye. Sen doldurup gidersen "al bende dolmuşu var" der, uzatırsın görevliye. :) İşlemlerin hızlanması için...
  • Tamam o zaman indirip dolduralım madem. Sen ne yaptın indirdin mi?
  • Evet, bilgisayarda doldurup çıktısını aldım. Bazı anlamadığım kısımları boş bıraktım, oraları el ile doldururum.
  • quote:

Evet, bilgisayarda doldurup çıktısını aldım. Bazı anlamadığım kısımları boş bıraktım, oraları el ile doldururum.

Teşekkürler. Ben de boş olarak çıkartıp el ile doldurdum :)
  • merak edenler için kampüsün her noktasından fotolar var
    http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=1423652&fbid=1490805664929&id=1077621552
  • Güzel fotolar.
  • Yarın Balıkesir'den Samsun'a doğru yola çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblaziken

Yarın Balıkesir'den Samsun'a doğru yola çıkıyorum.

usta sen internetteki formları çıkarıp doldurdunmu ? bende bu akşam gidiyorum hemen halledebilirim..
  • Napıyorsunuz gençlik. Ondokuz Mayıscılar ne alemde?
  • Yarın akşam vakitlerinde bursadan yola çıkıyoruz ( Abim ve ben). Ben öğrenci form larını çıkarıp doldurdum ne olur ne olmaz.

Bekle samsun geliyorumm ...
  • An itibariyle kaydımı yaptırmış ve geri dönmüş bulunuyorum. Şunu belirteyim sitede yazan, istenen belgelerden neredeyse hiç biri işe yaramıyor. Öncelikle I. ve II. öğretim olmak üzere 2 tane dosya hazırlama odası var. Orada isminize göre düzenlenmiş dosyalar var onları dolduruyorsunuz. 10 tane resmin arkasına isminizi ve tc'nizi yazıyorsunuz. İki tane kağıt var oralara da fotoğrafınızı yapıştırıyorsunuz. Sizden sadece banka dekontunu ve diplomanızı alıyorlar ve orada size öğrenci kartınızı veriyorlar. Sonra yan tarafta üni kayıt var oraya gidiyorsunuz. Orada size iki tane kağıt veriyorlar üni öğrencisi olduğunuza dair. Aynı zamanda burada şifrenizi de veriyorlar. Ondan sonra merdivenlerin orada sekreter var o, iki belgeye mühür basıyor ve böylece işiniz bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblaziken

An itibariyle kaydımı yaptırmış ve geri dönmüş bulunuyorum. Şunu belirteyim sitede yazan, istenen belgelerden neredeyse hiç biri işe yaramıyor. Öncelikle I. ve II. öğretim olmak üzere 2 tane dosya hazırlama odası var. Orada isminize göre düzenlenmiş dosyalar var onları dolduruyorsunuz. 10 tane resmin arkasına isminizi ve tc'nizi yazıyorsunuz. İki tane kağıt var oralara da fotoğrafınızı yapıştırıyorsunuz. Sizden sadece banka dekontunu ve diplomanızı alıyorlar ve orada size öğrenci kartınızı veriyorlar. Sonra yan tarafta üni kayıt var oraya gidiyorsunuz. Orada size iki tane kağıt veriyorlar üni öğrencisi olduğunuza dair. Aynı zamanda burada şifrenizi de veriyorlar. Ondan sonra merdivenlerin orada sekreter var o, iki belgeye mühür basıyor ve böylece işiniz bitiyor.

Bende kayıt oldum geldim hocam.Hayırlı olsun hepimize şimdiden

• peki Samsun'u nasıl buldunuz beklediğiniz gibi miydi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.