esC46 @ kardeşim aramada çıkan her konuyu niye uplıyorsun amacın ne merak ettim?
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan.
esC46 @ kardeşim aramada çıkan her konuyu niye uplıyorsun amacın ne merak ettim?
Mühendislik fakültesi-çevre mühendisliği..sen?
@Tufan. konuyu yukarı çıkarmak gibi bir amacım yok
harita mühendisliği kazanan arkadaşlar varsa tanışalım, bartın'dan geleceğim. ilk kez samsun'a gidiyorum.
arkadaşlar ders eklemeyi nasıl yapacağız bilgisi olan var mı ? yada ders seçme işlemi başladı mı ? şu sayfada bütün linklere tıkladım ama der seçimi yapamadım yapabilen varmı
arkadaşlar ders eklemeyi nasıl yapacağız bilgisi olan var mı ? yada ders seçme işlemi başladı mı ? şu sayfada bütün linklere tıkladım ama der seçimi yapamadım yapabilen varmı
evet şimdi bende araştırdım 12 de başlıyomuş . Bende yaptırdım kayıtımı :)
ya çift anadal yandal başvurusunun bu gün sonuymuş onu yapamadım nerden yapacağız biliyomusun
Tablolarımızda danışmanınız atanmamış optik okuyucu ile kaydolmalısınız !!!
kayıt yapamıyorum :(
Bende sorun cikmadi sukur.
bende hallettim şükürler olsun derslerim şöyle ;)
MATEMATİK-I BİLGİSAYARA GİRİŞ-I ELEKTRİK DEVRELERİ GENEL KİMYA İNGİLİZCE-I FİZİK-I ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ TÜRK DİLİ-I
Okul açılınca danışman hocanıza gitmeyi unutmayın...
Diferansiyel Denklemler Malzeme Üretim Lab I İstatistik Polimer Malzemeler Malzeme Mühendisliğinde Özel Konular Kalite Kontrol Mühendislik Ekonomisi Döküm Teknolojisi Metal Alaşımlar Malzeme Seçimi ve Tasarımı
sıkıntı yok 10 ders var hepsi geçilecek bu sene bu okul seve seve bitecek
Sedat Dogan'i bul isin yoksaa:D
addarA
kullanıcısına yanıt
SAMSUN OKUNABİLECEK EN GÜZEL MEMLEKETLERDEN BİRİİDİR OKULA KAYIT İÇİN GELDİGİNİZDE MEDİ APART OLARAK APART DAİRE GÜNLÜK KONAKLAMA GÜNLÜK KİRALIK DAİRE VE ARAÇ KİRALAMA HİZMETLRİMİZLE YARDIMCI OLABİLİR MEDİ APART ATAKUM SAMSUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme