Tamam emre ekleyelim bu arada bi aksam bi yerde toplanip. Ps 3 oyunlari hakinda laflayip bir seyler icebiliriz belki bende biraz kafa dagatabilirim
özhan kardeşim başın sağolsun.. Allah sabırlar versin..
Olur buluşuruz.
quote:
Orijinalden alıntı: LostControl666 özhan kardeşim başın sağolsun.. Allah sabırlar versin..
Saol firat
özhan crysis i oynıyacakmısın? MK ile takaslayacaktık. Seni bekliyorum
Tabi dostum ne zaman istersen
ctesi günü buluşalım özhan.. Uyar mı sana da?
Uyar firat benim tel 05302291234 sende telini ver arasip bulusuruz
PES 2011+PES 2010'a takas edecek var mı? Takas önerilerinizi yazınız
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
PES 2011+PES 2010'a takas edecek var mı? Takas önerilerinizi yazınız
Killzone 2 ile pes 11 I takas ederim
ilk takasimizi gerceklestirdik. Ozhan telefon suprems
quote:
Orijinalden alıntı: LostControl666
ilk takasimizi gerceklestirdik. Ozhan telefon suprems
Belliydi super oldugu zaten . Artik tel almadan sana danisirim :)
Merhaba Arkadaşlar öncelikle emeğe saygı açısından bu konu başlığında katkıda bulunan arkadaşlara t.ederim. veee Samsunda böyle bir imkan bulabilceğim aklıma gelmezdi... İstanbuldan geldim iş için artık samsunlu olduk vee elimde fazla oyun yok takas için;
PES 2010 MENOFHONOR VE CALL OF DUTY 3 VAR ELİMDE BENİM ARADIĞIM GODOFWAR3 VE PES 2011 TÜRKÇE : (((( İSTİYORUM... YADA BU TARZ OYUNLAR İÇİN HABER BEKLİYORUM..
Arkadaslar bende samsundayim. Atakum kisminda tunemekteyim. Su PSN kardesligi hakkinda bilgi alabilir miyim? Eger ki makul fiyatlara oyunlari indirebileceksem ve online oyuna depeleme kureleme atlayabileceksem uygulayanindan ogrenmek isterim. Bulusma konusunda ise bulusmak ve oyunlardan, gelisimlerden konusmak guzel olur cay icerken vs..
yeni arkadaslar oncelikle hosgeldiniz gruba. imzaniza grubun linkinj eklerseniz daha cok kisiue ulasiriz. ben de gow3 var ayrica.
Arkadaşlar elimde pc için ac,acb var.
Ps3 için dj hero 1,gta complete edition var pm atın takas olur. :)
dj hero komple set satıyorum arkadaşlar isteyen pm atsın 85 tl takas olur...
iyi günler arkadaşlar elimde şu anda karaoke revolution vemarvel super hero squad var oyunlar promodur fakat orjinaldir oyunlar satılıktır fiyatı siz belirleyin elden çıkarmak istiyorum sadece ilgilenen için ayrıca pspde fifa street 2 vardır orjinal olarak, fiyat belirsiz tekliflere açığım.
MENOFHONOR VE CALL OF DUTY 3 GODOFWAR3 PES 2010 VE PES 2011 TÜRKÇE mevcut uzun bi ara burda yoktum ama geri döndük samsuna.
pes2012 ve co gow tarzı oyunlar arıyorum tavsiye varmı yada ne yapabiliriz.
Socom: Special Forces ve PES 2010 oyunlarım var London 2012 ve çıktığı zaman PES 2013 istiyorum.