Şimdi Ara

Samsun PS3 Oyun Takas, Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
3
Favori
5.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burası olu gibi duruyor ama elimde pes 2012 türkçe var , ben de olmayan herhangi bir oyunla takas etmeyi dusunuyorum belli bir süre samsundayım.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende samsunda oturuyorum. Elimde ''uncharted 3 türkçe'' oyunu var. Malum ps3 oyunları el yakıyor. Pes 2012 oyunu olan arkadaşlar bu oyunla takas etmek isterse takasa hazırım :) herkese iyi oyunlar...
  • Merhaba arkadaşlar, bende samsunda oturuyorum.
    Elimde Kill Zone 3 (3D Destekli Türkçe) ve İnfamous 2 (Türkçe) daha poşetinden bile çıkartılmamış oyunlar var.
    Araba yarışı veya Pes 12yle takas olur. (SIFIR)
    Nakit olarakta ikisi 140TLye denk geliyor (Kill Zone 3 75TL, İnfamous 2 65TL) , 110TL satıyorum.
    İlgilenen olursa 0-541 762 52 15 mesaj atabılır veya arayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninqAuble -- 14 Ekim 2012; 17:13:55 >
  • Ben de Ordudayım. Ordu'dan birisi ile takas vs yapacaksanız müsait olursam kişiyle görüşmeye gidebilirim. Herhangi birşey istemiyorum maksat işiniz görülsün. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Samsun merkezde playstation salonumuz var. Iceland playstation merkezde Çiftlik caddesinde.

Biz de oyun takası yapmak istiyoruz ya da yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

Pes2012, Guitar Hero Warrior of Rock var elimizde.

İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir ya da arayabilir.

Tel : 0 545 545 05 55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteceri -- 28 Kasım 2012; 10:52:03 >
  • samsundan kimse yok mu pes2012 var elimde oyun takas edecek?
  • Ben de hemşerinizim ve NFS The Run elinde olan varsa takas edeceğim birkaç oyunum var. İyi oyunlar herkese...
  • bende Trabonzdayım Elimdeki Fifa 13 ü Pes 2013 ile takas etmek istiyorum... Yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • Samsunda elden takas şeklinde elimde sıfır ayarında God of War 3 Platinum edition var , heavy rain oyunu ile takas etmek istiyorum ilgilenen varsa msj atsın dönüş yaparım diğer alternatif ise infamous 2 türkçe de olabilir ama heavy rain öncelikli
  • s.a. gran turismo 5 turkce olan varmi arklar

• gt5 buldum

• bende gt5 pes2013 ve fifa 2013 var
  • Fifa 13 takasla alınır
  • Merhaba arkadaşlar sinop ayancıktan elimde call of duty black ops2 medal of honor warfighter crysis3 ,Blur ve prototeyp2 samsunda takas yapıcak arkadaşlar varsa istediğim oyunlar çıkarsa takas yapabiliriz....
  • Elimde Cod bo 2 ve gow ascension var satmayı düşünüoyrum gta 5 için ilgilenen varsa dönsün samsundayım atakum
  • bende cod bo2 var gta 5 ile takas yapabilirim
  • gta 4 ve crash tıme 4 (araba yarışı] var pes 12-13 veya call off duty serisiyle takas yapmak istiyorum isteyen varsa hemen irtibata geçebilirim
  • s.a bende samsundayim. yalnız ps3 yok. Ps4 alicam Ps4 için kardeslik gibi bi olay olursa varım.

Ciftlik köşedeki sony bayisinden alicam Ps4 ü .

• burayı biraz canlandıralım
  • Mrb arkadaşlar . Gençlik parkında ps3 kafem var oyun yükleme ve takas konusunda yardım ve onerilerinizi bekliyorum. Bana pes 13 -14-15 cd si lazım ta da cfw ile kırık cihazlara nerden attırabiliriz sorunsuz bir şekilde. Elimde orjinal oyun cd leri var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.