Şimdi Ara

Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstte maverick72 tarafından verilen siyah ekran görüntüsünü de kendi monitörünüzden verebilirmisiniz?
    [Kısaca paint de simsiyah bir resim yapın sonra açın tam ekran yapıp fotoğrafını çekin :) ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 19 Ocak 2011; 22:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

Üstte maverick72 tarafından verilen siyah ekran görüntüsünü de kendi monitörünüzden verebilirmisiniz?

ekran düz ve direk karşıdan çekerseniz daha iyi gözleyebiliriz bulutlanma olayını.
  • rapide video ekledim samsung wave ile çektim. 720p de.

http://rapidshare.com/files/443458751/Video0010.mp4

*** yerine rapid share yazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 19 Ocak 2011; 22:30:11 >
  • evt dediğinizi başardım sanırım

Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))

Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))

• teşekkür ederiz. ortada ve yandan yeşillik var:)
  • Video ve fotoğraf için Teşekkürler.Altdan ışık sızması oyunlarda veya filmlerde gözüküyor mu? Rahatsız ediyor mu?
    Ortadaki yeşillik var mı ki? o nedir? fotoğraf makinesinin flashı mı yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 19 Ocak 2011; 22:55:18 >
  • maverick72 in fotosunda bu yeşillikler yok. foto makinesinden kaynaklanıyor gibi geldi bana
  • olmazki ama
    bi cihaza 650 tl para vereceksiniz sonra orasından burasından ışık fışkıracak .
    ben cihazı yerinde görmeye gittiğimde de aynı şeyle karşılaşmıştım görevli kişi bana sadece o monitörün sorunlu olduğunu büyük ihtimalle ekrana darbe aldığını söyledi
    ama görülüyor ki bu cihazlarda devamlı karşılaşılan bir durum.
    seni de eledim px2370
  • Bu LED aydınlatmalı modellerin büyük çoğunluğunda var fakat önemli olan ekranda görüntü varken siyah ekran baz alınarak o kadar ışık sızmaması.
  • ben çok heves etmiştim bu monitörü almaya ama beklemek daha mantıklı geliyor şu an
    samsung un yeni modelleri çıksın led cihazlar biraz daha stabil hale gelsin.
    o zaman bakalım acelemiz yok.
    emektar CRT monitörümü seviyorum bea
  • Valla bu led ekranlarda hep oluyor. Bu siyah ekrandaki olaya fazla kafa yormayın.. Oyunlarda, filmlerde nasıl ona bakın? Renkleri canlı mı veriyor yoksa soluk mu? Ben memnunum açıkçası. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım film izlerken de oyun(PC + PS3) oynarken de.

Benim fotolardaki ortadaki o yeşillik var sadece ama bu fotoda biraz fazla aydınlık çıkmış.. Normalde o kadar aydınlık değil. Samsung wave ile çekiyorum belki çok profesyonel olmadığı için makina böyle gösteriyordur. Flaşsız çektim ayrıca. Ekranın altı kenarı falan ışık yok onu belirteyim. Oraları simsiyah bakınca.

Bir de ps3 videosu çekecem. Onu da yüklerim o zaman daha iyi fikriniz olur.

Ben size monitörün en büyük problemini söyleyeyim. Monitörün sağ arkasında bulunan ayar tuşları. İnanılmaz kullanışsız. 5-6 dakika uğraştım çözmek için. Hala ayar falan çekerken karıştırıyorum bazen.

Bu monitörde magic angle falan filan var. Bu güzel. Mesela yatağında yatarken izlemen için, ekran parlaklığını falan değiştiriyor. Böyle sanki karşısından izliyormuşsun gibi oluyor. Mükemmel bir çözüm değil ama yeterince başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 20 Ocak 2011; 12:02:25 >

• led ekranlarda degil lcdlerde backlight bleeding farzdir kacisi yoktur ama bu kadar rahatsiz etmemesi lazim ortasindan sagindan solundan.flashsiz cekeceksin tabi yoksa olmaz.bu isler resimle degil gozle olur bendeki monitoru gorme imkanin olsaydi bosverin butun ledler boyle demezdin.icine siniyorsa mesele yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 20 Ocak 2011; 12:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

led ekranlarda degil lcdlerde backlight bleeding farzdir kacisi yoktur ama bu kadar rahatsiz etmemesi lazim ortasindan sagindan solundan.flashsiz cekeceksin tabi yoksa olmaz.bu isler resimle degil gozle olur bendeki monitoru gorme imkanin olsaydi bosverin butun ledler boyle demezdin.icine siniyorsa mesele yok.

Yukarıda arkadaş yazmış flaşla mı çektin diye o yüzden belirttim. Yoksa biliyorum :) Dediğin gibi içine sinmesi en önemli şey. LED monitör kullanan çok arkadaşım var, değişik markalarla, çoğunda var backlight bleeding. Ayrıca şunu da diyeyim. Aynı modelin farklı iki ürününde bu backlight bleeding farklı olabiliyor. Biraz şansa bakıyor gözlemlediğim kadarıyla. Ben bir de ingilizceniz varsa cnet'de kullanıcı yorumlarını okuyun derim.

Sıfır backlight bleeding'li (!) monitör olup, renkleri canlı veremiyorsa pek işimize yarayacağını sanmıyorum.Neyse, dediğin gibi abi, önemli olan içine sinmesi, gerisi çok önemli değil.

• rancorous yeşillikler var demişsiniz fakat maverick72 nin fotosunda yeşil yansımalar yok. Neden böyle oluyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evangelion

rancorous yeşillikler var demişsiniz fakat maverick72 nin fotosunda yeşil yansımalar yok. Neden böyle oluyor peki?

quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Aynı modelin farklı iki ürününde bu backlight bleeding farklı olabiliyor. Biraz şansa bakıyor gözlemlediğim kadarıyla.
  • evet gözden kaçırmışım saolasın
  • cnet in yanındawww.digitalversus.com sitesindede monitörleri karşılaştırmalı olark incelemek mümkün. px 2370 iki sitede de çok iyi yorumlar almış. acer s243h dikkatimi çekmişti fakat px i daha iyi bulmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

led ekranlarda degil lcdlerde backlight bleeding farzdir kacisi yoktur ama bu kadar rahatsiz etmemesi lazim ortasindan sagindan solundan.flashsiz cekeceksin tabi yoksa olmaz.bu isler resimle degil gozle olur bendeki monitoru gorme imkanin olsaydi bosverin butun ledler boyle demezdin.icine siniyorsa mesele yok.

Yukarıda arkadaş yazmış flaşla mı çektin diye o yüzden belirttim. Yoksa biliyorum :) Dediğin gibi içine sinmesi en önemli şey. LED monitör kullanan çok arkadaşım var, değişik markalarla, çoğunda var backlight bleeding. Ayrıca şunu da diyeyim. Aynı modelin farklı iki ürününde bu backlight bleeding farklı olabiliyor. Biraz şansa bakıyor gözlemlediğim kadarıyla. Ben bir de ingilizceniz varsa cnet'de kullanıcı yorumlarını okuyun derim.

Sıfır backlight bleeding'li (!) monitör olup, renkleri canlı veremiyorsa pek işimize yarayacağını sanmıyorum.Neyse, dediğin gibi abi, önemli olan içine sinmesi, gerisi çok önemli değil.

evet hakkaten flashla mi cektin diye sormuslar benim hatam.cogunda var degil hepsinde var benimkinde de var ben sifir demedim ama bir rahatsiz edeni vardir bir goz ardi edilebilir olani vardir kisiye gore degisir bu is kimi kafaya takar ve sanstir dedigin gibi ama bu px bx serisinde cok cikti bu geyik ben uretim kalitesinden suphe ettim bu serilerin.xl serisinde niye olmadi mesela bu muhabbet?hani xl'yi ali getirmis px'i veli getirmis px ondan ucuzmus geyigi var ya alakasi yok bence uretim maliyetiyle alakali bir sey ama 400 liraya vermiyorlar 600 liraya veriyorlar ucuz olsa tamam isikta farkedilmedigi surece hepsinde bl bleeding bagira bagira olsun ama ucuz degil.nfs hot pursuit oynarken isik filan acikken yani ekranin sol alttan isik patlamasi videosu gosterdi bir arkadas oyle olmadiktan sonra cok da problem degil ama ben fiyati yuzunden taktim.s243'un renkleri civcivli degil cok gercekcidir bazisi bunu arar bu da kisiye gore degisir ben zaten tartisalim diye soylemiyorum sen sendekini begenmissin ben bendekini begenmisim olay bitmis ama pahali urunlerde ufak da olsa kelek olmamali bence benim derdim bu.

• Yine rapide ps3 te çektiğim videoyu yükledim. Merak edenlere.

http://rapidshare.com/files/443616826/Video0011.mp4
  • .45 ACP hocam bu oyundaylen patlama dediğiniz olay hangi monitördeydi bizimde görmemiz mümkünmü bu videoyu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.