Şimdi Ara

Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende geldim aranıza.10 numara oldu valla
  • Merhaba, 1,5 aydır PX2370 kullanıyorum. Monitörden çok memnunum ama dün temizlerken arkadaki tuşların kenarlarında (kasada) çok ufak çatlaklar farkettim. Sanki kullandıkça büyüyecekler gibi duruyor. Sizinkinde durum nedir? Bakıp haber verebilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar bu monitörde kullandığınız ayarlar nasıl?Yani renk ayarları.Aslında herkes ekran görüntüsü ve kullandığı ayarları buraya atsa herkes için güzel olur diye düşünüyorum.Akşam bende ayar çekip yolluyacağım
  • arkadaslar benım sorunum şu samsung PX 2370 monitörümü ps3 ve pc me baglamak istiyorum ama monitörümde haporlör olmadıgından ses nasıl alıcam mevcut ses sistemim x 530 dur normalde pc kasasındakı kabloları sök cıkar tak gibi ugrasmak istemiyorum her ikisindende nasıl ses alabilirim arkadaslar yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurjkk

arkadaslar benım sorunum şu samsung PX 2370 monitörümü ps3 ve pc me baglamak istiyorum ama monitörümde haporlör olmadıgından ses nasıl alıcam mevcut ses sistemim x 530 dur normalde pc kasasındakı kabloları sök cıkar tak gibi ugrasmak istemiyorum her ikisindende nasıl ses alabilirim arkadaslar yardım ederseniz sevinirim

valla senin için uygunmu bilmem ama pc dvi ile bağla ps3 hdmi px2370 arkasında kulaklık çıkışı var ordan ses kartının mic. kısmına bir ara kablo kullan boylelikle sok çıkar yapmadan her ikisindende ses alabilirsin arkadaşım umarım yardımı dokunur kolay gelsin... bu arada ses ayarlarından mic açık olmasını unutma !!!! ;)

bu arada arkadaşlar px2370 kullanıcıları arasına bende katılıyorum nisan 5 den sonra bakalım bende bir sorun çıkıcakmı görücez gelir gelmez ilk işim siyah ekran foto çekip buraya koyucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 26 Mart 2011; 0:56:57 >

• bende de hafif bir yeşillik vardı bugün gittim vatandan değiştirdim. şuankinde bir problem yok.

onurjkk x540 ile kullanıyorum bende . hoparlörün kutusundan 1 ucu tekli 1 ucu 2 li bir kablo çıkmıştı. ps3 ün arkasına kablonun ismini bilmiyorum ama sarı kırmızı ucu olan en dandik görüntü veren kablo bunu takın. ondaki ses kablosunun bir ucunu biraz evel bahsettiğim 2 li kısmın 1 tanesine takın. pc den gelen ön sağ ve sol kablosunuda diğer ucuna takın.şimdi pc den ve ps3 den gelen kabolarınız birleşmiş olmalı. o kabloununda ucunu hoparlör setinin ön yani front kısmına takın. ps3 ü açın ekran ayarlarından normal hdmi ı gösterin. ses ayarlarına gelip o taktığınız kabloyu seçin. hoparlörünüzün önlerden ses gelecektir.

hoparlör kutusundan çıkan kablo

Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))

ps3 ün içinden çıkan dandik görüntü veren av kablosu galiba ismi

Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 26 Mart 2011; 15:19:23 >

• arkadaşlar merhaba
    ben de 1-2 hafta içinde px2370 almayı düşünüyorum
    Benim için en önmli husus input lag
    ve şu anda piyasada ki en iyi input lag zamanına sahip ürün bu

ancak okudugum forumlarda hdmi ile bağlandıgında ekranın grileri siyaha çevirdiğinden bahsedilmiş
    ve bir çok kişi bu durumdan şikayetçi

http://hardforum.com/showthread.php?t=1525694

Size sormak istedim ps3 veya xbox kullanan arkadaşlar memnunlar mı ?(hdmi üzerinden kullananlar)

şimdiden teşekkürler!
  • yaklaşık 1 haftadır px2370'i dvi üzerinden kulanıyordum. renk ve kontrastdan çok çok memnun kalmıştım dün 15 liralık bir hdmi kablo aldım. gözlerime inanamadım......bir kablo bukadarmı kaliteli görüntü aktarabilir!!! tek kelime ile muhteşem :D

@ enescelik
    sanırım o kişiler ayarları kafalarına göre yapıyorlar:) monitör ile birlikte bir "Kulanım klavuzu" mevcut....eğer düzgün okuyup ayarları ona göre yaparlarsa ayrıca bir calibrasyon programı yardımı ile ayarlarlar ise, kusursuz bir görüntü elde ederler.

calibrasyon içinwww.lagom.nl/

ayrıca herkezin göz zevki farklıdır ve kusursuz tek allahtır!

• teşekkürler ;)
  • Arkadaşlar ben bugün eksen bilgisayardan aldım ve ekranda çizik çıktı. ekranı koruyan naylon ve ekranın kendisi çizilmiş halde geldi kutudan açtığım anda. Ben geri versem almak zorundalar dimi?
  • birader bnde bugun aldım bnde de ekranı korusması için yerleştirilen naylon malzemede çizikler vardı ancak ekranda herhangi bi iz yok!!

Bnmde aklıma geldi iiki ekran çizilmemiş die!

Senn sorununa gelince olay eksen den çıkmış senn samsung servisine başvurman gerek
    Ama ilk önce ekseni ara

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: enescelik

birader bnde bugun aldım bnde de ekranı korusması için yerleştirilen naylon malzemede çizikler vardı ancak ekranda herhangi bi iz yok!!

Bnmde aklıma geldi iiki ekran çizilmemiş die!

Senn sorununa gelince olay eksen den çıkmış senn samsung servisine başvurman gerek
    Ama ilk önce ekseni ara

Geçmiş olsun

Eksenden çıktı diye eksen bakmıyor diye bişey yok sanırım tam bilmiyorum bende ama genelde hep ilk ekseni arıyorlar bu durumda.
  • ara ekseni ona göre sende ne yapman gerekeni öğrenmiş olursun!
    Kolay gelsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Arkadaşlar ben bugün eksen bilgisayardan aldım ve ekranda çizik çıktı. ekranı koruyan naylon ve ekranın kendisi çizilmiş halde geldi kutudan açtığım anda. Ben geri versem almak zorundalar dimi?

İnternetten aldıysanız 7 gün içinde koşulsuz iade veya değişim hakkınız var.
  • Bende 18.04.2011 tarihi ile p.tesi saat 10.50 öğleden önce ups kargo ile vatan bilgisayardan ürünüm geldi. samsung px2370 led monitör ve sonuçta vatan pc kampanyalı ürünleri kargo bedeli müşteriye ait olmak üzere yapmış ve nihayetinde ups kargoya 6.00tl kargo bedeli ödeyerek ürünümü aldım.ve ürünü aldıktan sonra oldukça titiz olduğum için kutuyu açtım ve her yerini ve ürünle gelen aparatlarını kontrol ettim ürünü masa üstüne koyduktan sonra açtım ve ayarlarını yaptım ve piyano kasa olduğu için oldukça parlak olduyu için gözden kaçabilir diye elime led feneri aldım ve kuvvetli ışığı ile birlikte kasayı kontrol etmeye başladım ve kasanın her iki yukarı kenarısında vernik altında yılan şeklinde 5 cmlik her iki yüzeyinde çizik vardı.sanırım fabrikasyon hatası çizik üstüne vernik ile kapatılmış bu ürünün kutusundada üretim tarihi yeri romanya olarak yazıyordu nitekim tekrar ürünü kutusuna olduğu gibi düzgün olarak istifliyerek topkapı vatan pc ye müşteri hizmetlerine götürdüm yapılan incelemede buradaki teknisyenlerin raporu doğrultusunda ya benim ödediğim ücreti geri verecekler yada aynı üründen bir adet ürün tedarik edecekler.tekrar ürün değişim fişi ile mağaza içine girdim ve mağaza sorumlusu çağlar sezgin beyle görüştüm maalesef bütün türkiyedeki vatan pc ve depodaki ürünlerine baktığı halde bana stoklarda olmadığını ve yerine başka ürünü yada bedelini ödeyelim dediler bende aynı ürünü ne yaparsanız yapın istiyorum aynısını dedim.ve bu ürünün yaklaşık en az 2 ay gelemiyeceğini söyledi.aldı eline telefonu toplam istanbuldaki 5 firmayı aradı ve nihayetinde index bilgisayarın bu ürünü en geç 10 gün içinde vatan pc ye getireceğini söyledi.bende bekleyeceğim 10 gün ve tekrar mağazaya gelirse gidip tekrar orada inceleyeceğim ve öyle alacağım.inanın 3 aydır incelediğim ve vatan pc de kampanyalı olduğunu gördüğüm ve aldığım üründen oldukça soğudum.elimde bütün belgeler mevcut malı satarken sitelerinde yazıyor ayıplı malın oluşması durumunda malın derhal yenisi ile gönderileceği belirtiliyor ama ellerinde mal yok koskoca vatan pc bana 1 ürün tedarik edemiyorsa vay bunların haline.bu durumumu ve buradaki nihai gerçekleri siz arkadaşlara bırakıyorum.bu ürünümü alayım şikayet var konusunada taşıyacağım bu yazımı herkes okusun ve önlem alsın istiyorum.ve sonuçta benim elimde olmadığı halde bu ürün inanın ilk taksitinide world a (yapı kredi bankası na)ödemiş bulunmaktayım.

• 16 mesajınızın hepsi bu metinden kopya galiba
  • Bir sure internet uzerinden arastirma yaptiktan sonra piyasadaki en iyi TN panelli ekranlardan brinin PX2370 olduguna karar verdim ve satin aldim. Genel olarak sinifinin en iyi ozellikleriyle donatilmis fakat dehset bir blacklight sorunu var. Ozellikle power sensorunun ustunde yogunlasmis uzun bir blacklight dalgasi var. Bu blacklight bu modelin tumunde az da olsa var mi? Siyahlariniz nasil gorunuyor? Geri iade edicem fakat aynisindan almaktan kararsizim. (Sorun benim alette mi yoksa genelde de var mi?) Onerilerinizi bekliyorum...

Assagida harika blacklight manzaralarimi gorebilirsiniz:

http://imageshack.us/photo/my-images/840/c262012.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/831/c262009.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/853/c262011.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/560/c262006.jpg/

• Senin monitorde sorun olabilir yada resimler aldatici cikmis.benim monitordeki blacklight seviyesi bu kadar degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arezzo -- 14 Haziran 2011; 5:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centaur26

Bir sure internet uzerinden arastirma yaptiktan sonra piyasadaki en iyi TN panelli ekranlardan brinin PX2370 olduguna karar verdim ve satin aldim. Genel olarak sinifinin en iyi ozellikleriyle donatilmis fakat dehset bir blacklight sorunu var. Ozellikle power sensorunun ustunde yogunlasmis uzun bir blacklight dalgasi var. Bu blacklight bu modelin tumunde az da olsa var mi? Siyahlariniz nasil gorunuyor? Geri iade edicem fakat aynisindan almaktan kararsizim. (Sorun benim alette mi yoksa genelde de var mi?) Onerilerinizi bekliyorum...

Assagida harika blacklight manzaralarimi gorebilirsiniz:

http://imageshack.us/photo/my-images/840/c262012.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/831/c262009.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/853/c262011.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/560/c262006.jpg/

bende böyle bir problem yok bir kaç yerde daha görmüştüm böyle problemi olanlar vardı ama birazda şans işi :(

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.