Şimdi Ara

Samsun RT62KDEW Buzdolabı Almayı Düşünüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 2 aydır kullanıyorum ve buzdolabımdan çok memnunum iyiki bu modeli almışım ben biraz pahalı aldım 1500 liraya almıştım mayıs ayında 5 taksitle teknosa dan .
    herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Seçtiğin marka iyi de Kdew yerine Udev alsan hem daha ucuz hem de 9-10 ay kullanmayacağın su pınarı hacmi için yer kazanmış olursun.
    kapak içinde bayağı bir yer tutuyor çünkü. Hem de En çok kullanılacak rafta.

Çok yararlı bir yorum olmuş, su pınarı temizliği ve kullanımı da eklenirse bu yoruma uymanızı dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaylight

quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

Arkadaşlar samsun RT62KDEW modeli buzdolabını 12 ay taksitli 1650 ytl ye samsung bayisinde buldum.
    özellikleride çok iyi ama samsung markası soru işareti doguruyor çok geçmişi yok nede olsa beyaz eşya da sizlerin tecrübeleri ve önerileri ne olur acaba

Ben geçen ay Samsung WF8700RPA çamaşır makinası aldım çok memnun kaldım şimdide RT62KDEW de kampanya varmış buzdolaplarını çok inceledim hemen hemen eş değerleri 2000 civarı kampanyada 1389TL ye düşmüş bonusa 5 axcces e 12 cardfinansa 10 taksit sunuyorlar.. dayıma ve arkadaşıma aldırdım bi ben alamadım yaa kampanya bitmesin die kapora verdim ayırttım önümüzdeki ayada ben alıcam inş. kullananlar çok memnun su pınarını takmayın çünkü sökülüp raf olarakda kullanılabiliyor kışın sök yazın tak :)

beyaz esyam.com da daha uygun fiyat var aynı buzdolabı icin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.