Arkadaşlar samsun RT62KDEW modeli buzdolabını 12 ay taksitli 1650 ytl ye samsung bayisinde buldum. özellikleride çok iyi ama samsung markası soru işareti doguruyor çok geçmişi yok nede olsa beyaz eşya da sizlerin tecrübeleri ve önerileri ne olur acaba
Seçtiğin marka iyi de Kdew yerine Udev alsan hem daha ucuz hem de 9-10 ay kullanmayacağın su pınarı hacmi için yer kazanmış olursun. kapak içinde bayağı bir yer tutuyor çünkü. Hem de En çok kullanılacak rafta.
RT62 UDEW aldım, çok memnunum. Samsung forumda en çok önerilen buzdolaplarından, özellikle 62 serisi.
62KDEW'de pampanya olmuş, 1399 lira MediaMarkt ve Electroworld de...
ben de RT62UDEW kullanıyorum ve oldukça memnunum... Bana kalırsa da rapidturkey arkadaşın dediği gibi su sebili çok gerekli değil üstelik de yer kaybı yapıyor... Ayrıca birkaç yerde sağlıklı da olmadığını okumuştum o yüzden bu modeli tercih ettim... Ancak şu var hangisini alırsanız alın bence samsung beyaz eşyada çok tanınmasa da ürünleri oldukça kaliteli... Biz buzdolabının yanında çamaşır makinesi de samsung aldık ondan da oldukça memnunuz...
Sevgiler, saygılar..
Dün bu buzdolabını incelemiştin darty'de beğendim Bilgiler için teşekkürler....
62KDEW'de pampanya olmuş, 1399 lira MediaMarkt ve Electroworld de...
Bu fiyatlar süper. Diğer firmalar da örnek alsın bu fiyatları biraz.
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar adana teknosa dan 1500 liraya rt 62 kdew aldım udew de kampanyalı karşılaşmadım umarım pişman olmam :) dügün daha eylülde ama aldık bakalım
arkadaşlar TEKNOSA da kampanyada olan Samsung RT62KDEW aldım 10 taksit 1,499 aldım. Dün itibariyle peşin 1389 du acaba nasıl fiyat iyimi .Acaba dolabın kalitesi nasıl. ya bide teknosada 1,000 TL alışveriş yapana 100 TL hediye çeki varmış ondan bana hiç söz etmediler. acaba beni uyuttular mı yoksa
rapitturkey kardeş ben ankara ankamall dan aldım sen nerden almıştın. sana hediye çeki verdilermi.
Bir ara bu hediye çeki işini bir Teknosa Mağazasına sormuştum, sadece internet için geçerli demişlerdi.Sitesinde de şöyle bir madde var zaten:
''Hediye Çeki Kampanyası Koşulları:
• Teknosa.com ve 444 55 99 Tekno Asist Merkezi aracılığı ile yapılan alışverişler karşılığında kazanılan hediye çekleri, sadece Teknosa.com ve 444 55 99 Teknosa Asist Merkezi aracılığı ile yapılan alışverişlerde geçerli olup, Teknosa mağazalarından yapılacak alışverişlerde geçerli değildir.''
quote:
Orjinalden alıntı: ayna_vatan
arkadaşlar TEKNOSA da kampanyada olan Samsung RT62KDEW aldım 10 taksit 1,499 aldım. Dün itibariyle peşin 1389 du acaba nasıl fiyat iyimi .Acaba dolabın kalitesi nasıl. ya bide teknosada 1,000 TL alışveriş yapana 100 TL hediye çeki varmış ondan bana hiç söz etmediler. acaba beni uyuttular mı yoksa
rapitturkey kardeş ben ankara ankamall dan aldım sen nerden almıştın. sana hediye çeki verdilermi.
arkadaşlar buzdolabını değiştireceim bir yerde SAMSUNG RT-58KDEW 1 386,00 TL KDV Dahil 5 taksite buldum.dediğiniz modelle bu model arasında ne fark var acaba.hacim olarak dahaı küçük çünki sadece brüt ölçü ermişler.almayı düşünüyorum yardım edermisiniz.teşekkürler
arçelik yurdumun malı vede kendini ispatlamış bir marka olarak benim tercihimdir
evet arçelik yurdumun malı ve 7 senede etekleri çürüdü.değitirmek istediğim dolap zaten arçelik.geçengün mediamark ta gezerken daywoo marka buzdolabında 10 yıl garanti gördüm ama dolabın fiatıda 5000 liraydı.yinede tavsiyelere açığım.
quote:
Orjinalden alıntı: demirel1943
arçelik yurdumun malı vede kendini ispatlamış bir marka olarak benim tercihimdir
kaç sene garantisi var
1- bana da 100 liralık çekten bahseden olmadı + teknosa kartı ile her 10 ytl lik alışverişe bi çekiliş hakkı varmış ondan dan haberim olmadı üstelik satış sorumlusuna herhangi bi avantajım olan bi durum varsa onu uygulamak isterim dedim oda yok dedi 2- adana teknosa exxtra dan aldım 3- aytac kardeş rt 58 daha küçük alacaksan sende rt62kdew al teknosa magazalarında 10 taksit 1499 lira
ben aldım ve ürünü daha kullanmadım ama haftasonu kurdurmaya karar verdim çünkü +3 yıllık garantisini başlatmak için 1 ay içinde kurulum yaptırmam gerekiyormuş . arçelik ürünlerine gelince kesinlikle kıyaslanamaz bile... bizde yurdumuzun malını alma taraftarıyız ama yeter yedigimiz kazıklar ve kalitesiz ürünler... herkese tavsiye ederim.
bir ara pendikteki mağazasına girmiştim.ordaki afişine göre axes kredi kartına %10 çhip para veriyordu.aklıma hiç gelmemişti buzdolabını almak.şimdi en uygun nerde görürsem acele almam lazım.eski arçelik buzdolabımla elektrik sarfiyatı artık tavan yapıyor.
bazı magazalarında %10 devam ediyor ama benim aldıgım yer de kalmamıştı ne yazikki :( almayı düşünüyorsan bu fiyata bir tek teknosa magazalarında buldum ben bi bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: rapidturkey
Arkadaşlar samsun RT62KDEW modeli buzdolabını 12 ay taksitli 1650 ytl ye samsung bayisinde buldum. özellikleride çok iyi ama samsung markası soru işareti doguruyor çok geçmişi yok nede olsa beyaz eşya da sizlerin tecrübeleri ve önerileri ne olur acaba
Ben geçen ay Samsung WF8700RPA çamaşır makinası aldım çok memnun kaldım şimdide RT62KDEW de kampanya varmış buzdolaplarını çok inceledim hemen hemen eş değerleri 2000 civarı kampanyada 1389TL ye düşmüş bonusa 5 axcces e 12 cardfinansa 10 taksit sunuyorlar.. dayıma ve arkadaşıma aldırdım bi ben alamadım yaa kampanya bitmesin die kapora verdim ayırttım önümüzdeki ayada ben alıcam inş. kullananlar çok memnun su pınarını takmayın çünkü sökülüp raf olarakda kullanılabiliyor kışın sök yazın tak :)
BEnde RT58EDEW var çok memnunum RT62 yide incelemiştim çok hoşuma gitmişti. am pahalıydı fiyatı ucuzlamışsa kaçırmayın derim. Hayırlı alışverişler