Şimdi Ara

Samsun S6 edge yerine S6 görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana 21 haziran akşamı doğum günü hediyesi olarak Samsun S6 Edge hediye geldi. Samsung Türkiye garantili ve Genpa dan alınma. Eski telefonum S2 olduğundan mikro sim kart uyumlu olmadığından ertesi gün Turkcell bayisine gittim ve 4.5 G uyumlu kart aldım fakat geçtimiz günlerde turkcell.com.tr den griş yapıp baktığımda hesabıma tanımlı telefonun s6 edge değil s6 olan model olarak gözüktüğünü gördüm. Siteniz üzerinden görüştüğüm yetkili arkadaş bayiye giderek durumu düzeltebileceğimi söyledi ve bunun üzerine bayinize tekrardan gittimde ise kendilerinin bir şey yapamayacaklarını ve 532 arayarak görüşmem gerektiğini söylediler. Dün 532 numaralı Turkcell Merkezinizi aradım ve gerekli kontroller yapıpdıktan sonra telefonda görüştüğüm arkadaş Sim kartı çıkarıp tekrar takmam halinde sistem üzerinden telefon modelimin S6 edge olarak gözükmeye başlayacağı bilgisini verdi fakat dün o işlemden sonra baktığımda hala sisteme kayıtlı telefon modelim S6 gözüküyordu. Belki 24 saat geçmesi gerekiyordur diyerekten bekleyip bu gün tekrar baktım ama siteniz de adıma tanımlı telefon modeli S6 edge değil hala S6 gözükmekte. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Tags: ringtones downloads, nhac chuong kinh di doc nhat, message ringtones free

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcats1212 -- 26 Ekim 2016; 7:58:58 >

• Merhaba

İlgili incelemeler yapılmış olup telefonunuzun s6 olduğu tespit edilmistir

Dilerseniz turksel bayilerimizden ücret farkını ödeyerek s6edge satın alabilirsiniz

İyi günler dileriz

: D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.