Merhaba, 5233A telefonu yeni aldım. Telefon profillerindenin hiçbirisinde hem sessiz hem de titreşimsiz bir seçenek yok ya da bulamadım, elle de ayar yapamadım. Böyle bir ayar yok mu? Ayrıca telefon sessiz profilinde iken batarya azaldı uyarısında titreşimli uyarı veriyor. Titreşim de gayet iyi ses çıkartıyor aslında . Telefon uyarı seslerini (titreşimi) iptal etmek mümkün değil mi?
Evet mümkün
Telefon masa üstünde boş ekranda iken, telefonunuzun sol yanındaki ses butonuna basarak tuş sesslerini ve titreşim uyarısını kapatabiliyorsunuz,
Peki bunu yaptığımda telefon sessizken ve titreşim kapalı olmasına rağmen yine de titreşimle verdiği "batarya bitiyor" gibi uyarılar da kapanıyor mu?
okadarını denemedim ama kapanır, mesela sessiz profil ayarlarına girerek titreşimi ordan komple kapatırsın, uyarılarıda kapatır sanırım. ama emin değilim
şarjı kolay kolay bitmediği için pek bi sorun deil benim için, maşallahı var 9 gün rahat gidior okadar konusmama msj atmama rağmen
sanırım değil bende preston kullanıyorum mesela ondada gelen sms ses tonu ile gelen email ses tonunu farklı olarak ayarlayamıyorsun ne msj gelirse gelsin aynı ses tonuyla uyarılıyorsun.ince ama önemli bir ayrıntı bence.acaba benmi bulamıyorum deyip samsunga mail attım ama böyle bir özellik yok dediler..
İşte ben de bundan bahsediyorum. Tümü sessiz ve titreşimsiz olmasına karşın batarya bitiyor uyarısını titreşimle veriyor ki o da iyi ses yapıyor. Ben istiyorum ki telefon yokmuş gibi davranayım, yani ortam onu gerektiriyo, ama bi yandan da bizim telefon vuunnn vuuunnn. Ben de e-mail atayım bari samsung'a. Belki vardır bi çözümü.
at tabii ilgilenip cevap atıyorlar fakat genelde söz konusu olan modelde bahsettiğiniz özellik bulunmamaktadır şeklinde oluyor cevapları
Mesaj attım. Bu sorun için çağrı merkezini arayın diye cevap geldi. Bu arada batarya bitmek üzereyken tekrar deneyim dedim. Tüm sesleri ve titreşimi kapattım. Bu sefer de uyarıyı sesle verdi. Traji komik, sessiz konumda öten bir telefon. Neyse çağrı merkezini aradım 15 dakika kayıt falan filan, soruna gelince eğer menüden ayarlar bölümünde "uyarı tonları" yoksa ki yok yapacak hiçbirşey yokmuş. Güncelleme falan mı yapmak lazım diyorum anlamıyor çağrı merkezindeki eleman. Peki böyle bir sorun olduğu Samsung'un merkezine iletiliyor mu, geri bildirim babında eleman sizin bildirmeniz lazım samsungun sitesinden diyor. Onlar size yönlendirdi diyorum anlamıyor. Velhasılı kelam telefonda böyle bir ayar yokmuş. Nokia mı alsaydım ne?
ya bende birşey sorayım mesaj gönderdiğim dıd diye ses geliyor onu nasıl kapatabilirim?
kardeşim seninki titriyor gene iyi ben s5550 shar2 ye sahibim ilk aldıgımda msj sonrası su kontor uyarısı titreşimdi ben buna uyuz olmustum daha sonra ne yaptım bilmiyorum ama bu melodiye döndü sessiz modda ses çıkaran bir telefon inanılmaz kötü. şimdi ne yapsamda titreşime ceviremiyorum değil tamamen kapatmak
o kadar samsung gizli kodlar bilmem neler var deniyor bunun çözümünü bilen bi kişi bile yok mu şu dünyada
buldugu8m yegane çözüm turkcell in kalan kontor/sms servisini kapatmak oldu e bu da iyidir. uygulamak isteyene :
Iptali için: IPTAL 2142 yolla. Kayıt için: AKTIF 2142 yolla.
arkadaşlar bende alarm sesini değiştirdiğimde (mp3 yapıyorum) hafıza kartından okuduğu için sanırım, tel kapalıyken yada açıkken arasıra alarm aktif gözükse de çalmıyor, bu yüzden sınavı kaçırdım hatta :( uyuz oldum teli satmayı düşünüyorum sırf bu yüzden, kendi alarm sesi çok itici geliyo bana, yazılımla fln bunu ayarlayamazmıyız? default olarak belirlediğim bi ses çalsa?
birde bildiğiniz kısa melodiler zil sesleri filan olan site varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme