Şimdi Ara

Samsun Tıp , İngilizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir fikri olan var mı ? ingilizce tıpta eğitim nasıl biliyor musunuz ? ortamı nasıldır ?

• GATS qq kullanıcısına yanıt
    Siralaman kac ve nerelisin ve nereleri düşünüyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GATS qq kullanıcısına yanıt
    Atalarımız ne demiş, tıp oku da nerde okursan oku :D Samsunluyum, fakültesi şehirden uzak sayılmaz, raylı sistemle gidiş geliş çok rahat. Zaten kampüsü içinde de tesisi olsa gerek. Tıp okuyup da pişman olan 'ben' duymadım. Bu sene birkaç arkadaşım daha OMÜ Tıp yazacak. Bence aklındaysa pişman olmazsın. Yeter ki mesleği sev, burada öğreneceğin şey meslek sonuçta.
  • Hazırlık var orada eğer muafiyeti sene başında gecemezsen 6 oldu sana 7 yıl ayrıca geçme notu birçok tıpta 60ken Omüde 70 yani çok zorlanirsin,tipta +70 almak için de mutlaka iyi çalışman gerekiyor ben olsaydım asla gitmezdim başka yerleri düşün,bu arada ben Erü tıp donem2yim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen burda okuyan hocam cevap versin size

• omü tıp zor üstüne birde ingilizce daha daha zor ama şehir güzeldir her imkan vardır
  • valla hacılar bende samsunluyum size tavsiyem buraya gelmeyin. insanı 5 para etmez. yapısal olarak ankara istanbuldan aşağı değil ancak insanı ciğersiz. geleceksinizde elite yerlere yerleşmeye bakın. üniye kötü diyemem ama. tıpı fenadır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • omü tıpı tavsiye eden varsa sana kötülüğünü falan istemiştir bi de ingilizce diyosun ben türkçe de okuyorum ondan bile pişmanım bence yazma o sıralamayla daha güzel yerlere gidersin hocalar ahım şahım iyi değil,şehir de öyle,bi de geçme notu 70 üstüne de ingilizce yapma,yanarsın
  • Dostum OMÜ hakkında bir fikrim yok belki iyi bir okuldur ama ülkemiz ingilizce eğitim almak için uygun bir sisteme sahip değil benim fikrimce. Grammer bilgisinden soru kaçırıp sınıfta kalma ile yüz yüze olan arkadaşlarım var, sınavda öğretilenin eş anlamlısı bile sorulabiliyormuş dönemdaşlarım pek memnun değil ve onlar da benimle aynı fikirde. Özellikle 3 senenin sonunda TR ile ortak derslere girecek olmanız sıkıntı, yani terminoloji karışması yaşanıyor ve hocalar bazen bunu umursuyor bazense umursamıyor anlatıp geçiyor. Ayrıca malesef ki bir çok hoca ingilizce bilgisinden mahrum, slayt hazırlayıp onu okuyor çoğu Türk hoca, yabancılar ise aksanları farklı olduğu için anlaşılma sıkıntısı çekiyor. Ama yurtdışında hekimlik yapmak ana hedefinse ingilizce her zaman 1 adım öndedir. İsteklerine bağlı ama ben ingilizce okunmasını doğru bulmuyorum.
  • Tekirdağ nkü varken ne samsunu kardeşim?

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnsysl05 -- 28 Temmuz 2016; 21:54:13 >
  • o sıralamaya nkü git hocam. samsun yazıp yazık etme kendine.
  • sarpgo S kullanıcısına yanıt
    Hocam ktü tıp için fikriniz nedir

• Daha once de yazdim yakimlarindan dahi birakan var pdo sistemi var ve cok zorluyorlar berbat diyor herkes. Yazmani onermem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.