Şimdi Ara

samsunda öğretmen tokadı üzerine

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu çocuklar hiçmi aralarında yumruklaşmıyormu kadın öğretmen 1 2 tokad attı diye hemen telefondan video çekip ispiyon etmek neydir benim çocuğuma yapsa ben iyi yapmışın derim şımarık işine gelmeneyn veledler öğretmenin 3 4 tokat attı diye meslekten men etmek nedir saçmalık çocukları şımartmak ayrıca ve var bunda çocuğunuz altın mı ulan hergün kavga ediyor çoluk çocuk onu video çek bayanın vurduğu yerden ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musasi -- 27 Aralık 2017; 19:40:59 >

• Bazı öğrenciler öğretmenin fiziksel durumyla alay etme ve öğretmeni kafalama gibi davranışlarda bulunuyorlar..öğretmemnin ve öğretmenlik mesleğinin saygısını yitirmemesi için otorite ve biraz baskının olması gerekiyor.. telefon çıktı merltik bozuldu..hocaın yeride olsam kendimi savunurdum..

Ayrıca bu çocuklar çömez 90 lı yıllarda öğle gençlik vardıki daha pisliklerdi hakettikleri için dayağımda iyisini yiyordı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsusnnnn
  • bir bayan öğretmen bana o şekilde vursa tutar elini kırardım onun.
    artık devir değişti eskiden eti senin kemiği benim mantığı vardı. artık o yok bitti. hele birde herkeste teknoloji cep telefonu gerisi mağlum...
  • Öğretmen kim ki bu devirde başkasının çocuğuna vuracak? O işler eskidendi. Altı üstü bir düz bir memur bu. Yıllarca önemli birşey gibi tanıtıldı durdu. Artık bir özelliği yok.
    Şimdi şikayet edersin yakarlar mesleğini. Onun gibi onbinlercesi kapıda bekliyor zaten.
  • GND_ G kullanıcısına yanıt
    Öğretmenler zayıf cidden. Çok yumuşak kalpli. Zaten öğrenciye tokat atacak kadar sinirlendirdiyse(ne çocuklar var tokat da atamıyor heheh diye) verir sarı zarfı. 3 sarıdan bir kırmızı.
    Okuldan atıldıktan sonra anlar neyin ne olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Öğretmen kim ki bu devirde başkasının çocuğuna vuracak? O işler eskidendi. Altı üstü bir düz bir memur bu. Yıllarca önemli birşey gibi tanıtıldı durdu. Artık bir özelliği yok.
    Şimdi şikayet edersin yakarlar mesleğini. Onun gibi onbinlercesi kapıda bekliyor zaten.

aha senin gibi öğretmen düşmanlarından bahsettim inşallah memur arkadaşın varsa başına gelir anlarsın
  • Aralarında ettikleri kavga farklı bu farklı. Sınıf içinde arkadaşlarının önünde kısaca toplum önünde aşağılıyorsun, şiddet uyguluyorsun. Sen nesin, öğretmensin. O zaman öğretmenliğini bil. Disiplin kurulu süs olarak mı konulmuş okullara. Bu meslek sana göre değilse yapmayacaksın bu kadar basit. Kuzey avrupa ülkeleri falan eğitimde ilerideler baya, böyle döve döve mi ilerlemişler? Boş yapıyorsun konu sahibi, sıkıntı değilse gel beni 7/24 caddenin ortasında kadınlara dövdüreyim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychedelic Reflection -- 28 Aralık 2017; 17:2:39 >
  • Kimse benim çocugum yavşak demiyorda herkes neden öğretmen vurdu diyor.Bem öğretmenlerin durumunu askerde er eğitim taburunda bölük çavuşu oldugumda anladım.Yaklaşık 400 500 aceminin herşeyiyle ben ilgilendim değil 1 öğretmen 10 öğtremenin baş edemeyeceği adamlarla baş ettim.Devlet orda bana yetki verdiğinde kimse emre itaatsizlik edemiyorsu öğretmenlerdedw böyle olsa bakın bakıyım nasıl çocuk eğitilir okulda görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Keşke... Nerede o günler..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O çocuk illa ki bir şey yapmıştır. durduk yere hoca öğrenciyi çağırıp dövmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.