Bildirim
samsunda özel servis tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Samsun Bosch Car Service i öneririm.KARADENİZ OTO diyede geçer ismi.Gülsan Sanayi Sitesinde.Gittiğinizde Bmw,mercedes inden her tür araçları tamir ettiklerini göreceksiniz... -
Bende ordudayım. Burada skodanın ne serviis ne başka birşeyi adı okunmuyor. Ordunun doğalgaz çalışmları yüzünden aracımın alt takımı bolzuldu servis arıyordum, buradaki ustam skoda parçalrı bulunmadığından veya pahalı olduğundan başka bir yerde yaptır diye tavsiye etti. Karadeniz otoyu daha önce gördüm, ama servis hizmeti almamıştım. Bakalım internetten telefonunu buldum. Bir fiyat araştırması yapacağım, kafama yatarsa gideceğim. Bu arada telefonu 0 362 238 00 85. -
En sonunda bugün Ordu'da yaptırdım. 300 TL masrafım oldu. Ayrıca ön amortisörleride 180 TL verip değiştirdim. Toplam 480 TL masraf ettim. Bundan sonra biraz daha yollara dikkat edeceğim bakalım, inşallah tekrar bozmayız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X