bu samsung modeli düşündüm fakat yorum yapan biri aktarım hızı düşük demiş ayrıca bağlantısı da usb 2.0, bu performans açısından büyük bir kayıp yaratır mı acaba düşündüm ayrıca ısınma fln olur mu bu modelde kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazsın lütfen, ben açıkcası film dizi ve oyunları buna atacağım ve sürekli pc ye bağlı olmayacak harddisk. bütcem de en fazla 250 tl fln olur ve küçük boyutlu birşeyler istiyorum. bu özellikler çevçevesinde bana ne tavsiye edersiniz ya da bu samsung modeli iyi mi ?
kullanan arkadaşlarım var ne çok memnunlar ne de şikayetçiler sadece fiyat olarak yüksek aldıkları için değmezdi diorlar performans S2 lerde standart yani 500 gb da 1 tb da aynı..ama onun yerine samsung 640 gb g2 sana tavsiyemdir ben kullanıyorum s2 den daha yüksek performansı var ayrıca 1 tb modeli arıza olduğunda daha büyük kayıplara yol açar ayrıca teknoloji değişiyor samsungda değişecek mesela 3.0 artık standart olacak daha ucuza 640 gb alıp idare edebilirsin..karar senin ama sonuçta ortada..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme