Şimdi Ara

Samsung 100 okurumuzu Samsung Forum 2012'ye davet ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
15.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 100 okurumuzu Samsung Forum 2012'ye davet ediyor!

Samsung'un 2012 yılında piyasaya süreceği yeni ne varsa test etmeye ne dersiniz? 22 Mart'ta Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Samsung Forum 2012'de katılımcılara Samsung'a dair ne varsa test etme şansı sunulacak.

Etkinliğe katılım şansı içinse aşağıdaki formu doldurmanız yeterli. 100 kişi seçilirken, form doldurma sırası ve İstanbul il sınırları içerisinde oturanlara öncelik verilecek. Şehir dışından katılmak isteyenler ne yazık ki ulaşım sorununu kendileri çözmek zorundalar.

Daha öncesinde sosyal medyadan paylaştığımız ve katılım için başvuruda bulunanların tekrar formu doldurmalarına gerek yok. 100'ü Sosyal Medya'dan 100'ü de sitemizden katılanlar olmak üzere toplamda 200 Donanimhaber.com kullanıcısına Forum'da Samsung ürünlerini test etme şansı sunulmuş olacak.

Katılım sonrasında davetiyeye hak kazananlarla Samsung özel olarak iletişim kuracak ve ulaşım gibi bilgileri e-posta yoluyla paylaşacak.

Samsung Forum'da görüşmek üzere!

• Apple forum olsaydı giderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 9 Mart 2012; 17:21:01 >
  • Ben ben ben!
  • Video çalışmıyor.
    not: zaten video yok beyler şaka yaptım güldüyseniz sağ altta bulunan simgesine tıklamanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 9 Mart 2012; 17:22:34 >
  • Teklonojiyi yakından görme fırsatımız olur.Donanım haberli olmanın ayrıcalığı:)
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Galaxy S3 tanıtılacaksa varım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kim ne derse desin Apple
  • Biride benim :D
  • south korea'nin sesi duyulmuş anlaşılan
  • ah ah istanbulda olaydık...
  • Yerimizi aldık, bekliyoruz
  • Üye oldum, forum silinebilir artık
  • Ankara Ankara, güzel Ankara! Seni görmek ister her bahtı kara
  • Bana torpil yapsanız olma mı? loto moto pek sarmıyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetportakal -- 9 Mart 2012; 17:45:19 >
  • ben ben ben :D
  • ben istiyorum kesinlikle :)
  • Yürüme mesafesinde olduğu için torpil geçersiniz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

Video çalışmıyor.
    not: zaten video yok beyler şaka yaptım güldüyseniz sağ altta bulunan simgesine tıklamanız yeterli.

facebook bitti bura mı başladı şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayit basarili
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.