Şimdi Ara

Samsung 100 okurumuzu Samsung Forum 2012'ye davet ediyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
15.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AYNIADAM

Davetiye geldi. Davetlisinzi diyor. Davetiyeniz ve servis bilgileriniz ektedir diyor. Mail de ek yok :( bu davetiyelerin görüntülenebildiği sorgulanabildiği bir adres yokmu acaba

Güvenli olarak işaretlersen ek gözükecektir.
  • bana da gelmis mesaj nabıcaz ki simdi ?
  • Davetiyemiz de gelmiş bulunmakta, hemen arayıp teyit ettirdim 22 Mart'ta hep birlikte DH olarak biraz kurcalayalım bakalım
  • umarım kazanırım
  • Ben 16 yasindayim davetiyem geldi.aradim katilcakmisiniz dedi evet dedim tamam iyi gunler dedi kapadi
  • Güvenli olarakta ekledim ama genede ek görüntüleyemiyorum. Davetiye gelen arkadaslar aradıkları veya geri dönüş yaptıkları mail adresini pm atabilirlerse sevinirim.
  • Banada mail geldi benim aramama gerek var mı arkadaşlar.
  • Arkadaşlar arayarak veya gelen maile cevap yazarak katılım durumunuzu belirtmeniz gerekiyor, Bana şu şekilde cevap verildi;

Serkan Bey Merhaba,

Davetiyelerimiz kişiye özel olmasına rağmen isim yazmamaktadır.
    Katılım durumunuzu listeme ekledim.
    Sorun olmayacaktır.

Saygılarımla.
    Büşra Atalay
    212 288 15 50
  • Davetiyem gelmiş,teşekkür ederim.
  • Davetiyem geldi teşekkürler.
  • mail ile cevap verdim haldun taner sahnesi önünde olucam yakamda kırmızı gül olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryceraton

quote:

Orijinalden alıntı: barcelo

LCV için cevap vermek gerekli. Ya telefon açın ya da mail atın katılıyorum diye.

Dostum sen maille mi bildirdin ?

Evet dostum, mail geldi samsungforum@dcc-tr.com mailine dönüş yapabilirsin katılacağım diye.
  • Davetiyem geldi.Taksim AKM önünde buluşuruz
  • banada mail yoluyla davetiye geldi ben bakırköyden katılıcam etkinliğe varmı başka bakırköyden gelen?
  • telefonda gelicekmisiniz diye sordu bende tamam dedim gelicem.bunun üzerine email atmak gerekmi acaba ama ben kendimi garantiye aldım birde email attım.perşembe günü görüşmek üzere.baya heyacan sardı bu arada
  • Bu davetiyeyi hangi güne kadar cevaplayabiliyoruz ?
    Ofisleri bu saatte kapalı sanırım. Ulaşamadım bi türlü.
  • Davetiye gelmiş haberim yok.Gereksizlere bir baktım Samsung Forum neyse e-mail'i geri bildirdim geleceğimi söyledim.
  • haha banada email gelmiş bugün.artık orada görüşmek üzere.bana en yakın yer taksim.yarın telden arayıp geleceğimi bildiririm artık :)
  • arkadaşlar bana mail geldi samsungdan aradılar da katılacakmısınız diye bende katılacağımı belirttim, tekrar mail atmaya gerek yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAFİMARANGA

İzmitten giden varmı?

ben varım buluşalım beraber gideriz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.