Davetiye geldi. Davetlisinzi diyor. Davetiyeniz ve servis bilgileriniz ektedir diyor. Mail de ek yok :( bu davetiyelerin görüntülenebildiği sorgulanabildiği bir adres yokmu acaba
Güvenli olarak işaretlersen ek gözükecektir.
bana da gelmis mesaj nabıcaz ki simdi ?
Davetiyemiz de gelmiş bulunmakta, hemen arayıp teyit ettirdim 22 Mart'ta hep birlikte DH olarak biraz kurcalayalım bakalım
umarım kazanırım
Ben 16 yasindayim davetiyem geldi.aradim katilcakmisiniz dedi evet dedim tamam iyi gunler dedi kapadi
Güvenli olarakta ekledim ama genede ek görüntüleyemiyorum. Davetiye gelen arkadaslar aradıkları veya geri dönüş yaptıkları mail adresini pm atabilirlerse sevinirim.
Banada mail geldi benim aramama gerek var mı arkadaşlar.
Arkadaşlar arayarak veya gelen maile cevap yazarak katılım durumunuzu belirtmeniz gerekiyor, Bana şu şekilde cevap verildi;
Serkan Bey Merhaba,
Davetiyelerimiz kişiye özel olmasına rağmen isim yazmamaktadır. Katılım durumunuzu listeme ekledim. Sorun olmayacaktır.
Saygılarımla. Büşra Atalay 212 288 15 50
Davetiyem gelmiş,teşekkür ederim.
Davetiyem geldi teşekkürler.
mail ile cevap verdim haldun taner sahnesi önünde olucam yakamda kırmızı gül olucak
quote:
Orijinalden alıntı: tryceraton
quote:
Orijinalden alıntı: barcelo
LCV için cevap vermek gerekli. Ya telefon açın ya da mail atın katılıyorum diye.
Dostum sen maille mi bildirdin ?
Evet dostum, mail geldi samsungforum@dcc-tr.com mailine dönüş yapabilirsin katılacağım diye.
Davetiyem geldi.Taksim AKM önünde buluşuruz
banada mail yoluyla davetiye geldi ben bakırköyden katılıcam etkinliğe varmı başka bakırköyden gelen?
telefonda gelicekmisiniz diye sordu bende tamam dedim gelicem.bunun üzerine email atmak gerekmi acaba ama ben kendimi garantiye aldım birde email attım.perşembe günü görüşmek üzere.baya heyacan sardı bu arada
Bu davetiyeyi hangi güne kadar cevaplayabiliyoruz ? Ofisleri bu saatte kapalı sanırım. Ulaşamadım bi türlü.
Davetiye gelmiş haberim yok.Gereksizlere bir baktım Samsung Forum neyse e-mail'i geri bildirdim geleceğimi söyledim.
haha banada email gelmiş bugün.artık orada görüşmek üzere.bana en yakın yer taksim.yarın telden arayıp geleceğimi bildiririm artık :)
arkadaşlar bana mail geldi samsungdan aradılar da katılacakmısınız diye bende katılacağımı belirttim, tekrar mail atmaya gerek yok sanırım.