Şimdi Ara

Samsung 109 projeksiyon tv arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıllık garanti süresi 15 gün önce biten tv'nin birden kırmızı renkleri aşağıya doğru kaydı. Konvergens manuel ayarlarında mavi renk ayarlanabiliyor. ama kırmızı renk bir türlü ayarlanmıyor. (gerci ayarlanabiliyor ama kırmızı renkler sacmalıyor). Servis ile konuştuğumda bana konvergens cipinin arızalı olduğunu değiştirilmesi gerektiğini ve maliyetinin yaklaşık 350 ytl olduğunu söyledi.

Bu fiyat normalmidir? Yada daha makul yaptırabileceğim bir yer bilimiyormusunuz?

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkab -- 9 Temmuz 2006; 13:25:18 >

• arkadaşım inşallah trimpotlara girmemişindir.şayet ayarlarıyla oynamadıysan ve İstanbul daysan
    Kadırga-Gürsel elektroniğe ulaş
    0212 516 06 56

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahirerensan -- 20 Temmuz 2006; 0:57:23 >
  • bence fiyat uygun gibi
  • Fiyat bana da uygun geldi aslında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahirerensan

arkadaşım inşallah trimpotlara girmemişindir.şayet ayarlarıyla oynamadıysan ve İstanbul daysan
    0212 516 06 56

sinek kovucuyu gerçekten etkili bi şekilde çalıştırabilirsen iyi para var bu işte. neden küçümsüyosun??
  • bu yazını okuyunca çok güldüm,sende sinek kovucu devre yapıyorsun galiba...2N3055 ide çok seviyorsundur kesin.hee bide fiyat uygun yazmışsınız.FİYAT SERVİS İÇİN UYGUN OLABİLİR,bence fazla,ben bu kadar para alabilseydim yaptığım cihazlardan,apartman dikerdim şimdi heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: haszom

quote:

Orjinalden alıntı: mahirerensan

arkadaşım inşallah trimpotlara girmemişindir.şayet ayarlarıyla oynamadıysan ve İstanbul daysan
    0212 516 06 56

sinek kovucuyu gerçekten etkili bi şekilde çalıştırabilirsen iyi para var bu işte. neden küçümsüyosun??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.