Şimdi Ara

Samsung 15,6' Bærbar Computer (Pink) NP305V5A-T05S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD Radeon™ HD6630M/1000 MB dedikeret
    8 GB RAM & 1000 GB HDD

Produkttype

Computer

Dahaa Fazla Bilgi Assagida Bu Makineyi Almayi Dusunuyorum Yarin ALLAH" in Izni Ile.. Size Sormak Istedigim Bu Makine Sizce Kullanisli mi Amd Islemci Hemen Isinma Yapiyor Diyorlar. Birde Ati Ekran Karti 1000 mgb Paylasimli mi Billemedim. Ha bu Arada Makine Yurttisinda Alinacak Daha Turkiyede YOk .. Yanlis Anlasilma OLmasin..

Modelnavn
    Samsung NP305V5A-T04SE
    Produktserie
    3 Series
    Processor
    Type Processor
    AMD
    Nummer
    A8-3530MX
    Antal kerner
    4
    Hastighed (GHz)
    1,90
    CPU Cache
    4MB L2
    Chipset
    AMD Sabine A60M
    Hukommelse
    RAM Type
    DDR3
    RAM (MB)
    8 000
    RAM Hastighed (MHz)
    1 333
    RAM Slot (Total)
    2
    RAM Slot (Ledige)
    0
    RAM Max. ved opgradering (MB)
    8 000
    Harddisk
    Type
    SATA II
    Kapacitet (GB)
    1 000
    Rotations hastighed (RPM)
    5 400
    Lyd/Grafik
    Lydkort type
    HD audio
    Integrerede højttalere
    Ja
    Integreret subwoofer
    Nej
    Grafikkort type
    AMD Radeon™ HD6630M
    Dedikeret video hukommelse (MB)
    1 000
    Display
    Skærmstørr. (tommer)
    15.6
    Standard
    HD
    Maks. opløsning
    1366 x 768
    Integreret webkamera
    Ja
    Opløsning
    1.3
    CD/DVD drev
    Type Drev
    CD/DVD & CD/DVD-RW
    Optisk drev
    CD/DVD +/- RW DL
    Interface/forbindelser
    ExpressCard slot
    Nej
    Analog modem
    Nej
    Netværkskort type
    10/100/1000
    Trådløs interface
    802.11b/g/n
    TV udgang
    VGA/HDMI
    TV tuner
    Nej
    USB 2.0
    3
    USB 3.0
    0
    Bluetooth
    Ja
    FireWire (IEEE 1394)
    Nej
    Kortlæser
    Ja
    Kortlæsertype
    SD, SDHC, SDXC, MMC
    HSDPA
    Nej
    Esata
    Nej
    Andet
    HDMI, VGA
    Andet
    Batteri type
    Lithium-ion
    Cell
    6
    Fjernbetjening
    Nej
    Operativsystem
    Windows 7 Home Premium
    Operativsystem version (bit)
    64
    Software
    Microsoft Office Starter 2010
    Minimums højde (cm)
    2,99
    Maksimum højde (cm)
    3,16
    Bredde (cm)
    36,70
    Dybde (cm)
    24,00
    Vægt (kg)
    2,45

• Ha Bu Arada Pembe ve Gumus Renkleri Var Ondada Kararsizim Yorumlarinizi Bekliyorum ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatasli -- 28 Temmuz 2012; 13:01:22 >
  • üzerindeki işlemci i5 ayarında işlemcidir 4 çekirdeklidir 1.9'dan çekridekler zorlandığında 2.6 ghz hıza çıkar ekran kartı gt5254m ekran aynı ayardadır,haricidir.Oyun düşünürsen genelde yüksek ayarda oynatır bazılarında orta ayarda oynarsın akıcı olarak.Amd işlemciler ısınır lafı eskide kaldı hem masaüstü işlemcilere yönelik bir önyargıdır diz üstülerde ısınma seviyesi normaldir.Ne kadar fiyatı kısaca bilgi verdim
  • Yorumun Icin Tesekkurler...1750 Turk Lirasi Olarak .. Hmm Dizayni Genelde Cok Hosuma Gittigi Icin Bunu almaya Karar Verdim Oyun Da Oynamak Istiyorum tabiki. Usb 3,0 Cok Buyuk Bir Eksiklik Degil Dimi Sence... Ha Birde Tavsiye Edebilecegin Baska Bir BIlgisayar Biliyorsan Onada bakmak Isterim Dedigim Gibi Yarin Nasip Olursa Alacagim... Cevap Verdigin Icin Tsk ederim.. Birde intel i 7 islemciler Daha iyi deniiyor Bu O Kadar Dusuk Degil Dimi Islemcisi 1,9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatasli -- 28 Temmuz 2012; 15:04:39 >
  • leptop'ta intel işlemciler daha performanslı tabiki i5 de yeterli gelir i7 olması şart değil oyunda ekran kartı önemli
    Nasıl birşey istiyorsun ekran kartı güçlü olsun diyorsanhttp://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332594-notebook-urun8120.html ekran kartı gayet güçlüdür bütün oyunları ultrada oynatır yurt dışında fhd olanlarıda var ya da lenovonun z580 ya da asus'un k55vm makineleride iyi seçenek olur.
  • Sagol Hocam Verdigin Bilgiler Icin Bizim Burada Lenova Pek SaTilmiyor Toshiba , Samsung, Hp genelde Ama Ben Bir Tane Daha Buldum Gorunurlugu Iyi Degil Ama Parcalar Bakimindan Guzel Sence ´Hangsisi
    Samsung mu Bu Toshiba mi9 Ayni Fiyat Hatta Toshiba 150 ytl Ucuz

Toshiba 15.6" Bærbar Computer Satellite P850-132
    Type Processor
    Intel Core i7
    Nummer
    3610-QM
    Antal kerner
    4
    Hastighed (GHz)
    2,30
    CPU Cache
    6 MB
    Chipset
    Intel HM76
    Hukommelse
    RAM Type
    DDR3
    RAM (MB)
    6 144
    RAM Hastighed (MHz)
    1 600
    RAM Slot (Total)
    2
    RAM Slot (Ledige)
    0
    RAM Max. ved opgradering (MB)
    8 192
    Harddisk
    Type
    SATA
    Kapacitet (GB)
    640
    Rotations hastighed (RPM)
    5 400
    Lyd/Grafik
    Lydkort type
    HD Sound
    Integrerede højttalere
    Ja
    Integreret subwoofer
    Nej
    Grafikkort type
    Intel® HD Graphics 4000
    Dedikeret video hukommelse (MB)
    0
    Delt video hukommelse (MB)
    1 696
    Display
    Skærmstørr. (tommer)
    15.6
    Standard
    HD
    Maks. opløsning
    1366 x 768
    Integreret webkamera
    Ja
    Opløsning
    HD
    CD/DVD drev
    Type Drev
    CD/DVD
    Optisk drev
    CD/DVD +/- RW DL
    Interface/forbindelser
    ExpressCard slot
    Nej
    Analog modem
    Nej
    Netværkskort type
    10/100/1000
    Trådløs interface
    802.11b/g/n
    TV udgang
    HDMI
    TV tuner
    Nej
    USB 2.0
    0
    USB 3.0
    4
    Bluetooth
    Ja
    FireWire (IEEE 1394)
    Nej
    Kortlæser
    Ja
    Kortlæsertype
    SD, Mini SD & Micro SD (need adapter), SC-HC (max. 32GB), SDXC (max. 64GB) & MMC)
    HSDPA
    Nej
    Esata
    Nej
    Andet
    HDMI (supporting 1080p)
    Andet
    Batteri type
    Lithium-ion
    Cell
    6
    Batterilevetid (timer)
    7,00
    Fjernbetjening
    Nej
    Styremåde
    Touchpad med multitouch
    Operativsystem
    Windows 7 Home Premium
    Operativsystem version (bit)
    64
    Minimums højde (cm)
    2,76
    Maksimum højde (cm)
    3,10
    Bredde (cm)
    38,50
    Dybde (cm)
    25,25
    Vægt (kg)
    2,60

• toshıba dahili ekran kartına sahip oyun oynayamazsın,samsung satılıyorsa samsungun yeni konfigüresyona sahip şu modeli var alınabilir varsa tabihttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032303/samsung_np300e5cs02tr_titan_silver_notebook
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam merhabalar.
    Samsungun Np305 v5a -t01tr modelini almıştım bende alalı 3 ay oldu.Ekranında gri tonlarında(koyu füme) türü renklerde gözü rahatsız edecek seviyede karıncalanma vardı.servise gönderdim bu sebepten değişmeyen parçası(lcd panel,lcd kabloları,lcd çerçevesi,fan) kalmadığı halde sorunu çözemediler benim anladığım sorun kronik.Size tavsiyem almadan önce ekranda dediğim renk tonlarında bir kontrol yapmanız.Belki sizin modelinizde bu sorun giderilmiştir ama bu modellerde böyle bir sorun var baktığım birkaç samsung modelindede gördüğüm bir sorun.ısınma konusundada iyi olduğunu söyleyemem arkadaşım rf 511 kullanıyor hiçbir ısınma problemi vs. yok ama bu modelde ısınma ve ekran sorunları var benim kullandığım kadarıyla.
    sadece uyarmak istedim yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaffoo -- 29 Temmuz 2012; 13:58:38 >
  • Sagolun Arkadaslar Yaptiginiz Yorumlar Icin Ama Bugun Gittim Almakdan Vazgectim Samsungu Sadece Goruntu Var Gibi Geldi Bana Toshibaya Gelince Ondanda Vazgectim Simdi Gercekden Kararsizim Ama 2 tane Hp Var Ozellikleri Ni Yaziyorum Bu nada Baksan VERCENIK kardes Sana Zahmet..

HP Pavilion 15.6" bærbar computer g6-2025so

Intel Core i5-3210M processor/2.5 GHz
    Radeon HD 7670M/2048 MB dedikeret
    6 GB RAM & 750 GB HDD

HP Pavilion 15.6" Bærbar Computer dv6-6c81eo

AMD Quad Core A8 3530MX processor/1.9 GHz
    AMD Radeon HD 6620G + 7670M Dual GPU/ 1 GB dedikeret
    8 GB RAM & 1000 GB HDD

Ekran Kartti 2 Tane Galiba Sordum Ama Anlamadim:( Anlatabilirmisin

Haaa UNutmadan Ikisininde Fiyati Ayni core i5 de Bloototh da yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatasli -- 29 Temmuz 2012; 17:43:27 >
  • hp'lerin ekran kartları iyi orta segmentte en iyi kartlardan ama bu g6 serisinde ısınma sıkıntılarıyla karşılaşan çok bende 3 farklı modelini kullandım aynı şekilde ısındı,kimisi kapattı kendini üzerinde bulunan amd işlemci i5 seviyesinde bir işlemcidir 4 çekirdeklidir ama leptopta amd'ye nazaran intel işlemciler daha iyi performans veriyor ama oyunda işlemciden ziyade ekran kartı önde gelir aynı performansı verirler oyunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 29 Temmuz 2012; 17:48:29 >
  • hOCAM sON bIR sORUM dAHA Var

Toshiba 15.6" bærbar Satellite P850-30P

Intel Core i7-3610QM processor/2.3 GHz
    NVIDIA GeForce GT 640M/2048 MB dedicated
    8 GB RAM & 750 GB HDD

Bu Makine Mi Yukarda ki Hplerden Birfi Mi Fikrin Nedir Acaba Cok Kararsiz Kaldim Yardikm Edermisin... bu Toshibnanin Ram Hastighed 1600 ve intel i7 ..Geforce Ekran Karti Sence Nasil . Ati Daha Iyi Deniliyor. Bu makinede 4 Tane 3,0 Usb ve Bloototh 4.0 Var Birde Haa Ne Dersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatasli -- 29 Temmuz 2012; 18:41:13 >
  • toshıbanın ekran kartı iyimiş kaç para merak ettim bir sepet paradır bu.sistemi güzel alınabilir bu sistemin yanında hp'lerin lafı olmaz nvidia performans olarak iyidir.gt640m yeni nesil gayet güçlü bir kart
  • Hocam Bu o Kadar Pahali degil Digerinden 150 tl Fazla Bu Hafta Indirimde Ondan Yani 1900 Tl . Makineye Baktim Ses Cok Yuksek ve Net Geliyor Yarin Alacagim begendim Ama Sadece Tastatur Biraz Dandik Duruyor. Makinen Uzerinde BIr Sorumda Bu RAM daki HAstighed Hizi Yukselince mi Iyi OLuyor Yoksa Alcalinca mi yaNi 1333 mu 1600 Hastighed mi Iyi?

http://www.elgiganten.dk/product/pc-hardware/barbar-computer/SATP85030P/toshiba-15-6-barbar-satellite-p850-30p[/link] Burada Bakarsan Daha Ayrintilarina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatasli -- 29 Temmuz 2012; 21:31:25 >
  • 1600 ram olması tabikide veri aktarım hızı açısından iyi toshıba özellik ve fiyat olarak iyi alabilirsin türkiyede bu özellikte çok pahalı olurdu 1900tl iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.