Şimdi Ara

Samsung 2.5' 640 gb hard disk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Geçen gün başlıkta yazdığım ürünü aldım fakar ürün başka bilgisayarlarda çalışmasına rağmen benim makinamda düzgün çalışmıyor usb ye taktığımda devamlı girip çıkıyor(donanım takıldı-donanım çıkarıldı yazıyor.) işlem yapamıyorum aynısı ipod nano da da oluyor lütfen yardım edin

• usb girişini değiştir temazsızlık var büyük ihtimal
  • bütün girişlerde aynı hatta bi tanesi 2.0 ona takınca aletin ışığı yanıyor ama hiç bir yerde görünmüyor....gördüğü usb lerdede bi tek bu üründe böle oluyor başkalarında tak çıkar olmuyor.
  • usb protlarında sorun var ozmaan başka bilgisayarda denedinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkeskin

usb protlarında sorun var ozmaan başka bilgisayarda denedinmi ?

denemiş dostum
    çalıştıramamasın sebebi güç kaynağındanda olur benim başıma geldi çünkü bende çalışan hdd sattığım arkadaşta çalışmadı
  • denedim başka makinada çalışıyor peki güç kaynağını değiştirsem kesin çalışır mı?

edit:bu usb lerin hepsi başka şeyleri çalıştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janyazgan -- 17 Mayıs 2010; 19:44:09 >
  • harici hdd fazla güç çeker flash bellek gibi değildir
  • yani güç kaynağını değiştirsem olay çözülür mü kesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: janyazgan

yani güç kaynağını değiştirsem olay çözülür mü kesin?

edit:kaç watt alsam işi çözerim?
  • quote:

quote:

yani güç kaynağını değiştirsem olay çözülür mü kesin?

edit:kaç watt alsam işi çözerim?

kesin diyemem eğer arkadaşınızda falan varsa denemek için sisteminize takıp deneyin
    alacaksanızda ileriye dönük gerçek 500w almanızı öneririm.
  • Sorunun nedenini güç kaynağında aramayın. 2.5" hdd nin tüketeceği en yüksek güç 2.5 watt

Bir adet 3.5" dahili hdd nin tükettiği güç, 5 tane 2.5" hdd nin tükettiği güce bedel.
  • iyide hocam 3,5 luğunda haricen güç adaptörü var usbden güç almıyorki ve 2,5larda niye 'Y' usb kabloları var 2 tane usb ile çalışıyor
  • Hepsi çift USB ile çalışmıyor. Bendeki tek USB mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

iyide hocam 3,5 luğunda haricen güç adaptörü var usbden güç almıyorki ve 2,5larda niye 'Y' usb kabloları var 2 tane usb ile çalışıyor

2 usb olmasının nedeni, tek usb den gelen gücün yetersiz geldiği zaman destek için. Masaüstü bilgisayarlarda değilde, ilk çıktığı zaman laptopda güç yetersiz gelmişti.
  • Öncelikle teşşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sorunu çözdüm.hrnayn adlı arkadaşın dediği aklıma takıldı bende kasayı açıp cd room öndeki usb ler ve fanın elektrik kablolarını söküp denedim ve sonunda çalıştı benim bilg ben yokken güç kaynağı yanmıştı ben yokken yaptırmışlar ve adam 250 w takmış sebep buymuş herkese teşekkür ederim.
  • Önerebileceğiniz bi marka varmı ben şu iki ürüne baktım:

http:// gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90447&ad=XiLENCE-XP500-500W-120MM-FAN-PSU-R3-Fan-Sogutucu-Guc-Kaynagi

http:// gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=80609&ad=COOLERMASTER-RS460-PCAP-460W-Fan-Sogutucu-Guc-Kaynagi
  • quote:

Öncelikle teşşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sorunu çözdüm.hrnayn adlı arkadaşın dediği aklıma takıldı bende kasayı açıp cd room öndeki usb ler ve fanın elektrik kablolarını söküp denedim ve sonunda çalıştı benim bilg ben yokken güç kaynağı yanmıştı ben yokken yaptırmışlar ve adam 250 w takmış sebep buymuş herkese teşekkür ederim.

Hdd yi ilk başta kasanın ön tarafındaki usb girişlerine mi takıyordunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

quote:

Öncelikle teşşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sorunu çözdüm.hrnayn adlı arkadaşın dediği aklıma takıldı bende kasayı açıp cd room öndeki usb ler ve fanın elektrik kablolarını söküp denedim ve sonunda çalıştı benim bilg ben yokken güç kaynağı yanmıştı ben yokken yaptırmışlar ve adam 250 w takmış sebep buymuş herkese teşekkür ederim.

Hdd yi ilk başta kasanın ön tarafındaki usb girişlerine mi takıyordunuz ?

Hayır hepsini denedim öndekinde hiç çalışmıodu şu anda ondada çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

bu ürün hem fiyat hemde performans olarak işini görür hemen al dostum kaçırma
    http://www.hepsiburada.com/high-power-element-500w-aktif-pfc-12cm-fanli-power-supply-hpc-500-h12s/ProductDetails.aspx?productId=bd847445&categoryId=1012

benim internetten alma durumum yok ta bu gösterdiğim ürünler nasıl?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.