Teknosa ile yanyana değince? Agora AVM den mi aldın... Bende ona göre gidip pazarlık yapayım..
evet. hıc pazarlık yapmana gerek yok. bu sekılde satılıyor zaten. sadece alırken 3d fılmlerı nereden bulacaz dıye sor hemen anlatırlar sana. hatta almadan once otur samsung un tanıtımları dısında 3d fılm koyabılır mısınız? dıye sor. otur ızle kendın gor
Orijinalden alıntı: the_doberman
Teknosa ile yanyana değince? Agora AVM den mi aldın... Bende ona göre gidip pazarlık yapayım..
evet. hıc pazarlık yapmana gerek yok. bu sekılde satılıyor zaten. sadece alırken 3d fılmlerı nereden bulacaz dıye sor hemen anlatırlar sana. hatta almadan once otur samsung un tanıtımları dısında 3d fılm koyabılır mısınız? dıye sor. otur ızle kendın gor
sd yayın örnek fotoğraflarını bekliyoruz hocam, güle güle kullanın...
Orijinalden alıntı: yusuftaner
Dostum 3D içerik izlemişsin sanırım. 3D konusunda bizi bilgilendirebilirmisin. 3D görüntülerde derinlik kontrast durumu nasıl görüntüler dışa iyice çıkıyormu. Birde baş ağrısı yapıyormu bu seri tv de
sd yayın örnek fotoğraflarını bekliyoruz hocam, güle güle kullan öncelıklle cok tesekkur ederım.bu aksam tum ozellıklerıne goz atacagım ve ayarlarıyla ugrasacagım. en kısa zamanda bılgılerı sızınle paylasacagım.
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
Orijinalden alıntı: yusuftaner
Dostum 3D içerik izlemişsin sanırım. 3D konusunda bizi bilgilendirebilirmisin. 3D görüntülerde derinlik kontrast durumu nasıl görüntüler dışa iyice çıkıyormu. Birde baş ağrısı yapıyormu bu seri tv de
yurtdısında 3d-4d-5d sınema ızleme sansım olmustu. turkıyede de avatar fılmını cok begenmıstım.onun ıcın ozellıkle avatar fılmını koydurdum ve aynı sınemada aldıgım zevkı aldım 15 dk boyunca. goruntulerde hem derınlık var hemde dısarı cıkım var. bıde okyanus belgeselı ızledım ve ınanın balıkları yakalayabılırdım. tabii birde ev ortamımda denıcem bu aksam ve ya bu aksam yada yarın ızlenımlerımı sızınle paylasırım.
d6500 beklediğim gibi çok güzel fiyata girmiş. Paralelcilerde 2300-2400 lere kadar düşer 40'' i. 46'' ini ise tam istediğim fiyat 2900-3000 arasına alabilcem galiba.
eğer paralelle orjinal garanti arasında 500 tl den az fark olursa o zaman orjinal garantili alırım. 500 tl bana göre ciddi bir rakam. çünki 3800 liraya tv alamam fakat 3300 liraya alabilirim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: adoni
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Az evvel kurdular ama misafir geldi fazla kurcalama şansım yok şuan sadece 1-2 resim çektim onları göstereyim ama şu bir gerçek cihaz çok güzel
dostum fotograflarda yeni dikkatimi cekti. tv nın ustundekı klımaya cok dıkkat et. su tahlıye borusu tıkanıpta ic unıteden atarsa suyunu tv sudan dolayı buyuk ıhtımal bozulabılır allah korusun.
Hocam bende çok korktum o durum için ama klima malesef başka yere taşınmıyor eve yeni aldım ve düzenek oradan geçiyır.Artık mobilyacı saolsu7n arkadaki fonu biraz kalın yaptı su gelse bile tv ye gelme şansı çok zor
arkadaşlar 46d7000 teknosalarda mevcut fiyatıda 4.999 tl. istersen sinema sistemlisini al, oda 5.298. neden teknosadan almıyoruz???
quote:
Orijinalden alıntı: rexothek
arkadaşlar 46d7000 teknosalarda mevcut fiyatıda 4.999 tl. istersen sinema sistemlisini al, oda 5.298. neden teknosadan almıyoruz???
46d7000 4200 tl ye paralelcilerde var. dahada düşecektir fiyatları. Ama teknosa 1 yıl geçsede maşallah indirim yapmıyor.
Güzel bir karşılaştırma olmuş ellerine sağlık bugün samsung bayisi ile telefonda görüştüm 6500 un smart tv olmadığını söylüyor yalnız web browser skype özelliği var smart tv olması için daha ne ekstrası olması lazım onu çözemedim. D7000 in smart tv olduğunu söylüyor.
quote:
quote:
46d7000 4200 tl ye paralelcilerde var. dahada düşecektir fiyatları. Ama teknosa 1 yıl geçsede maşallah indirim yapmıyor.
Nette bulamadım. Nerede 4200 TL fiyat var?
quote:
Orijinalden alıntı: Ra_Messu
quote:
quote:
Nette bulamadım. Nerede 4200 TL fiyat var?
Dostum isteevinegelsin.com da peşin 4150 tl ydi. Hatta türkiye SAMSUN garantili yazıyordu. Samsungu yanlış yazmışlardı. ama düzeltmişler fiyatıda baya yükseltmişer.
quote:
Orijinalden alıntı: albani
quote:
Orijinalden alıntı: Turusann
Albani hocam merhaba,
Samsung 46D7000 ve 46D8000 aynı özellikleremi sahip, aralarında özellik olarak fazla fark varmı. Forumda verilen tablolarda özellikleri aynı gibi görünüyor. Ayrıca Sony 46HX800 ve 46NX710 sizce hangisi daha iyi, görüntü kalitesi 1.sırada olmalı. Samsung 46D7000 veya 46HX800 birini almayı düşünüyorum. Sizin önereceğiniz 3d özellikli bunların dışın TV varmı 4000 TL civarı. TV de Maç, Film ve Belgesel izlemek önceliğim.
Teşekkür ederim.
Kardeş Dxx Serisi daha dün Fırından çıktı bırak TR yi ne UK nede nede USA da şu şöyledir bu budur yada bilmem nesi böyledir gibi çok sağlıklı yorumlar yok ve olmamasıda çok normal,çünkü panel çok çok yeni!
Ben o çoğu sallama/palavra(özellikle "taraflı")Review Sitelerinede itibar etmem ve bazılarını ise hiç okumam senelerdir!
Bunlar Sony atraksiyonlarıdır;yani bir Seriden bir sürü Seri çıkarma işleri!!! yani Seri bir bakıyorsun doğurmuş Dikkatlice özellikleri ve tabloyu inceleyince bunlar belli olur! Ancak bu uyanıklar SW ilede oynadıkları için ki çoğu aynıdır!! bazı panel özellikleride değişik olabiliyor!
Kısaca eski ve bayat numaralardır bunlar ve maksat vatandaşın kafasını karıştırıp panel satmaktır!
Bunun ticari mantığı ise şudur(bunuda Sony bulmuştur) Örneğin "bir" üründen;çeşitli değiiklikler v.s yaparak(Cosmetic&özellikler olarak)bir çok seri/model v.s çıkartmak!! Günümüzde bunu bir kaç üretici hariç hepsi yapıyorlar!
Buradaki temel mantık ise şudur;dükkana müşteri giriyor;siz buna tek bir ürün sunarsanız,satma şansınız zor yada çok çok zor v.s dir! ama siz buna o markanın onlarca ürününü sunarsanız;dükkana giren müşteriye bunlardan birisini satmak çok çok kolaydır! Çünkü işin birde "fiyat" yönü vardır,işte burada uyanık üreticiler yaptıkları "oynama" ile size çok geniş bir fiyat yelpazesinde ürünleri sunacaktır! ve kişi cebindeki parasına göre mutlaka bir ürünü alacaktır ki zaten aynen böyle olmaktadır
Satıcıda bu arada size "gazı" bolca verecek ve ....abi o zaman sizin bütçenize en uygun olarak bunu verelim buda süper bir üründür... deyip aynen malı dehleyecektir
+ Konuya gelirsek;Samy de gördüğünüz gibi ıvır-zıvır özelliklere göre(ki bu hemen hemen tüm diğer Markalardada böyledir)tablo hazırlamışlar!arada elbette fak yok,zaten çoğu bunların aynı paneldir,ben sadece>>> "Modül+Engine" dan bahsediyorum;yoksa penelin içine koydukları "diğer" özellikler ile hiç bir işim yoktur! Herifler malı daha iyi gazlamak için birbirleriyle "özellikler" yarışına girmişler yaw
Burada maliyet açısında Serilerde Modülleri farklı kullanarak,farklı seri diyerek,serilerde yaratıyorlar(bu işide en çok Samy yapıyor)çünkü panelin üzerindeki en pahalı eleman Modüldür,gerisi ise hikayedir!! Sizin ödediğiniz bedel; Modül+Marka+Risk bedeli içindir,diğerleri hikayedir!!
++
Sana Dxx için git şunu al,şu modeli şundan daha iyidir v.s gibi laflar edemem bugün için!
Sony ye gelirsem,zaten benim 2010 da favori panelim LCD olarak hem Marka bazında Sony idi hemde Seri bazında HX9/8 lar idi! veya daha ucuz yollu olarakta NX7/8 lerdi 3D destekli olarak HX8/9(2010 Modellerden) OK dir,2011 olarak ise HX7 yine OK dir,ancak bunların asıl baba serileri yine HX9 lardır ve sanırım henüz gelmedi bunlar,ancak çok pahalı Sony ler,hatta 2010 lar bile "hala" pahalı yaw
Ancak ben 3D için bügün hiç bir LCD yi tavsiye etmiyorum,sadece PDP lerden Pany VT2x OK dir(veya 2011 Model olarak VT/GT3x serileri) Yine bugünlerde artık iyice biten ve fiyatlarıda düşen Pany PDP V2x Serisi veya benim gizli favorim Pany PDP 46Z1(2009 Modeldir bu panel!) OK dir
Madem Gamer değilsin neden PDP lerede bakmıyorsun o zaman??
Veya bütçen 5 kağıt ise sana süper bir teklif yapabilirim
++
üstad selamlar o teklifi bana yapmanı rica ediyorum bütçe 6-7 istediğim ebt 55"
ayrıca 55d7000 hakkında lütfen yorumlarını bekliyorum saygılar teieşekürler
d6500 beklediğim gibi çok güzel fiyata girmiş. Paralelcilerde 2300-2400 lere kadar düşer 40'' i. 46'' ini ise tam istediğim fiyat 2900-3000 arasına alabilcem galiba.
eğer paralelle orjinal garanti arasında 500 tl den az fark olursa o zaman orjinal garantili alırım. 500 tl bana göre ciddi bir rakam. çünki 3800 liraya tv alamam fakat 3300 liraya alabilirim.
aynen eğer 46" 3000-3250 gibi olursa paralel filan bakmıyacam alacam inşallah.
Albani hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. 4000 TL fazla veremem. Bugün 46HX800 ve 46D7000 yanyana izleme fırsatım oldu, görüntü kalitesi olarak HX800 bariz şekilde önde. Eksisi ise USB MKV 3D formatlı filmleri oynatmaması. Sanırsam 2D yayınları 3D çevirme özelliği yok.(yanılabilirim) HX800 den sonra 46PFL8505 veya 8605 PHILIP öneririmisiniz.