Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstad şu LG'ye uzağım diyorsun ama ne bileyim halen kafam karışık benim,adamlar ciddi ciddi oturup kurcalamışlar.
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1272872392
    Siyah seviyesinin ,görüntü netliğinin,hızlı sahnelerdeki başarıları filan yazılmış misal LE8500 modelinin.
    Tanımam herifleri ama Samsungtan daha iyi filan yazılmış yanlış okumadıysam.Tek sıkıntı azda olsa led aydınlatmadan dolayı sıkıntı varmış,birde gündüz fena parlıyor demişler herifleri tanımam ne ayak ama,taraflımı tarafsızmı inceleme
    ne dersin yahu,biraz yanaşmayalımı bu korelilere.Bunu alacağıma parlama ve bulutlanmadan kurtulmak,daha iyi sihay almak amacı ile 60PZ550 alsakmı?
    hem dev gibi ekran ne dersin ,patlarmı elimizde 6 ay sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHako -- 29 Nisan 2011; 1:27:11 >

• Hako senin kafa hala karışık kardeşim,sen biraz daha dolaş diyeceğim ama,dolaştıkça kafan iyice dağılıyor

-5090 işi ne oldu??

-LGE nin bahsettiğin 2010 Model paneli ne FULL-LED nede LD çalışmasında başarılı değildir!
    Özellikle LD si sorunlu,bu işte en iyisi SV685 ile X45x tir(LD çalışması olarak)Phil 9705 de aynı şekilde
    sorunlu,Local-dimmimg öyle kolay iş değil!
    Ayrıca LE8x serisi genel olarak bazı konularda ve IPS modül faktörü sebebiyle doğru renk üretimi/tepkime/siyahlar v.s olarak oldukça iyi!
    Ancak o Testte bazı veriler yalnış!!! 0,00cd/m2 siyah o seviyeli IRE tekniğiyle olmaz! yaw KURO mu bu panel

Motionhandling için RT değeri güzel ama herifler hiç "stabiliteden" bahsetmemişler!!!bu panelde asıl sorun stabil değil,birisi süper birisi aksak
    bu serideki panellerin!Local-dimmming sorunlu!! bu sorun neticesinde banding oluşumu oluyor panelde!! geniş bölge sabit renk fonlarında yine
    banding sebebiyle bozulma yaşanıyor!!! bunlar ufak detaylar değil ayrıca ve göze batıyor bunlar!
    Motionhandling olarakta stabilite bozuk(hepsinde değil tabiki ama ya şansın yaver gitmezse!)
    Kağıt üstünde bunların bazı testlerine göre,panel uçuyor ama aslında uçamıyor!
    0,00 Black level olmaz!!bu heriflerin bir çok paneldeki siyah ölçüm sistemleri yalnış daha doğrusu komik!
    En düşük siyah seviyesi SV685 de,o bile 0,01cd/m2!!!
    Kaldıki LGE nin üzerinde S_IPS Modül varken SV685 de Samsung S_PVA var,yani olacak değer değildir bu seviye! ayrıca
    Sharp Modülde bile o değer yoktur ne teknik nede teorik v.s olarak Sharp tan daha düşük olamayacağına göre 0(sıfır)nasıl oluyor!

-Parlama dediğin,Ekran parlamasından bahsediyorsan,bunun için sana sanırım bazı şeyler yazmıştım!parlak panel için gündüz izlemelerinde
    mutlaka ortam ışık şiddetini düşüreceksin artık,perde/pancur/stor v.s ile valla ben öyle yapıyorum gündüz,çünkü SV ayna gibi piyasadaki
    en parlak panel!!

-Bulutlanma ise FULL-LED panellerde olmaz,Local-dimming de doğru çalışıyorsa hiç bir sorun olmaz,ancak panele sıfır dereceden bakarsan olmaz!!
    açılı izlemede white-wash/greyness dediğimiz bulutlanmaya benzer efekt oluşur!!! ama bu olay senin bahsettiğin bulutlanma ile kesinlikle alakalı değildir!

-LGE nin PDP lerin hiç tavsiye etmiyorum(Orhan bile bıraktı sonunda LGE yi,bende rahatladım yaw,ben ülen bu herifler PDP yapamıyor dedikçe
    bana kızıyordu,Orhan neyse sonunda ayrıldı onlardan artık)
    Samy PDP ise ben ancak 60" gibi ebatlarda F/P olarak tavsiye ediyorum,başka türlü aynen uzağım bunada,ama sen çok büyük ebatta ısrarcı olduğun
    ve bütçede ona göre olduğu için Samy PDP olabilir,yoksa sana 6090 çok güzel yakışırdı böylece toptan çözüm olurdu,havasıda caba

CAN+

• Güzel bi dağarcık oldu sayende,teşekkür ederim kendi adıma.
    Sammy görmek lazım,Tosh 55'' ciddi manada kafamda zaten,bu gün yazdım yeni alan arkadaşada.5.2 istiyor satan yer açıkçası parada değilim firma kimdir nedir tanımıyorum.Güvensem alırım belki.
    Tekosaya mail attım bakıyorlar sıfır açılmamış,haber gelicek Tosh için,beklemeye devam.
    Minimum 55'' lazım bana,5090 bu nedenle kafdan eleniyor.Yoksa kalite tartışılmaz,bende en iyisini isteyenlerdenim ama gereksinimler çok farklı.
    120'' senelerce kullandıktan sonra zaten sorun yaşayacağım bu ebatarla,bütçe dahilinde ilk hedef en büyük paneli alabilmek.

Black level ve local dimming konusunda paeli tek geçmen açıkçası 2 yaşında olsada Tosh almaya itiyor beni,şimdiki modelleri görüyoruz,sorunsuz panel yok ! yada 1-2 tane marka/model Pany/Sony PANY 55'' S30 büyçeyi belki zorlayabilirim,yada 2-3 ay bekleyip %20 daha ucuza sahip olabilirim.
    55-685 sorunsuz yada %1 gibi sıfır hata ,yandan ışık kaçırmaması yada bulutlanma-tepkime başarısı konusunda zaten sizin ve bir çok kullanıcı tarafından testi geçen bir ürün,açıkçası resim kalitesine önem verenler düşünmeli bu paneli,tabi bulmak ayrı mesele.
    3D,net Mkv olayları konusunda ise tek bir gerçek var:

Panel sahibi olanlar yada olucak arkadaşları görüntü kadar DDve DTS sesler daha pipirikli olanları Plus ve MA formatlarını mutlaka isteyecekler.Sadece görüntü netliği sinema tutkunlarını kesmeyecektir kesinlikle.Bu nedenle illaki AVR ve harici cihazları bağlamak isteyecekler,dahili alıcı ve Mkv oynatan özelliklerin açıkçası sorun çıkaracağını ,bazı markalarında zaten desteklemediğini biliyoruz.

Bu nedenle en mantıklı olay,maliyeti düşürüp,sadece resim kalitesi ve sorunsuz çalışma ilkelerine dayalı paneli almaktır.Ne kadar çok özellik o kadar fiyat ve bozulma riski getirecek diye düşünüyorum.
    Tabi bunlar benim kendi düşüncelerim,ama bir Audio tutkunu olarak-olanların bu yönde bir yol izlemesi daha doğru olucak kanısındayım.
    Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Oturup kendi gözlerinizle izleyeceksiniz mağazada. Yorumlar bir yere kadar

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biltur -- 29 Nisan 2011; 11:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Hako senin kafa hala karışık kardeşim,sen biraz daha dolaş diyeceğim ama,dolaştıkça kafan iyice dağılıyor

-5090 işi ne oldu??

-LGE nin bahsettiğin 2010 Model paneli ne FULL-LED nede LD çalışmasında başarılı değildir!
    Özellikle LD si sorunlu,bu işte en iyisi SV685 ile X45x tir(LD çalışması olarak)Phil 9705 de aynı şekilde
    sorunlu,Local-dimmimg öyle kolay iş değil!
    Ayrıca LE8x serisi genel olarak bazı konularda ve IPS modül faktörü sebebiyle doğru renk üretimi/tepkime/siyahlar v.s olarak oldukça iyi!
    Ancak o Testte bazı veriler yalnış!!! 0,00cd/m2 siyah o seviyeli IRE tekniğiyle olmaz! yaw KURO mu bu panel

Motionhandling için RT değeri güzel ama herifler hiç "stabiliteden" bahsetmemişler!!!bu panelde asıl sorun stabil değil,birisi süper birisi aksak
    bu serideki panellerin!Local-dimmming sorunlu!! bu sorun neticesinde banding oluşumu oluyor panelde!! geniş bölge sabit renk fonlarında yine
    banding sebebiyle bozulma yaşanıyor!!! bunlar ufak detaylar değil ayrıca ve göze batıyor bunlar!
    Motionhandling olarakta stabilite bozuk(hepsinde değil tabiki ama ya şansın yaver gitmezse!)
    Kağıt üstünde bunların bazı testlerine göre,panel uçuyor ama aslında uçamıyor!
    0,00 Black level olmaz!!bu heriflerin bir çok paneldeki siyah ölçüm sistemleri yalnış daha doğrusu komik!
    En düşük siyah seviyesi SV685 de,o bile 0,01cd/m2!!!
    Kaldıki LGE nin üzerinde S_IPS Modül varken SV685 de Samsung S_PVA var,yani olacak değer değildir bu seviye! ayrıca
    Sharp Modülde bile o değer yoktur ne teknik nede teorik v.s olarak Sharp tan daha düşük olamayacağına göre 0(sıfır)nasıl oluyor!

-Parlama dediğin,Ekran parlamasından bahsediyorsan,bunun için sana sanırım bazı şeyler yazmıştım!parlak panel için gündüz izlemelerinde
    mutlaka ortam ışık şiddetini düşüreceksin artık,perde/pancur/stor v.s ile valla ben öyle yapıyorum gündüz,çünkü SV ayna gibi piyasadaki
    en parlak panel!!

-Bulutlanma ise FULL-LED panellerde olmaz,Local-dimming de doğru çalışıyorsa hiç bir sorun olmaz,ancak panele sıfır dereceden bakarsan olmaz!!
    açılı izlemede white-wash/greyness dediğimiz bulutlanmaya benzer efekt oluşur!!! ama bu olay senin bahsettiğin bulutlanma ile kesinlikle alakalı değildir!

-LGE nin PDP lerin hiç tavsiye etmiyorum(Orhan bile bıraktı sonunda LGE yi,bende rahatladım yaw,ben ülen bu herifler PDP yapamıyor dedikçe
    bana kızıyordu,Orhan neyse sonunda ayrıldı onlardan artık)
    Samy PDP ise ben ancak 60" gibi ebatlarda F/P olarak tavsiye ediyorum,başka türlü aynen uzağım bunada,ama sen çok büyük ebatta ısrarcı olduğun
    ve bütçede ona göre olduğu için Samy PDP olabilir,yoksa sana 6090 çok güzel yakışırdı böylece toptan çözüm olurdu,havasıda caba

CAN+

Hocam, bana önerebileceğiniz 46 inch full led bir Tv var mı acaba? Local Dimming özelliği olan bir cihaz gerekli.

TV değiştirmekten yoruldum, plazma ise düşünüyorum fakat ben kesin yakarım o paneli, çünkü oyun oynuyorum.

• Hako merhaba

-Samy yi görmek lazım derken sanırım Dxx lerden bahsediyorsun değilmi??? EVET beklemek lazım,bende bekliyorum ama benim acelem yok

-Tosh 55SV OK dir+bunun konuşulacak bir şeyi kalmadı zaten malda kalmadı gibi

-5,2 kağıt dediğin hangi paneldir ??? yoksa 5090 danmı bahsediyorsun??? sanırım bizim Tolga nın satışa çıkardığı panelmi??
    Pio ise bahsettiğin panel "güvence" yi filan unut kardeşim;bu arkadaşların hepsini tek tek tanırım! zaten çoğuna Pio larını ben aldırdım yaw
    Paneli ilk satan ise "Digicom Garantili" bizim Orhan arkadaşımızdır(Ankara nick; 0sedan)referansı ve güveni tek kelimeyle mükemmel bir
    dostumuzdur! kaldıki burada çoğu Pio yuda o sattı(6090 larında bazıları dahil)
    Güven filan aklına getirme,unut böyle işleri kardeş,Pio çok özeldir,kullananlarda tek tek hepsi çok özeldir!
    2.el de alanlarından hemen hepsini ben tanıyorum

Ayrıca 55" takıntısından kurtul dedim sana,ama sen hala 55" de kaldın kardeşim! yani konu 5090 ise 55" te takılı kalma demek istiyorum!
    50"/55" takıntın zaten 5090 paneli kullandığın zaman aklına bile gelmeyeceği gibi sende o zaman başka bir takıntı olacak;daha doğrusu
    "bağımlılık" olacak;biz buna "Pio sendromu" diyoruz

Bu arada bir tanede 5090 Antalya dan çıktı,ama fazla ilgilenemedim,sanırım bunun fiyatı 4,7/4,8 gibi bu dahada güzel bir rakamda
    Son 1 haftadır yoğun eMail geldi,hala son durum nedir bunlarada bakamadım henüz!

-Kardeşin hem "en iyisini" istiyorum diyorsun,sonrada bütçe diyorsun;bir karar ver gari
    En iyisi 6090 dır rakamıda 12/12,5 kağıt(Digicom Bağdat Cad.Çiftehavuzlar Mağazası) ama bu uyanıklar benim yazılarımı takip ede ede
    rakamı düşürmedikleri gibi birde arttırıyorlar yaw
    En son 5-6 ay evvel 9,6 kağıttan 2 tane 6090 sattırdım,ama sonra rakamı 12 lere çektiler inatlada düşürmüyorlar,yani aklında bulunsun!

-Pany den FILM manyağı bir panel var bu benim gizli favorimdir(2009 Model) 46Z1;ancak ebatı sana ufak gelecek,sanırım Pany/TR ve diğer mağazalar olarak
    toplam Türkiye genelinde 30-40 tane kadar kaldı,bu panel 2009 da geldiği zaman 13-14 kağıt idi

-BlackLevel+Local-dimming ve özellilke "FILM" olayında SV en iyisi,X45x ile birlikte bu ikiside FILM manyağıdır,Z1 gibi
    Bunlarda 2009 Modeldirler,zaten efsane serilerde hep 2009 Modellerde var!

-Işık kaçırma çok çok az vardır bu panellerde,ben 2000 e yakın SV satın aldırdım TR genelinde bugüne kadar bana 1 kişi bile dönmedi BBleeding konusunda!
    aslında çok hafif var ama bunuda verdiğim set ayarlarıylada min.seviyeye indirdim,belli belirsiz var ki buda zaten yüm TFT-LCD panellerde olur!
    Ama en önemlisi Clouding efektidir,Local-dimming panellerde şayet sistem adam gibi çalışıyorsa "hiç olmaz" kesinlikle olmaz hemde!
    SV ve X45x kesinlikle Clouding efekti yoktur!! ama 9705 veya LGE nin LE/LX lerinde ki bunlarda LD panellerdir ama Banding efekti vardır(bazılarında tabiki)
    ve Clouding efektide bir şekilde olabiliyor bazılarında v.s

Senin bahsettiğin Işık kaçırma+Clouding+Banding v.s gibi efektlerin hiç olmadığı 2 panel vardır SV685 ile X45x her ikiside Samsung S_PVA Modül
    kullanıyor bu arada

Benimde favori Modülüm her zaman Samsung S_PVA dır riski çok fazla olsada ben seviyorum Samy lerin S_PVA larını her ne kadar bir Sharp çı
    olsamda Modülde teknik ve teknolojik olarak Sharp lar her zaman en iyisi olsada ben S_PVA cıyım

-AVR olayından bahsetmişsin vede haklısın doğrusun ama Hocam bu alet(örneğin sendeki 875)her adama hitap etmez!!
    İş AVR ilede bitmiyor+Speaker system de lazım buna ve herhalde dandik bir Speak.bağlayacak değilsin böyle Hi-End bir AVR ye!!!
    Birde merak olacak hatta hastalık olacak bu işi için!! bende bu hastalık yok,Logitech Z55x kullanıyorum bana fazlasıyla yetiyor!
    Ama bir Audiophile için ise adma gibi sistemler lazım!
    Sen şimdi kıy paraya 6090 çek altına,bırak Samy/Tosh filan diğer panelleri

++
    CAN

• Sn.Toorop selamlar

-Hocam Gamer isen PDP ile işin biraz zor ama dikkat edersen,çokta zor değildir!

-Ayrıca ne tip bir Gamer sın örneğin Hard-core musun,bu durumda seni panel tip TV ler kesmez!!
    "TN" panelli Monitörlere devam edeceksin yine hatta CRT Monitörlere

-Ben açıkçası Gamer lar için bu tip panel TV leri tavsiye etmiyorum yada korkarak tavsiye ediyorum,örneğin bir kaç dostum var
    hala CRT ye devam ediyorlar! onlara bir türlü panel beğendiremedim!

-FULL-LED+Local-dimming için en iyileri

Sony X45x
    Tosh SV685

ama her iki panelde bitmiş sayılır! X45x zaten çoktan bitti,sadece bir kaç ay evvel birisinin panelini 2.el sattırdık,arada çıkıyor bu panel ama çok zor!
    X45x halen dünyada bu konuda en iyi paneldir,her teknik özelliği ile

-PDP düşünürsen tavsiyem V20 serisidir hem Game hemde Film ve genel olarak piyasadaki en iyi panel sayılır!
    Game olayınıda düşünerek(LAG/Latency değerleri olarak)42" tercih et 50" yerine!! tabi sıfır bulabilirsen!

-Phil den Sharp Modüllü 8605 de güzel bir panel ama Gamer lar için kesin bir şey söyliyemem,ancak kullanıcılar memnunlar Game işinden

++
    CAN

• arkadaslar bugun aldım ps3 umu samsung bayıne gıttım. tum olan d serılerıne usenmeden taktık ps3 ve basladık pes 2011 oynamaya. her d serısınden farklı ınclerde denedık. hepsınde aynı pes 2011. goruntude fululuk oluyor. ozellıkle hızlı sutlarda. degısık hdmı kablolarda denedık sonuc aynı.artık gormezden gelmeye karar verdım. bıde teknık bılgısı olan arkadaslara sormak ıstıyorum. 720p ıle 1080p arasındakı farkı cıplak gozle gorebılır mıyız acaba? aynı sekılde hz farklarını. cunku pes 2011 720p ve 60 hz calısıyor.dıger oyunlardan son derece memnun oldugumuda belırtmek ısterım. cok canlı goruntulere sahıt oldum ve benı mest ettı tvım.
    sd kanallardan ve hd kanallardan memnunum tvımden. aynı sekılde yabancı bır ulkenın hd kanalından harddıske cekılmıs bır mac ızledım 15 dk. goruntuler dıgıplus ve dsmart hd den kat ve kat ustun geldı bana cıplak gozle.gercekten yabancı ulkelerden bızım yayınımızdan daha ıyı mı yayın yapılıyor acaba? samsung bayısının soyledıgıne gore 1080p kalıtesınde cekılmıs mac. yorumlarını ve goruslerınızı merakla beklıyorum arkadaslar

• doberman artık çok fazla kurcalama. piyasadaki tüm tv lerde var böyle ufak tefek olaylar. burdaki yorumları okumaya devam edersen tv inden sogursun. ben mesela 3.5 sene evvel 2 tane sony lcd aldıkdan sonra hiç artık bakmadım tv projeksion bölümüne ve tv imde bir eksiklik bir sorun görmedim yaşamadım. keyfini sürmeye bak gerisini boşver.
  • Yusuf Miroğlu yorumunuz suan benım ıcın en guzel yorum oldu. sızın dedıgınızı yapmak en mantıklısı. o kadar özenip aldık di mi? bunlarla ugrasmak yerıne keyfını cıkartmalıyız bencede.
  • SONY HX929 KONUSU AÇDIM SONY İLE İLGİLİ GÖRÜŞ VİDEO VE FOTO PAYLAŞIMLARI BEKLERİM ARKADAŞLAR.

http://forum.donanimhaber.com/m_48656397/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

hemen ön yargılı olmayalım bence. burda paylaşım yapan arkadaşlar iyi niyetli ama çoğu kendilerininde ifade ettigi gibi acemi. üst düzey kullanıcı yorumlarını bekleyin veya yabancı forumları başdan sona okuyun. ben almış olsaydım size her türlü yardımcı olurdum çünkü elimde her türlü teknolojik imkanım var ama benimde almam haziranı bulur. malum ben sony hx929 bekliyorum. d8000 vs hx929 :)

bu saatten sonra gidip c serisi tv almak mantık dışı olur. c serisinin d den daha iyi olacak hali yok sonuçda. c deki eksiklikler d de giderilmişdir. sorunsuz tv de yok bunuda kabul etmek lazım. ne zaman sd yayınlar kaliteli hd ye dönüşür gerçek ld amoled tv ler gelir o zaman işde tv budur deriz. bunlarda 2014 ü bulur. o yüzden şimdiki tv lerden 100 de 100 performans beklememek lazım.

dostum bu sene d serisinde c750 fiyat/performans oranını yakalayabilecek bir tv göremedik.

en alınası tv d6500 diyorduk ama oda gözükene göre c750 2400 civarlarındayken d6500 4000 civarı

Kardeşim yanlış biliyorsun düzeltiyim hemen sanada yardımcı olmuş olurum ben bugün samsung u aradım ve 40D6500 ü sordum bana verilen cevap 3500 tl oldu 4000 deil yani yanlış anlama olmasın yardımcı olabildiysem ne mutlu

• http://www.youtube.com/watch?v=1CPjknyiUgM

Samsung 55D8000 playing Tangled Blu-ray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 30 Nisan 2011; 10:02:03 >
  • albani hocam sizi bulmuşken bi soru sormak istiyorum 3d tv alıcam ve hx800 nx710 arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir görüntü kalitesi olarak 3d olarak 2d olarak lütfen yardım edermisiniz hx800 deep black panel 200 hz pro nx710 opticontrast panel 100 hz görüntü kalitesi olarak hangisini önerirsiniz ?
  • bütün forumu okudum, sonuç nedir? d serisi tavsiye dilmiyor mu? 3d yayınlarda 40d7000 modeli nasıldır? bi de şu webden sipariş de 407000 3200 lira civarında gözüküyor. 2 adet gözlük de hediye, üstelik samsung TR garantili yazmışlar. bu site güvenilir midir? 3000 lira civarında bir bütçem var. 46c750 ve 40d7000 modellerfi arasında kararsız kaldım. lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 40d7000 teknosadan dün aldım evime 1 km uzaklıkda 30 saat sonra bugün 15:00 geldi kurulum için servisi aradım hemen.. oda pazartesi kurabilecegini söylede durum bu tv bana bakıyor ben tv ortada bekliyor servis kötü tv çok teknoloji ama aparatlar sıfır kumanda 80 li yıllardan kalmış gibi smart tv var nete girebiliyorsun ama ne ile klavye yok yaklaşık 4 bin te ödüyorsun ama bi klavye bile yok içinde pilli gözlük var kılıfı kartondan canım sıkıldı inşallah tv kurulunca bi sorun çikmaz bir de o sorunlu olursa yandık

• quote:

Orijinalden alıntı: sidelanti

40d7000 teknosadan dün aldım evime 1 km uzaklıkda 30 saat sonra bugün 15:00 geldi kurulum için servisi aradım hemen.. oda pazartesi kurabilecegini söylede durum bu tv bana bakıyor ben tv ortada bekliyor servis kötü tv çok teknoloji ama aparatlar sıfır kumanda 80 li yıllardan kalmış gibi smart tv var nete girebiliyorsun ama ne ile klavye yok yaklaşık 4 bin te ödüyorsun ama bi klavye bile yok içinde pilli gözlük var kılıfı kartondan canım sıkıldı inşallah tv kurulunca bi sorun çikmaz bir de o sorunlu olursa yandık

kumanda olmadan nasıl nete girilecek peki? arkadaşım senden ricam tv kurulunca görüntü hakkında izlenimlerini de yazarmısın? sd ve hd yayınlarda nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

http://www.youtube.com/watch?v=1CPjknyiUgM

TV nin sahibinin yorumu var altta. Galiba D serisi de gayet sorunlu.

I am actually replacing this set I have taken a video of, as there is some quite bad banding lines going horizontally across the middle of the screen, which aren't really visible on this video. Hoping for a replacement soon

pfft

• quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

http://www.youtube.com/watch?v=1CPjknyiUgM

TV nin sahibinin yorumu var altta. Galiba D serisi de gayet sorunlu.

I am actually replacing this set I have taken a video of, as there is some quite bad banding lines going horizontally across the middle of the screen, which aren't really visible on this video. Hoping for a replacement soon

pfft

Hocam bu tip paneller(EDGE-LED dizilim)çeşitli sorunlar olur vede "olacaktır"!!

Videoyu ve değişik videoları inceledim ve kullanıcının bahsettiği gibi ....gerçekten tam görülemiyor gibi....desede çok net görülüyor
    Ancak bu herkes için aynı sorun olmaz zaten çoğu insan bunu görmez bile!! ayrıca bunun oluşum yoğunluğuda panelden panele
    fark edeceği için(kimiside az kimisinde çok v.s gibi)normal resim izlerken görüntü kalitesinde bir sıkıntı olmaz!

ANCAK Cam-pan-scan olayında su koyveriyor,zaten bu videoda da böyle oluyor,durağanda sorun yok,ama fast-panning
    yaparken çuvallıyor!

Bunlar teknik ve fiziki bazı durumlar olduğu için üreticilerin sen paneli uçurmalarına bakma,hala kötünün iyisi gibi bu paneller
    en iyileride yinede FULL-LED+Local-dimming panellerdir!
    Ancak sıfır sorunsuz panel zaten yok vede olamaz! mutlaka belirli miktarlarda bir falso olacaktr,ancak bunun ne kadarı sizi ilgilendiriyor
    siz buna bakacaksınız,aksi halde her panelde bir şey bulursanız zaten panel kullanmaya gerek kalmaz yada alınacak panel bulamazsınız

Fazla kafaya takmadan izleyeceksiniz,kaldıki bütün panellerde böyle sorunludur veya rahatsızlık verecek sorunlu demekte değildir!
    Dolayısıyla biraz daha araştırın ve alın gitsin birisini,yoksa bu işin sonu gelmez
    ++
    CAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 1 Mayıs 2011; 12:51:39 >

• 476c750 3D ince ayar güzel bir çalışma; D seriside aynıdır sanırım.
    http://www.youtube.com/watch?v=TOfLsoG7mwM&feature=related
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.