Şimdi Ara

Samsung, 2025 QLED, Neo QLED ve OLED TV'lerini piyasaya sürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, 2025 QLED, Neo QLED ve OLED TV'lerini piyasaya sürdü
    Samsung, 2025 yılı için yeni TV modellerini Güney Kore’de piyasaya sürdü. Şirket, gerçek yapay zeka TV döneminin geldiğini söylüyor. Yeni Samsung televizyonlar, yalnızca eğlence cihazları değil, kullanıcıların ihtiyaçlarını, zevklerini ve niyetlerini tahmin ederek kişiselleştirilmiş deneyim sunacak.

Ayrıca Bkz.Samsung TV'lere Netflix için HDR10+ desteği resmen geldi

Samsung'un yeni TV serisinde bu yıl 61 model bulunuyor. S90F OLED TV, 43 inç’ten 83 inç’e kadar çeşitli boyutlarda sunuluyor. Neo QLED TV serisi artık 100 inç ve 115 inç boyutlarında mevcut. Moving Style standı artık Samsung'un yeni UHD, QLED, Neo QLED ve OLED TV'leriyle çalışıyor. Ayrıca, raflı ve rafsız, siyah ve beyaz renkte kol ve standart stiller dahil olmak üzere çeşitli stand türleri var.

Daha önce Samsung'un Lifestyle TV serisiyle sınırlı olan Art Store, artık QLED ve Neo QLED TV serilerinde. Bu yılın amiral gemisi Samsung TV'si QN990F ve The Frame TV'nin üst seviye versiyonu The Frame Pro, daha da sofistike kurulum ve stil için Wireless One Connect Box'a sahip. Parlamayı ve ışık yansımalarını büyük ölçüde azaltan Glare Free teknolojisi, geçen yıl amiral gemisi OLED TV modeli S90D ile sınırlıydı. Bu yıl tüm Neo QLED 8K TV'ler ve bazı Neo QLED 4K TV'ler (QNF90 ve QNF95) dahil olmak üzere Neo QLED TV modellerine geldi. Bu yılın amiral gemisi OLED TV'si S95F, yansıma önleyici teknolojiye sahip.

Samsung, üst düzey akıllı telefonlarında olduğu gibi yeni TV'lerine de 7 büyük Tizen güncellemesi sunmayı vadediyor.

Samsung 2025 TV modelleri ve fiyatları

Samsung, 2025 QLED, Neo QLED ve OLED TV'lerini piyasaya sürdü

• QNF990 Neo QLED 8K TV: Amiral gemisi TV modeli 75 inç, 85 inç ve 98 inç olarak mevcut. Fiyat; 6792 dolar - 32.399 dolar arasında.

• QN900F Neo QLED 8K TV: 75 inç 4253 dolar ve 85 inç 6246 dolar

• SF90 OLED 4K TV: 55 inç (1631 dolar), 65 inç (2314 dolar), 77 inç (3883 dolar) ve 83 inç (5801 dolar)

• SF85F QLED 4K TV: 55 inç (1085 dolar), 65 inç (1904 dolar), 77 inç (3405 dolar) ve 83 inç (4429 dolar)

• QNF95 Neo QLED 4K TV: 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QNF90 Neo QLED 4K TV: 43 inç, 49 inç, 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 98 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QNF9X Neo QLED 4K TV: 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QNF87 Neo QLED 4K TV: 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QNF85 Neo QLED 4K TV: 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QNF83 Neo QLED 4K TV: 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QNF80 Neo QLED 4K TV: 49 inç, 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QNF75 Neo QLED 4K TV: 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QNF70 Neo QLED 4K TV: 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QNFE1 Neo QLED 4K TV: 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QFE1 QLED 4K TV: 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QF8A QLED 4K TV: 49 inç, 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• QF7A QLED 4K TV: 43 inç, 49 inç, 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• Frame (LS60D) QLED TV: 43 inç (983 dolar), 49 inç (1324 dolar) ve 55 inç (1358 dolar) modelleri mevcut

• Frame Pro (KQ65L) QLED TV: 65 inç (2211 dolar), 75 inç (3030 dolar) ve 85 inç (3951 dolar) modelleri mevcut

• Crystal UHD UF8500 4K TV: 43 inç, 49 inç, 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

• Crystal UHD UF8000 4K TV: 43 inç, 49 inç, 55 inç, 65 inç, 75 inç ve 85 inç modelleri mevcut (Fiyat açıklanmadı)

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-2025-tv-lineup-launched-korea-neo-qled-oled-tv-prices-models-list/

• Mat veya parlak olayı kişiye ve kullanım yeri ile direk keyfine göre değişir ama mat panel benim hiç bir zaman hayatımda olmayacak.

VİDEO daki 4:51 izleyin

AVForumsyoutube
    Samsung S95F QD-OLED: Stunning Brightness, Amazing HDR and Massive Colour Volume!
    https://www.youtube.com/watch?si=VlIXFJQ1R1Y4NsdB&v=bIsB9OtIgm0&feature=youtu.be
  • S95F Yansıma Önleyici Mat panel sayesinde Oled tv nasıl gösterişsiz bir hal alır güzel bir örneği.
    Mat panel Oled tv benim gözümde Oled tv değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat hiç pahalı gelmiyor.

6,7 inç telefon fiyatına 65 inç son nesil harika tv almak mümkün.

• TV bakıyorum da... 8K TV'ler gerekli mi gerçekten, neden varlar anlamıyorum?

Hadi diyelim TV 85" olsun. 3m'den sonra 4k/8k farkının anlaşılabileceğini hiç sanmıyorum. Kaldı ki ne 8k'da oyun oynatabilecek donanım var -ki yakın gelecekte de görmeyeceğiz bence, zira 4k'nın 4 katı büyüklükte piksel sayısından bahsediyoruz- ne de piyasada böyle bir ihtiyaç var. Diğer içeriklerin de (filmler, tv yayınları, streaming servisleri) 8k'ya geçmeye ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. Ayrıca kim 85" TV'yi 1,5-2 metreden izler ki...

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Hocam parlak ekranda sadece ışıksız ortamda düzgün göstermiyor mu? En ufak ışık kaynağı bile ekranda göründüğü için beni aşırı rahatsız ediyor normalde.

Mat olmasi ekranin extra bir özelligi daha iyi bence

• Bu yıl galip LG G5 gibi gözüküyor. Bakalım Sony neler yapacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLED ve QLED KULLANICILARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shekerabi kullanıcısına yanıt
    Mat veya parlak olayı kişiye ve kullanım yeri ile direk keyfine göre değişir ama mat panel benim hiç bir zaman hayatımda olmayacak.

VİDEO daki 4:51 izleyin

AVForumsyoutube
    Samsung S95F QD-OLED: Stunning Brightness, Amazing HDR and Massive Colour Volume!
    https://www.youtube.com/watch?si=VlIXFJQ1R1Y4NsdB&v=bIsB9OtIgm0&feature=youtu.be

• Biz LG Oled c1 den devam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karman corman oldu hepsi Neo , Qled , oled 🤦

• Bu kadar model pazarlama stratejisi . Fiyatı uçuk olan da var. Normal olan da var. Açıklanmayan küçük modelleri biraz daha uygun olabilir.

Lg5 muazzam görünüyor kesinlikle parlak ekran. Sadece parlak ekranın temizliği zor benim monitörün sitesinde %70 ethanol yazmış temizlik için nerden buluyum aga onu.

Hocam toz için evet ama parmak izini çözmesi, ekrana da zarar vermemesi için az miktarda alkol gerekiyor. Cilt yağının ekrana bulaşmasından nefret ediyorum.

• 32.399 dolar nedir birader.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung pişmanlıktır kimseye önermiyorum 1 yılını doldurmadan ölü pikseller çıktı ve buna normal diyorlar 6 tane degilmis 5 taneymiş 6 tane olursa işlem yapabilirmiş falan filan garantisi bitince ne olucak kardeşim bu 20 tane olsa 2 senenin sonunda ne olucak 90 bin lira parayı alıp kasaya cukka yapınca herkes iyi tabi sayın musteri sevgili Müşteri ama sorun çıktı mı kimle konuşsan artistlik yapıyor ilgilenmiyor kimse almasın kardeşim gidin LG alın ben pişmanım bu arada hayatimin hatasını yapıp aldığım tv S90C arkadaşımda da S95C var o daha 6 aylık 3 tane ölü pikselde onda çıktı kimsenin umrunda değil adam 110 bin lira vermiş muhattab bulamıyor düşünün

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Ben ilk aldığımda 7 tane ölü pixel vardı samsunga başvurdum inatla birebir değişim yapmayı reddettiler. Servis paneli değiştirdi yenisinde 6 tane ölü pixel vardı. Muhtemelen ölü pixelli panelleri böyle müşteriler arasında döndürüp duruyorlar güya bakın tamir yapıyoruz ayağına. Zaten bir daha da panel değişimi yapmadılar. Thhye başvurdum 1 senede anca bilirkişi atandı oda 6 tane ölü pixele üretim standartları içinde diye rapor yazıyor, muhtemelen samsungla iletişime geçip samsungdan yazacağı raporu için teşviklerini almıştır. Tüketici mahkemesine gitsen yeni bilirkişi atansa yine süreç aylarca sürecek garantisi zaten bitecek tam bir ucube sistem. Kendi ülken sana sahip çıkmazken elin korelisi mi sahip çıkacak en iyisi gerçekten rastgele ucuz bi televizyon alıp hem bu aç gözlü markaları hemde bu ucube sistemi uzun bir süre b.yk0t etmek ve ülke ekonomisini japonya gibi deflasyona sokmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 8 Nisan 2025; 11:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bende de s90c mevcut ,ekrandaki tozları alırken bu bezi kuru olarak mı kullanmalıyız yoksa çok az nemlendirerek kullanırsak sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spartacus55 kullanıcısına yanıt
    Bezin bir kısmı az nemli, bir kısmı tamamen kuru olsun veya iki bez kullanın az nemli ve kuru, attığım bez süperdi, 65S95B bile tertemiz yaptı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.