|
Samsung, 2025 QLED, Neo QLED ve OLED TV'lerini piyasaya sürdü

-
-
S95F Yansıma Önleyici Mat panel sayesinde Oled tv nasıl gösterişsiz bir hal alır güzel bir örneği.
Mat panel Oled tv benim gözümde Oled tv değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat hiç pahalı gelmiyor.
6,7 inç telefon fiyatına 65 inç son nesil harika tv almak mümkün.
-
TV bakıyorum da... 8K TV'ler gerekli mi gerçekten, neden varlar anlamıyorum?
Hadi diyelim TV 85" olsun. 3m'den sonra 4k/8k farkının anlaşılabileceğini hiç sanmıyorum. Kaldı ki ne 8k'da oyun oynatabilecek donanım var -ki yakın gelecekte de görmeyeceğiz bence, zira 4k'nın 4 katı büyüklükte piksel sayısından bahsediyoruz- ne de piyasada böyle bir ihtiyaç var. Diğer içeriklerin de (filmler, tv yayınları, streaming servisleri) 8k'ya geçmeye ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. Ayrıca kim 85" TV'yi 1,5-2 metreden izler ki...
-
Hocam parlak ekranda sadece ışıksız ortamda düzgün göstermiyor mu? En ufak ışık kaynağı bile ekranda göründüğü için beni aşırı rahatsız ediyor normalde.
-
Mat olmasi ekranin extra bir özelligi daha iyi bence
Bu yıl galip LG G5 gibi gözüküyor. Bakalım Sony neler yapacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mat veya parlak olayı kişiye ve kullanım yeri ile direk keyfine göre değişir ama mat panel benim hiç bir zaman hayatımda olmayacak.
VİDEO daki 4:51 izleyin
AVForumsyoutube
Samsung S95F QD-OLED: Stunning Brightness, Amazing HDR and Massive Colour Volume!https://www.youtube.com/watch?si=VlIXFJQ1R1Y4NsdB&v=bIsB9OtIgm0&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Biz LG Oled c1 den devam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karman corman oldu hepsi Neo , Qled , oled 🤦
Bu kadar model pazarlama stratejisi . Fiyatı uçuk olan da var. Normal olan da var. Açıklanmayan küçük modelleri biraz daha uygun olabilir.
Lg5 muazzam görünüyor kesinlikle parlak ekran. Sadece parlak ekranın temizliği zor benim monitörün sitesinde %70 ethanol yazmış temizlik için nerden buluyum aga onu.
Lg G5 şuan 2025 en iyi Oled tv olcak bu kesin gibi Özellikle TR için.
Bende 65S95B Parlak oled tv var, fiber bez ile az nemli bez ile tertemiz yapıyorum
-
Hocam toz için evet ama parmak izini çözmesi, ekrana da zarar vermemesi için az miktarda alkol gerekiyor. Cilt yağının ekrana bulaşmasından nefret ediyorum.
32.399 dolar nedir birader.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung pişmanlıktır kimseye önermiyorum 1 yılını doldurmadan ölü pikseller çıktı ve buna normal diyorlar 6 tane degilmis 5 taneymiş 6 tane olursa işlem yapabilirmiş falan filan garantisi bitince ne olucak kardeşim bu 20 tane olsa 2 senenin sonunda ne olucak 90 bin lira parayı alıp kasaya cukka yapınca herkes iyi tabi sayın musteri sevgili Müşteri ama sorun çıktı mı kimle konuşsan artistlik yapıyor ilgilenmiyor kimse almasın kardeşim gidin LG alın ben pişmanım bu arada hayatimin hatasını yapıp aldığım tv S90C arkadaşımda da S95C var o daha 6 aylık 3 tane ölü pikselde onda çıktı kimsenin umrunda değil adam 110 bin lira vermiş muhattab bulamıyor düşünün
-
Ben ilk aldığımda 7 tane ölü pixel vardı samsunga başvurdum inatla birebir değişim yapmayı reddettiler. Servis paneli değiştirdi yenisinde 6 tane ölü pixel vardı. Muhtemelen ölü pixelli panelleri böyle müşteriler arasında döndürüp duruyorlar güya bakın tamir yapıyoruz ayağına. Zaten bir daha da panel değişimi yapmadılar. Thhye başvurdum 1 senede anca bilirkişi atandı oda 6 tane ölü pixele üretim standartları içinde diye rapor yazıyor, muhtemelen samsungla iletişime geçip samsungdan yazacağı raporu için teşviklerini almıştır. Tüketici mahkemesine gitsen yeni bilirkişi atansa yine süreç aylarca sürecek garantisi zaten bitecek tam bir ucube sistem. Kendi ülken sana sahip çıkmazken elin korelisi mi sahip çıkacak en iyisi gerçekten rastgele ucuz bi televizyon alıp hem bu aç gözlü markaları hemde bu ucube sistemi uzun bir süre b.yk0t etmek ve ülke ekonomisini japonya gibi deflasyona sokmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 8 Nisan 2025; 11:44:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bende de s90c mevcut ,ekrandaki tozları alırken bu bezi kuru olarak mı kullanmalıyız yoksa çok az nemlendirerek kullanırsak sorun olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bezin bir kısmı az nemli, bir kısmı tamamen kuru olsun veya iki bez kullanın az nemli ve kuru, attığım bez süperdi, 65S95B bile tertemiz yaptı
En Beğenilen Yanıtlar

S95F Yansıma Önleyici Mat panel sayesinde Oled tv nasıl gösterişsiz bir hal alır güzel bir örneği.
Mat panel Oled tv benim gözümde Oled tv değildir. |
Mat veya parlak olayı kişiye ve kullanım yeri ile direk keyfine göre değişir ama mat panel benim hiç bir zaman hayatımda olmayacak.
VİDEO daki 4:51 izleyin ![]() Samsung S95F QD-OLED: Stunning Brightness, Amazing HDR and Massive Colour Volume! https://www.youtube.com/watch?si=VlIXFJQ1R1Y4NsdB&v=bIsB9OtIgm0&feature=youtu.be |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X