Şimdi Ara

Samsung, 2025 QLED, Neo QLED ve OLED TV'lerini piyasaya sürdü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sağolun hocam tavsiyeniz için ben de öyle kullanayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG candır Samsung pişmanlıktır 2 sene dolmadan panel de sıkıntı çıkıyor yada ölü pikseller oluşuyor Oled sekmenlerinde katiyen alınmamalı..

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    6 aydır kullanıyorum daha önce lg oled kullanıyordum iyiki geçmişim diyorum s95d var bundan sonra da kesinlikle Samsung'dan devam ederim Sırf bu özellik için qd oled olması da cabası kardeşim bence ön yargılı olma...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar :) Nasılsın

Ön yargı değil, bendede Samsung 65S95B var parlak ekran

Mat ekranlı Oled tv de görüntünün önüne geçen o yapı sebebi ile Oled tv lerin o Su gibi akan görüntüsü vardır o hissi baltalıyor yada benim için öyle.
    65S95C ve 65S95D yan yana saatlerce ışıklı ortamda izledim inceledim aynı görüntülerde benim iiçin mat katman bir engel olduğunu defaat ile kaanat getirdim,
    Yansımayı kendi evimde bir perde ile çözdüm ama mat panelin yansıma yapmasın diye koyulan o katmanı hiç bir türlü kabullenemedim, evin ortamı yansıma yapan biryer ve kaçacak yer yoksa o zaman mat panel kurtuluş olabilir.

Bu arada LG G4 ile S95D karşılaştırmak laızm en az, lg bu sene G5 panel ile zaten aştı baya güzel bişey oldu ama rakam olayı ile yine bu senede Samsung mantıklı yapacak.

İyiyim kardeşim Sen de iyisindir inşallah ben herhalde senin kadar detaylı incelemiyorum bana sorsan s95d daha iyi Benim odam baştan aşağı Güneş almıyor Ama gündüz yeterince ışık giriyor içeri hiçbir şekilde rahatsız olmadım birde yıl olmuş 2025 hala woled panel nedir Allah aşkına lg oledler hiçbir şekilde qd oled lerin renk kapasitesine ulaşamaz inceleme videolarına bakarsan Evet lg belli yazılımlarla işlemcisi ile bu woled açıklarını kapatmayı bazen geçmeyi bile başarabiliyor ama temelde ciddi teknoloji farkı var...S95D servis menüsüne girip olması gereken parlaklık değerlerine TV'yi çıkarttığımızda ki ben yaptım şu anda piyasada rakibi olduğunu düşünmüyorum 2024 modellerde...

Mat vs Parlak olayı aslında direk zevk meselasi gibi olmuş, mat olayını hiç ısınamadım :)

Qd Oled olayı zaten direk seviye atlatıyor.
    O sebepten S90F olarak bu sene inceleme için gidip bakacağım tv olcak.
    Lg G5 ile Renk olayını bu sene ancak çözebildiler tam olarak Qd oled gibi olmamıştır sanmam ama yeterince iyi olmuş.

Şans ver kardeşim Bence mutlaka yani elektronik işi biraz şans işi sorun yaşayanlar olmuştur yukarıda Yazmış arkadaş ölü piksel vesaire ama LG'de de sorun yaşayanlar var yok değil...qd oled de doğru kalibrasyon ve fabrika ayarlarında birkaç değişiklik yaptıktan sonra kesinlikle başka TV'ye bakmazsın net söylüyorum....

• Bu yeni konuşulan ve sürekli oranları değişen vergiler ile televizyon fiyatları artacak mı ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    3 ay ertelendi o konu Çin dışındaki ülkeler için yine de Trump ın ne yapacağı belli olmaz piyasalar şizofrene döndü...

• İşin uzmanları toplandıysa yardım rica ediyorum. 85 inç bir Mini Led özellikli TV almak istiyorum. Philips 85PML9009 iyi midir? Ambilight özellikli olmasını istiyorum. Genellikle internetten film ve youtube içerikleri izleyeceğim ve oyun oynayacağım.

Buna alternatif olarak Samsung veya LG modelleri neler önerirsiniz? Bütçem 100bin civarı. 85 inç olması şart.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 10 Nisan 2025; 11:46:53 >
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    SAMSUNG 85QN85D
    Bu modele bakabilirsiniz.
    İllaki mini led mi olacak?

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim inceleyeyim.

Evet hocam o fiyata 85 inç oled yok denecek kadar az hatta yok. O yüzden mini led.

Canlı görmedim fakat LCD zamanlarından tecrübem, mat panel renk canlılığını bir miktar soğuruyor.

Önceki paneller de zaten mor kaplama sayesinde parlak olsa da çok yansıtmıyordu.

Hocam rica ederim,
    İyi forumlar,

Zamanınız varsa 3 hafta içinde 2025 modelleri gelecek onlara bakın sonra karar verin.
  • Vain kullanıcısına yanıt
    Kesinlik Yansıma yapsın derim ama o mat yüzeye bakmak bana göre değil, pırıl pırıl Oled Su misali görüntü( cahil tabiri ile) olmazsa oled benim için %50 oled

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Var hocam temmuza kadar acelem yok. Onlara da bakayım. Teşekkür ederim tekrardan.

Ay sonuna 2025 modeller stoklara girmeye başlayacak onlara bakın sonra kararınızı verin hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.