Şimdi Ara

Samsung 21' Slim fit televizyon geometri problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar; Hepsi buradadan şimdi indirimde olan 21" slim fit tv aldım. Ancak aşağıda altyazıların olduğu yerde göbeğe doğru bir edneme ve sağ üst köşede de aşağı doğru hafif bir eneme mevcut. Bu slim lerde bu tarz problemler hep oluyor mu yada bu üründen alan bir arkadaşımız varsa kendisi bana fikir verebilir mi? Birde eğer iade etmek istersem hepsiburadanın prosedürü nasıl ben sitedekinden birşey anlamadım. İlla servise mi götürmem gerekiyor?

• Slimfit tv'lere baktığınızda bu neredeyse hepsinde karşılaşabileceğiniz bir sorundur maalesef.
    Sebebi ise;crt tvlerin çalışma prensibi olan elektron tabancasından gelen taramanın mesafesinin az olmasından kaynaklanmaktadır.
  • servise götürmen iyi çözüm.
  • ocularis hocam,

cevabından emin misin? gülmemek mümkün değil. evet, neticede bu farklı bir teknoloji ve onayı alınmış ki imalata izin verilmiş.

elektron tabancası mesafe kısa olduğu için köşeleri tam göstertemiyor diyorsun. bunu hayal mı ettin, yoksa mantıklı bi teknik dayanağın var mı?
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var lutfen bılgısı varsa paylassın onun dıısnda atısma olmasın lutfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.