Şimdi Ara

SAMSUNG 22' 226BW vs 2232GW (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
15.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evett yaa nerde kaldı gelsede bi görsek
    quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

2232gw modeli Türkiye'ye ne zaman girecek bilen birisi var mı?
    2 hafta önce girecek denmişti ama ortada yok hala.

fiyat ne olur sizce 600ü geçer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elkaide

2232GW 932GW nun 22" olan modeli mi?

evet....
  • quote:

Orjinalden alıntı: thall

Evett yaa nerde kaldı gelsede bi görsek
    quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

2232gw modeli Türkiye'ye ne zaman girecek bilen birisi var mı?
    2 hafta önce girecek denmişti ama ortada yok hala.

fiyat ne olur sizce 600ü geçer mi?

Bu model gelesiye kadar yeni modeller çıkıyor artık! :D

quote:

Samsung'un yeni masaüstü LCD'leri gözdolduruyor
    Tarih: 12 Mart 2008, Çarşamba - Saat: 19:23 Gönderen: Zafer Yılmaz

SamsungSamsung'un yeni performans serisi LCD haberini geçtiğimiz günlerde vermiştik. Samsung bu performans serisini bir adım öteye taşıyarak masaüstü bilgisayarlarından maksimum düzeyde kalite almak isteyen kullanıcılar için geliştirdiği yeni Syncmaster serisini duyurdu. SyncMaster 953BW, 2053BW, 2253LW ve 2253BW adı altında satılacak olan yeni LCD serisi ultra parlaklığının yanında, Samsung'un özel yapımı Kristal kenarlıklara sahip. Griden griye 2ms tepkime süresi sağlayan LCD'lerin, dinamik parlaklık oranları 8000:1 olarak ön plana çıkıyor. HDCP desteğini DVI ile birleştiren yeni bağlantı birimleri sayesinde, kaliteden ödün vermeden görüntü cümbüşüne tanık olacaksınız.

SAMSUNG 22' 226BW vs 2232GW

Kaynak:http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3532

• arkadaşlar 2232 gw bekliyordum ama forumda bugün bu modelin toplatıldığını söyliyen biri vardı haberin doğruluğu nedir acaba bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: asuspmsa

arkadaşlar 2232 gw bekliyordum ama forumda bugün bu modelin toplatıldığını söyliyen biri vardı haberin doğruluğu nedir acaba bilen varmı

Modeli görmek nasip olmayacak desenize.

Bilginin kaynağını görmek lazım.
  • türkiye farkı ya.. adamların yeni dediğimiz buraya gelmesini beklediğimiz modeli daha buraya gelmeden orda eskimiş olacak

arkadaşlar, hatırlatiyim bu arada,
    yukarıdaki GW karşılaştırmaları 226BW modeliyle
    2232BW ile değil,
    sanırım 2232BW ile 2232GW arasında görüntü kalitesi olarak birbirlerine yakınlar..
  • Haftasonu mavibilgisayarın kampanyasından kardeşime 2232BW modelini aldık.
    Kasası 10/10, işçilik , malzeme kalitesi çok iyi.

Görüntü kalitesi mükemmel. F/P lideri, 22" 'te alınabilecek en güzel monitör şu anda. ( 2232GW'den sonra :) )
    Brightness/Contrast oranları o kadar yüksek ki o değerlerle kullanmanıza imkan yok.

Ekran çok parlak, gözlerinizi rahatsız ediyor. Mutlaka kısıyorsunuz ayarlarını.

2232GW gelsede ikisini yanyana koyup fotosunu çeksek!
  • hayırlı olsun ustam.
  • 2232GW nun fiyatı 399$ olacak galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intelfan -- 5 Mart 2009; 13:46:40 >
  • hocam bu gw aşırı parlak duruyor kısıp bw deki durumlara getirmek vardır heralde ayarlarda.yoksa benim gibi 5-6 saat xbox 360 oynayacakların gözlerini çok yorar
  • arkadaşlar ne zaman gelir bu monitör yaw birde fiat konusunu nerden duydunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengaver029
    hayırlı olsun ustam.

Sağolasın daha iyisi sizlerin olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: intelfan
    2232GW nun fiyatı 399$ olacak galiba.

O fiyat nereden çıktı öyle! Ama diyeyim!

quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

hocam bu gw aşırı parlak duruyor kısıp bw deki durumlara getirmek vardır heralde ayarlarda.yoksa benim gibi 5-6 saat xbox 360 oynayacakların gözlerini çok yorar

Tabiki de halledebilirsiniz.
    Zaten Samsung biraz şov amaçlı fabrikadan hepsini full ayarda paketlemiş.
    Gecenin karanlığında gözleriniz yerinden çıkıyor.

Detaylı ayarlarıyla normal kullanılabilir hale rahatça getirebilirsiniz. Korkacak bir şey yok yani.

• +1 Aynen katılıyorum dün bir pc firmasındaydım LCD monitör almak için çalışan 25 e yakın monitor vardı aralarında bir tanesi anında dikkatimi çekti gidip baktığımda 19 inch samsung GW olduğunu gördüm çok netti 2232GW artık düşünemiyorum netliğini
    quote:

Orjinalden alıntı: CaRaBeeN

Arkadaşlar ben 19" Samsung 932GW+ kullanıyorum..
    Geçen haftasonu 2232BW satın aldım ve 2 gün sonra kutusuna koyup pazartesi geri iade ettim..şu an HP 2207H bekliyorum..
    ilk kez kullananlara 226BW veya 2232BW mükemmelmiş gibi gelebilir..ancak bir kez gözünüz GW gördümü inanın yere göğe sığdıramadığınız bu 226BW ve 2232BW serilerine dönüp bakmazsınız..

Diyeceğim tek bir şey var Samsung alınacaksa kesinlikle GW serisi alınmalı..

buyrun burada yan yana fotolarım ve yorumlarım var
    http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=14&t=156558&start=105

• Samsung iyi marka ama mükemmel asla değil. Mükemmel bir monitör 1500 dolar civarından başlar ve Eizo'dur. 226 Bw ve GW modelleri arasından bu kadar fark olmasına imkan yok. 226 BW'de renk ayarlaması yapılırken sanırım biraz cimri davranılmış. Çünkü halen kullanıyorum ve o kadar canlı renkler veriyo ki parlaklık ayarını düşürmek zorunda kalıyorum aksi halde gözlerim yaşarıyor ve yoruluyor. Samsung, Philips, Benq, Sony vb... markalar ev kullanıcıları için iyi kalitede monitör üretirler. Bunları mükemmel olarak adlandırmamız olanaksızdır. Mükemmel olan şey Eizo'dur. Tn paneller ditheringle 16.2 milyon renge çıkarken Eizo TN panel kullanmadan 16.7 milyon rengi ekrana basar. Ciddi tasarım işleriyle uğraşan ajanslar ve matbaalar Eizo kullanır. Baskıya en yakın rengi verir bu cihaz doğru kalibrasyonla. Ekranda gördüğünüz rengin aynısını baskıda alırsınız. Eizo son modellerinde tepki süresini de çok aşağılara çekerek ev kullanıcılara da seslenme yoluna gitmiştir ama iddialı power user'lar dışında çok az kişi bu rakamlara çıkabilir bir monitör için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 8 Nisan 2008; 11:53:00 >

• 2232bw da backligt problemi nasıl?demek istediğim 226nw da olduğu gibi çok abartılımı?
  • quote:

Samsung iyi marka ama mükemmel asla değil. Mükemmel bir monitör 1500 dolar civarından başlar ve Eizo'dur. 226 Bw ve GW modelleri arasından bu kadar fark olmasına imkan yok. 226 BW'de renk ayarlaması yapılırken sanırım biraz cimri davranılmış. Çünkü halen kullanıyorum ve o kadar canlı renkler veriyo ki parlaklık ayarını düşürmek zorunda kalıyorum aksi halde gözlerim yaşarıyor ve yoruluyor. Samsung, Philips, Benq, Sony vb... markalar ev kullanıcıları için iyi kalitede monitör üretirler. Bunları mükemmel olarak adlandırmamız olanaksızdır. Mükemmel olan şey Eizo'dur. Tn paneller ditheringle 16.2 milyon renge çıkarken Eizo TN panel kullanmadan 16.7 milyon rengi ekrana basar. Ciddi tasarım işleriyle uğraşan ajanslar ve matbaalar Eizo kullanır. Baskıya en yakın rengi verir bu cihaz doğru kalibrasyonla. Ekranda gördüğünüz rengin aynısını baskıda alırsınız. Eizo son modellerinde tepki süresini de çok aşağılara çekerek ev kullanıcılara da seslenme yoluna gitmiştir ama iddialı power user'lar dışında çok az kişi bu rakamlara çıkabilir bir monitör için.

iyi güzel de karşılaştırılan modeller aynı klasmanda değilki , biri 226 diğeri 2232 serisi.

• bende samsun 2232 almak istiyorum ps3 için ama hdmi'dan bağlayacağım tabiiki. benim sormak istediğim ses çıkışı varmı monitör üzerinde hoparlör olması önemli değil.
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2329

GW'nin fiyatı 505 YTL
    BW'den 25 YTL pahalı.

yani aynı sayılır. şimdi soru şu
    GW parlak ekranın herşeyi ayna gibi yansıtması uyuzluğuna katlanacak kadar iyi mi BW'den?

görenler yorumlarsa süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 31 Mayıs 2008; 13:35:38 >
  • 2232GW gigatekten bugün sipariş verdim kargoya verildi görünüyor çok araştırdım fiyatıda uygun geldi neredeyse 226cw almak üzereydim ümidim yoktu geleceğinden sabah baktım denk geldi ve apartopar aldım umarım sorun çıkmaz nette şuan birtek yerde gördüm tek korkum problemsiz gelmesi şuan gelince resim ve bilgi veririm forumu genelde dışardan takip ediyorum ama yardımcı olmak amaçlı görüntü ve bilgi vereceğim inş. saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_answer1982

2232GW gigatekten bugün sipariş verdim kargoya verildi görünüyor çok araştırdım fiyatıda uygun geldi neredeyse 226cw almak üzereydim ümidim yoktu geleceğinden sabah baktım denk geldi ve apartopar aldım umarım sorun çıkmaz nette şuan birtek yerde gördüm tek korkum problemsiz gelmesi şuan gelince resim ve bilgi veririm forumu genelde dışardan takip ediyorum ama yardımcı olmak amaçlı görüntü ve bilgi vereceğim inş. saygılar.

hayırlı olsun.
    bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.