Şimdi Ara

SAMSUNG 22' 226BW vs 2232GW (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
15.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vese

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2329

GW'nin fiyatı 505 YTL
    BW'den 25 YTL pahalı.

yani aynı sayılır. şimdi soru şu
    GW parlak ekranın herşeyi ayna gibi yansıtması uyuzluğuna katlanacak kadar iyi mi BW'den?

görenler yorumlarsa süper olacak.

Bu soruyu bende merakediyorum ?

@the_answer1982 hayırlı olsun, resimleri bekliyoruz.
  • 226BW ye gore ikisinin de farklarinin buyuk olduklari kesin.
    ama simdiye kadar gordugum tum testlerde 2232 GW, 2232 BW den pek farkli degil.
    GW kullanmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Haziran 2008; 20:25:42 >
  • GW modelin artıları=

+magicClear özelliği, yansımasız ekran
    +5 watt daha az elektrik tüketiyor

o kadar araştırdım başka bi fark göremedim... bizim bilmediğimiz gizli bişey yoktur inşallah... darılırım yoksa samsung a
  • Backlıgh özelliği pardon kusuru yüzünden samsung komple off durumda bence diğer mont. yok fazla bu kusur ben sırf ps3 ve xbox için aldım ama siyah ekranda o parlama olunca tüm hevesim gidiyor, ben servise verdim adamlar dahada bozdu aleti kızdım geri gönderdim şimdi disbirütör firmadan yenisi geliyor ama açıkcası ondanda korkuyorum backlıght çıkar diye, Napalım çıksada artık kullanıcaz servide göndermek istemiyorum ordakiler tamirat nedir bilmiyorlar ;

NOT; Bimekse gitmiştim HP parlak ekran hdmı girişli modelini gördüm mont.'de zınnık backlıght yok siyahı simsiyah gösteriyo bilseydim ondan alırdım Samsung aşamadı şu backlight kusurunu bence ve aşamayacaksa üretmesin mont. filan, parlak ekran bence iyi değil çünkü HP siyah ekranda iken resmen beni ayna gibi gösterdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RAZİEL* -- 6 Haziran 2008; 9:00:25 >

• GW modelin artıları=

bu iyi gorunuyor ama ekran yansimasiz' ekranin kenarlari=panel yansimali olmasin parlak yapisi yuzunden? ilginc olur :)

@raziel
    samsung monitorunu dinamik contrastta mi kullaniyodun? bu ek bir ozellik onda backlight olmasi dogal da ondan sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 6 Haziran 2008; 13:53:17 >
  • Üstad dinamik de olsa game moduda olsa hepsinde yapıyo kıl etti beni İnşallah yeni gelecekte olmaz bu, sadece custom ( kişisel) ayara alınca ve ışığı 10 veysa 0 yapınca olmuyor backlıght ama ozamanda oyunlar ve filmler feci karanlık oluyor, ayar ediyor beni bu samsung ;

quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

GW modelin artıları=

bu iyi gorunuyor ama ekran yansimasiz' ekranin kenarlari=panel yansimali olmasin parlak yapisi yuzunden? ilginc olur :)

@raziel
    samsung monitorunu dinamik contrastta mi kullaniyodun? bu ek bir ozellik onda backlight olmasi dogal da ondan sordum.

• Peki 2232 GW mi 2253 BW mi??
  • ViewSonic in monitörleride harika bence onlarada bir bakılması lazım kesin samsung olacak diye birşey yok.Mesela ViewSonic VX2255wmb ve ViewSonic VG2230wm modelleri

ViewSonic VG2230wm

SAMSUNG 22' 226BW vs 2232GW

ViewSonic VX2255wmb

SAMSUNG 22' 226BW vs 2232GW

• bende 2232 gw aldım 3 gündür kullanıyorum yansıma yok emin olabilirsiniz ancak backlight var doğruya doğru... Ama renkleri gerçekten daha canlı bw inceledim bugün...
  • tam GW beklerken bu seferde viewsonicin 28inchlik yazilarini gordum forumdaq kafam karisti :P
    bisiy alamiycam bu gidisle.!
  • arkadaşlar 223BW ile 2232BW farklı monitörlermi?? yoksa birinden biri yanlışmı yazılmış???
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm_of_oceans

bende 2232 gw aldım 3 gündür kullanıyorum yansıma yok emin olabilirsiniz ancak backlight var doğruya doğru... Ama renkleri gerçekten daha canlı bw inceledim bugün...

yansıma ve backlight nedir, aralarında ki fark nedir , nasıl anlaşılır.açıklayabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm_of_oceans

bende 2232 gw aldım 3 gündür kullanıyorum yansıma yok emin olabilirsiniz ancak backlight var doğruya doğru... Ama renkleri gerçekten daha canlı bw inceledim bugün...

2232GW nerden aldınız acaba? şu an bulamıyorum ben..
  • evet bende aramaktayim satan bi yer warmi
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2329 üye olana 2232gw 492 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 30 Temmuz 2008; 12:22:25 >
  • internetten degil de gidip gorup satin alabilecegim bi yer lazim.gigatek en son cozum
  • bu 2232 gw hala piyasada yok...
  • Hort !

Artık var.
  • Evet şuan Türkiye'de satışına başlanmış. benim öğrenmek istediğim birkaç teknik bilgi var biraz ezik sorular olcak ama şimdiden kusura bakmayın.

2232BW ile 2232GW arasında gidip gelmekteyim.

İlk olarak DVI ve HDCP özelliklerini açıklayabilir misiniz?
    2. olark hangisini tavsiye edersiniz.
    3.olarak ps3'ü kullanabilme şansım olacak mı? olursa hangi modelde daha iyi performans alabilirim.?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdsng -- 20 Eylül 2008; 21:39:06 >
  • "2232GW resmen 226BW'yi yemiş"

O test resimlerini görünce tepem attı Çocukmu kandırıyolar o kadar farkmı olur resmen birinin görüntü modu sıcakta diğeri soğuk ayarda yuh artık mod ayarını değişik tutup test diye yayınmı yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 25 Eylül 2008; 11:25:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.