Şimdi Ara

samsung 2232 bw HDTV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bulunan ati 3870 hdtv cıkısı mevcut arkasında digitalden hdtv donusu var ...monütörüm samsung 2232 bw monünütör icin
    bır ara kablo alsam dijitalden hdtv kablosu ile kullanabilirmiyim ...görüntü kalitesinde artış olurmu birde ekran kartında ses ve görüntü aktarmam mümkün mü ?

• 2232BW için en iyi görüntü 1680x1050 DVI çıkıştan elde edilir.
    Ses ve görüntüyü aynı ayda iletip-iletemeyeceğini bilmiyorum ama
    iletsen bile monitöründe hoparlör olmadığı için bir işe yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

2232BW için en iyi görüntü 1680x1050 DVI çıkıştan elde edilir.
    Ses ve görüntüyü aynı ayda iletip-iletemeyeceğini bilmiyorum ama
    iletsen bile monitöründe hoparlör olmadığı için bir işe yaramaz.

iyide 1680x1050 kullanınca ekrandaki yazılar ve simgeler karınca gibi gözüküyor ...kaldıkı 22 ich kullanmanın bir esprisi kalmıyor
  • boşu boşuna dönüştürücü vs. almana gerek yok... bir dvi kablosu ile bağlayarak monitörden maksimum verimi zaten elde edebilirsin. ekran kartının dvi2hdmi dönüştürücüsü lcd tv lere ya da hdmi girişli monitörlere bağlama amacıyla eklenmiş. 2232bw de zaten hdmi girişi yok, olsaydı da dvi ile 1680x1050 çözünürlükte bile pek bir fark olmazdı. dolayısıyla sonuçta yine dvi yı kullanacağın için pc yi 2232bw ye bağlamak için ekran kartının hdmi arabirimini kullanmanın hiç bir anlamı yok.

ayrıca yazıları büyütmek için de den masası/görüntü özellikleri/ayarlar/gelişmiş/genel/görüntü kısmından DPI yi yükselterek çözünürlüğü azaltmadan yazıyı ve diğer objeleri büyütebilirsin.(vistada tam yol bu olmayabilir)

*hdtv kablosu değil hdmi kablosu, monütör değil monitör...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 28 Ağustos 2008; 7:51:48 >

• tesekkür ederim tüm cvpları aldım ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.