15 Gün önce arızalanan monitörümü samsung yetkili teknik servisine gönderdim. Sorun monitörün hiç açılmaması ve garip sesler çıkartmasıydı. Ürünü yaptıklarını söyleyip bir hafta sonra geri gönderdiler. Bu sefer geldiğinde ise bu monitörün desteklediği çözünürlük olan 1680x1050 çözünürlüğü alamadım. Ekran ayarlarında ve Nvidia Kontrol panelinde bu çözünürlüğü göremiyorum. Gösterebileceği en yüksek çözünürlük 1280x1024 olarak gözüküyor. 2 farklı bilgisayar / 3 farklı ekran kartında denememe rağmen daha önce 1680x1050 çözünürlük ile kullandığım bu monitörümden şu an bu çözünürlüğü alamıyorum. Tekrar servise gönderdim fakat sorun yok 1680x1050 çözünürlükte bizim bilgisayarımızda çalışıyor denilerek tekrar geri geldi. Bu sorun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Selamun Aleykum Aslında yapman gereken şey çok basit , monitörü alıp zannedersem mecidikeköyde yada güneşlide ( hangi serviste olduğunu arıza kayıt numarası aldığın yerden öğrenebilirsin )olacaktı servisine götürmen ve "ben 2 farklı bilgisayarda denedim başaramadım acaba rica etsem mümkünse 1680x1050 çözününürlükte şu monitörü çalıştırsanızda bende görsem " vs .... tarzında bi kapılarını çalman( ki büyük ihtimalle senin lcd ye serviste taktıkları parça aynı model fakat 19 inch bir lcd nin parçası o yüzden 1280x1024 üstü görüntü alamıyorsun <------ SENIN İLACIN , BAŞKA BİR TABİRLE GÜNÜN TÜYOSU ).
Bu işlerin telefonda yürümediği tecrübemle sabittir. Bu dediklerimi bir dene eğer sonuç yine olumsuz olursa bana PM yolla , eğer olumlu olursa bir DUA yolla kolay gelsin ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme