Yeni urunler geleceginden dolayı fiyat ucuzlatma politikasına girdi samsung . Ama ben sunu anlamadım. Demissinki 226cw bile daha ucuz demissin. Halbuki onun digerlerinden tek farkı(226bw'den farkı) parlak ekran olması diye biliyorum.Dmi Valla ben net kafeye giitim. Birden ne goreyim 2232bw. Harbi super yani hayatımda hiç 22'' bir lccd ile oyun oynamamıstım harbi manyaq bir sey. Ben hp w2207 dusunuyodum ama bu 460 liraya inince beni resmen cezbetti. Ama yok vınlama problemi yok ekran kapanma gibi problem oldugunu okudum offff
quote:
Orjinalden alıntı: chatixx
Ama ben sunu anlamadım. Demissinki 226cw bile daha ucuz demissin. Halbuki onun digerlerinden tek farkı(226bw'den farkı) parlak ekran olması diye biliyorum.Dmi
226BW veya CW sinde degilim ya .. demek istedigim 226, 2232 den daha pahali. 2232 daha yeni ve acisi 226dan fazla fln
Walla bu yaz alcam bende. Benm masa biraz ufak. Ufak derken sey bole buyukte altta kitap felan koymak için raf var . Oda iste eger monitörun pivot ozelligi felan varsa zor kullanıcam yine. Bgun iste dedigim gibi internet cafede gordum guzel yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme