Şimdi Ara

samsung 2233 LCD monitörümde TİTREME SORUNU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

windows 7 işletim sistemi kullanıyorum.Çözünürlük değeri önerilen ayarda(1920-1080).Bazen göze batacak şekilde titremeler oluyor.Bu titremeler 2-3 dk geçtikten sonra kendiliğinden geçiyor. Bunu nasıl halledebilirim ? son zamanlarda gerçekten sinir olmaya başladım.

• Analog mu bağlı DVI mı ?
  • DVI bağlı..
  • Windows`un tazeleme hızı 60Hz mi?
  • evet, 60 da. Zaten 60 dan başka seçenek yok.
  • Bende bu monitörden almayı düşünüyordum bu sorunu görünce bi an tökezledim :/
  • yukarda yanlıs yazmısım monitör analog(D-SUB) baglıymıs..
  • . . . dvi bağlantı kullandığında hicbir sorunun kalmayacaktır...çok çok büyük ihtimalle...
  • ekran kartımda DVI girşi var fakat LCD monitörde yok. Bunu bağlamanın bir yolu varmıdır acaba ?
  • Slm bende bu monitörden almayı düşünüyordum yüreğim ağzıma geldi valla bunları duyunca :D Kardeş sen birde dvı dan baglada sorun devam edıcek mi ?
  • caranboule ben çok fazla anlamam lcd den ılk kez kullanıcam bende bildiğim kadarıyla ya dvı dönüştürücü alman lazım yada dvı kablo dediğim gibi pek bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur yada gold veya vatan a gidip sorabilirsin orada aradıgını bulucagını düşünüyorum inş sorunun düzelir iyi günler..
  • LCD de DVI girişi yok.O yüzden DVI bağlantı kuramıyorum.Biraz önce samsung bayisine gittim ve daha düşük çöznürlükte kullanmamı önerdiler.Yaptım oldu fakat kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum.Yüksek çözünürlükte kullanamayacaksam ne anlamı varki.. Tavsiyem DVI girişli lcd almanız yoksa pişman olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caranboule -- 29 Ekim 2009; 13:24:36 >
  • tabiki dostum. zaten full hd diye analog baglantılı monitör satmak müşteriyi keriz yerine koymaktan başka bir şey değil. bir arkadaşa daha 10 tl ucuz diye böyle dvi yerine analog baglantılı monitör satmışlar. siz siz olun birşeyi araştırmadan almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.