Şimdi Ara

Samsung 2253 bw mi? 2232bw mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın sabah samsung 2253bw yada 2232bw model lcd mönitörlerden birini kısmetse alacağım,ama acayip kararsız kaldım...
    Xbox 360 ve pc için kullanmayı düşünüyorum.Bu modellerin herhangi bir farkları varmı yoksa tek fark dış görünüşlerimi?
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimii

• Kesinlikle 2253BW, Konsol ile birlikte 2.5 Aydır kullanıyorum verdiğinin paranın hakkını veriyor, pişman olmazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Kesinlikle 2253BW, Konsol ile birlikte 2.5 Aydır kullanıyorum verdiğinin paranın hakkını veriyor, pişman olmazsın.

arkadaşa katılıyorum
  • İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben 2232 bw yi aldım.Sabah evden erken çıkmam gerekiyordu onun için foruma girip bakamamıştım.Satın aldığım yerde ikisinide inceledim ve yine kararsız kaldım .Tercihimi bayadır istediğim 2232bw den yana kullandım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tako_ex

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben 2232 bw yi aldım.Sabah evden erken çıkmam gerekiyordu onun için foruma girip bakamamıştım.Satın aldığım yerde ikisinide inceledim ve yine kararsız kaldım .Tercihimi bayadır istediğim 2232bw den yana kullandım...

Hayırlı olssun.2253BW ya da 226CW biraz daha iyi olabilirdi ama biraz daha pahalı. . 226 CW kullanıcısıyım. Ben de senin gibi arada kalmıştım ve neredeyse 2232BW alıyordum. Fakat 226CW nin Renk kalitesinin daha iyi olduğunu farkettim, 5W daha az enerji tüketiyo :) ayrıca 2232BW lerin bazılarında ses sorunu varmış. 2253BW yi tam bilmiyorum ama ps3 sahipleri aldığına göre HDMI desteği de var. 226CW de yok.

Ölü pikselden çok korkuyodum ama çıkmadı şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandolfini -- 21 Ağustos 2008; 21:49:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: huli109

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Kesinlikle 2253BW, Konsol ile birlikte 2.5 Aydır kullanıyorum verdiğinin paranın hakkını veriyor, pişman olmazsın.

arkadaşa katılıyorum

Ben de katılıyorum 2 aydır kullanıyorum oldukça memnunum monitörden.

quote:

Orjinalden alıntı: Gandolfini

quote:

Orjinalden alıntı: tako_ex

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben 2232 bw yi aldım.Sabah evden erken çıkmam gerekiyordu onun için foruma girip bakamamıştım.Satın aldığım yerde ikisinide inceledim ve yine kararsız kaldım .Tercihimi bayadır istediğim 2232bw den yana kullandım...

Hayırlı olssun.2253BW ya da 226CW biraz daha iyi olabilirdi ama biraz daha pahalı. . 226 CW kullanıcısıyım. Ben de senin gibi arada kalmıştım ve neredeyse 2232BW alıyordum. Fakat 226CW nin Renk kalitesinin daha iyi olduğunu farkettim, 5W daha az enerji tüketiyo :) ayrıca 2232BW lerin bazılarında ses sorunu varmış. 2253BW yi tam bilmiyorum ama ps3 sahipleri aldığına göre HDMI desteği de var. 226CW de yok.

Ölü pikselden çok korkuyodum ama çıkmadı şükür.

Hdmi yok 2253BW'de

• arkadaslar 2253bw ps3 için nasıl sizce bir de bu modelin 20 " olan modeli var 2053 bw o nasıl sizce nokta aralığı 0.258 daha iyi bundan ,bir 2253bw renkleri nasıl filan pes2008 oynayanalr var mı 2253bw de sizin yanııtlarınıza göre alacagım bende bir kac günde son olarak monitörün ayak kısmı esnek mi yani tam dik oluyor mu bazı yabancı forum sitelerinde ayak kısmı hareketsiz demişlerde
  • SAMSUNG T220 22 LCD SİYAH 2MS bunu allll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.