Şimdi Ara

Samsung 225BW (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
35.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tibuk

ben kendimede aldım

backlight bleeding gözlemledinmi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maedhaorx -- 14 Kasım 2006; 1:22:33 >
  • evet forum ilk 225bw ile tanıstı
    ama bir cok soru da seni bekliyor haberin olsun
    iste birkacı:

- piksel garantisi
    - oyun performansı
    - film performansı
    - renk dengesi
    - BACKLIGHT...
  • arkadaşlar bugün gigatek le görüştüm..
    monitörde stok sorunları olmadığını..
    monitörlerin koyuncu tarafından getirildiğini öğrendim..
    backlight bleeding ve ölü piksel garantisi konularında kendilerinden maille bilgi ve yardım istedim..
    cevap geldiği zaman sizlerede bildiririm..
  • Forumda heyecan doruktaUmarım önümüzdeki hafta içine kadar İstanbul'a gelir.Bu arada alanlardan yorumlar bekliyoruz.Şu backlight'ın aslı nedir,bir açıklığa kavuşturalım.
  • arkadaslar kısmet olursa öğleden sonra iş yerinde resimli bir önizleme yapacagım onu yayınlıycagım bu arada almak isteyen arakdaslar olur benim kendime aldıgım haric 2 tane kaldı mönitorden
  • galiba bu monitor olay yaratacak..
    umarım yaratacagı olay olumlu olur..
  • piksel garantisi
    - oyun performansı
    - film performansı
    - renk dengesi
    - BACKLIGHT...

şimdilik bunlarla ilgili şunu söyliyebilirm distiribitoru 2 tane olan üründe kesinlikle piksel garantisi yok zaten her 2 distiribitordede satış temsilcileri arakdasım , filim performansı gercekten cok iyi şuanda iş yerinde oldugum için ceşit ceşit dvd veya divx filimle deniyemedim ama sadece jetli-HERO ve matrix 2-3 ile denedim şaşılacak kadar billur ve güzel renklere sahip hatta şunu acıkca söyliyebilim bu zaman kadar mönitor die tetrise bakıyormuşuz :)
    BACKLIGT olayınada gelince yabancı sitelerde o kadar yorumunu okudum ama bize yani Türkiyeye gelenler sanırım 2. revizyon çunki cok ugrasmama ragmen problem seviyesinde Backlight olayına rastlıyamadım

şimdilik bu kadar öğlenden sonra bir aksilik cıkmassa beyler resimli incelemeyide siteye girecegim o zaman biraz daha aklınızda netleşir anlattıklarım ama şimdilik gercekten beklenene degen bir ürün oldugunu söyliyebilim gercekten hevesin dışında gercekten güsel bir başarımla baş başayız

• quote:

aşılacak kadar billur ve güzel renklere sahip hatta şunu acıkca söyliyebilim bu zaman kadar mönitor die tetrise bakıyormuşuz :)

sabah sabah gulmekten dagıldım

bu arada monıtorun uretım yerı ve tarıhını sanırım arkasına bakıp gorebılırsın onu soyleyebılırsen cok ıyı olur cunku yabancı forumlarda da ozellıkle bazı donemlere aıt monıtoırlerde backlight sorununun hıc olmadıgı belırtılıyor..
  • Aklıma gelmısken ozellıkle elektrık kesıntısı cok olan yada dalgalı akıma maruz kalan bolgelerdekı kullanıcılar ıcın
    lcd alırken yanında bır de ups almalarını onemle tavsıye ederım..

Bılıyorsunuz yagmur mevsımı geldı ıkı damla yagmur da nerdeyse elektrık kesıntısı demek

aklınızda olsun sonra canınız yanmasın derım..
  • quote:

BACKLIGT olayınada gelince yabancı sitelerde o kadar yorumunu okudum ama bize yani Türkiyeye gelenler sanırım 2. revizyon çunki cok ugrasmama ragmen problem seviyesinde Backlight olayına rastlıyamadım

2.revizyon diye bi olay yok, bende baya araştırdım eylül üretimlerinde bile backlight bleeding sorunu var, yani samsung'un bu sorunu çözmek için kasmıyo ztn fiyatındanda anlaşılıyo. Monitör'ün arkasınsa hangi ay üretildiği yazar bakın isterseniz.
  • gigatekten aldım yarın gelecek.
    inşallah ölü pixel çıkmaz.
    Sorduğumda kendileri de pek net cevap veremediler.
  • Alan arkadaşlardan kesinlikle foto bekliyoruz ekranı simsiyah yapıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: boylum

gigatekten aldım yarın gelecek.
    inşallah ölü pixel çıkmaz.
    Sorduğumda kendileri de pek net cevap veremediler.

Hayırlı olsun umarım ölü pixel ve backlight yakınına ugramaz...

bu arada helsloot a katılıyorum bol bol foto istiyoruz.. +100000000

biz istanbuldakiler galiba alamıycaz bu monitörü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 14 Kasım 2006; 15:17:31 >
  • ben de istanbuldayım zaten.
    burada olmayınca sipariş verdik mecburen.
    kont ve koyuncu ellerinde olmadığını söylediler.
  • yaw nerden geldi ozaman bu monitörler ?
  • ya nasıl yok dedıler daha dun aradım ben vardı koyuncunun elınde ya olacak ıs degıl nasıl ıs bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 14 Kasım 2006; 16:04:11 >
  • hemde bizim tanıdık bilgisayarcıya arattırdım.Her ikisinden de mal alıyor.
    İkisi de yok dedi.
  • vatan computer nerden alıyor samsungları?
  • arkadaşlar bu monitorun görülebilir alanı ne kadar acaba
    çünkü duyduguma göre bu geniş ekranlarda daha ufak bir alan görülebiliyormuş
    bu monitordeki alan ne kadardır mesela normal bir 19"? 20" ?
  • site de konu ile alakalı bilgi veren arkadaşların hepsine tşk. ederim biraz önce nova bilg. sipariş verdim bugün veya yarın yollayacaklar backligt olayını ve ölü pixeli kontrol edip yollamalarını rica ettim deneyeceklerini söylediler. hayırlısı
    görülebilir alanı 22" olması lazım samsung'un sitesinde öyle yazıyordu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.