Şimdi Ara

Samsung 225BW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
35.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 225BW modeliyle ilgili distribütöre attığım mail'e cevap geldi:

Belirtmiş olduğunuz ürünümüz önümüzdeki hafta içerisinde stoklarımıza girmesi beklenmektedir. Ürünün fiyatı henüz belli olmamakla birlikte yaklaşık 450usd +kdv civarında olması planlanmaktadır.

Ürün özellikleri aşağıda yer almaktadır.

22'' TFT-LCD, 1680x1050, 0.282mm, 5 ms tepki süresi,160/160 derece görüş açısı, 700:1 kontrast, 280 cd/m2 parlaklık, 30-81 kHz Yatay Frekans, 56-75Hz Düşey Frekans, 16.7 milyon renk, DVI-I, 15pin D-sub, Narrow Bezel, Magic Tune, MagicBright2, Analog/Digital

..

Ürünü bekleyenlere duyurulur.Ben de tam bu sıra 205BW almak üzereydim,kafam karıştı iyice.Arada gerçekten çok az fiyat farkı var;22" wide harika olur ama görüntü kalitesi nasıldır acaba.Keşke bir kıyaslama yapabilseydik, şimdi 205 alıp pişman olmak da var.

• Tn panel degil yani bu ürün ? degilse fiyatıda guzelmis?
  • iki uc incelemeye baktımda gercekten guzel monitor mus biraz backlight problemi varmis ama o kadar olur.
  • evet yaa kafalar iyice karışacak gibi biraz fiat farkı verip alınabiliri ama böyle diye diye tırmanıyoruz üst limitlere 940 bw dedim sonra 205 bw dedim şiimdide bu bakalım beklemeye devam en azından yalnız değilim
  • 22" olupta 1680x1050 çözünürlük vermesi iyi olmamış bence
  • backlight banada çok düşük geldi. ama yorumlar pozitif ekran hakkında.
  • tabiki TN panel...
    TN panel olmayan 21" lik olan 215t modeli...
    940bw, 205bw, 225 bw bunlar orijinal TN panel...en orijinalinden emin olabilirsin kardeş....
    ne gibi eklentiler ekleselerde, hatta güzel bile yapsalar ki ben gayet güzel olduklarını düşünüyorum, 16.7 milyon renk de gösterseleri, bunların aynı serinin ürünleri olduklarını yanındaki bw eklentisinden anlayabilirsin...21" lik modelde ise t eklentisi var model adı içerisinde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung 2232bw
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu monitör hakkında birkaç yazı okudum,backlight problemi dışında çok iyi bir ürün olduğu söyleniyor.O da yalnızca düz siyah ekran da farkediliyormuş,hatta FEAR gibi siyah tonların ağırılıkta olduğu bir oyunda test yapan kullanıcı sonucu çok beğendiğini yazmıştı.Fiyatı çok uygun ve benim gibi 17" crt kullanan biri için devasa sayılabilecek bir boyutu var.Beklesem mi bir hafta daha,ne yapsam.22" aklımı çelmiyor değil,felaket oyun oynarım onda ben

• Ben de beklemedeyim ama çözünürlük beni hayal kırıklığına uğratttı.1400x900 , 1680x1050 ile 20 inçlere
    ulaştık. Bundan sonra ki boyutlar 22 inch-1920x1080 olur diye beklerken..
    Herneyse beklemeye devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nodar

Ben de beklemedeyim ama çözünürlük beni hayal kırıklığına uğratttı.1400x900 , 1680x1050 ile 20 inçlere
    ulaştık. Bundan sonra ki boyutlar 22 inch-1920x1080 olur diye beklerken..
    Herneyse beklemeye devam.

Yalnız 450$'lık fiyatı düşünürsek 1920x1080 beklenemezdi bu monitörden.Zaten gerek de yok benim için,o çözünürlükte oyun oynayabilmem için monitöre verdiğim paranın daha fazlasını yeni bir ekran kartına vermem gerekir.
    Bu arada monitör hakkında 1 saattir ne bulursam okuyorum,izlenimlerim şu şekilde:
    -Çok iyi bir fiyat/performans ürünü.
    -Görüntü kalitesi 22" TN panele göre çok iyi.
    -5ms'lik tepki süresi ile oyunlarda çok başarılı.
    -Tek eksi yönü diyebileceğimiz backlight sorunu simsiyah bir ekran açmazsanız belli olmuyor(muş).Aklı başında incelemerde söylenen bu şekilde,oyun oynarken yada masaüstünde çalışırken backlight farkedilmiyor(muş).Ancak dediğim gibi siyah bir görüntüde çok göze batıyor(muş),sırf bu yüzden monitörü geri verenler var.

Monitör 1 hafta içinde stoklarda olacak,ben beklemeye karar verdim.Hem bu süre içinde daha fazla araştırma şansım da olur;ancak çok büyük bir sürpriz olmazsa haftaya monitörü alır,uzun uzun test eder buraya da güzel bir inceleme yazarım.

• nereye gelecek bu monitör?
    nereden bulabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boylum

nereye gelecek bu monitör?
    nereden bulabiliriz?

Ben Kont'la görüştüm,Samsung ürünlerini Türkiye'ye getiriyorlar.Ürünleri Kont'tan alan herhangi bir bilgisayarcıdan alabilirsin.(Örneğin Eksen Bilgisayar)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

nereden bulabiliriz?

Ben Kont'la görüştüm,Samsung ürünlerini Türkiye'ye getiriyorlar.Ürünleri Kont'tan alan herhangi bir bilgisayarcıdan alabilirsin.(Örneğin Eksen Bilgisayar)

Drizzt DoUrden@ hocam sen fiyatını sormuşsun 225bw'nin ama ben 971p'nin fiyatını sormayı unuttum yaw daha doğrusu stoklara girmeden fiyat verebilieceklerini sanmıyordum o yüzden sorma gereği duymadım

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

nereden bulabiliriz?

Drizzt DoUrden@ hocam sen fiyatını sormuşsun 225bw'nin ama ben 971p'nin fiyatını sormayı unuttum yaw daha doğrusu stoklara girmeden fiyat verebilieceklerini sanmıyordum o yüzden sorma gereği duymadım

Ben de tahmin etmiyordum ama şansımı bir deneyeyim dedim.500$ üstünde olsaydı 205BW'yi alacaktım;ama 450 civarında planlıyoruz diyorlar,e bize de beklemek düşer.22" ekran,tam da oyun mevsimi gelmişken tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt DoUrden -- 3 Kasım 2006; 15:28:28 >

• yani 100 YTL fark olacak, öyle mi??? Düşünmeye değer...
  • Eğer fiyat 450 dolar+ kdv olursa..Hakkaten çok makul olur örneğin Almanya ile aynı fiyata almış oluruz..

http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/displays/samsung_411/ab_20_displays/22_samsung_syncmaster_225bw
  • bu monitörde tn panel,
    mva paneller nerdesiniz
  • linke bi bakın derim detaylı bir inceleme (ingilizce)

<< Link 1 >>

<< Link 2 >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 5 Kasım 2006; 2:18:58 >
  • quote:

Bu monitör hakkında birkaç yazı okudum,backlight problemi dışında çok iyi bir ürün olduğu söyleniyor.O da yalnızca düz siyah ekran da farkediliyormuş,hatta FEAR gibi siyah tonların ağırılıkta olduğu bir oyunda test yapan kullanıcı sonucu çok beğendiğini yazmıştı.Fiyatı çok uygun ve benim gibi 17" crt kullanan biri için devasa sayılabilecek bir boyutu var.Beklesem mi bir hafta daha,ne yapsam.22" aklımı çelmiyor değil,felaket oyun oynarım onda ben

Al benden de o kadar harika oyun oynanır. Valla bıktım 107e den. Ben 50 dolar gibi fark var yurt dışında dediğimd Türkiye de 100 dolar farkeder demişlerdi ama öyle olmayacak olması beni de çok sevindirdi. 1900xt ile vievsonicte 1680*1050 bütün ayarlar açık full A.A. A.I.F. çok güzel coşuyordum. Bu monitörle daha da coşarız inşallah. Alan olursa haber bekliyorum. Varsın 1080p desteklemesin.

http://www.short-media.com/images/articles/ linkte samsung215tw/ samsung225bw/ incelemeleri var.

Ben bir de yabancı forumlarda tilting problem diye bir durum gördüm monitör ağır olduğu için sol ele bakan köşesi sağ elin olduğu köşedem 3 mm. kadar aşağıda kalabiliyormuş. Yani tam yatay değil. Ama bu da benim için aşırı bir sorun değil. Piksellerin nokta aralığının fazla olmasından ötürü büyüklüğü ise çok belli değilmiş. Backlight bleeding ile ilgili iki resim koymuşlar verdiğim linkte(biri doom da) bir de hd video görüntüsü var. Renk olarak çok canlı bir monitör.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.