Şimdi Ara

Samsung 225BW (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Once genelde griler geliyor bir ay sona da siyahlar geliyor diye gözlemliyorum hep ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

Once genelde griler geliyor bir ay sona da siyahlar geliyor diye gözlemliyorum hep ..

Yoo bir ay daha bekleyemem,gri mri hiç farketmez artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

450$+KDV olsun ilk alan ben olacağım.
    Koyarım 19" ViewSonic in yanına...

yanına...yı görmedim baştan acayip şaşırdım ama sonunu okuyunca doğrusunu anladım.

• Bu arada ViewSonic'in VX2235wm modelini araştırırken,225bw'deki 'backlight bleeding" probleminin 2235'te de olduğunu gördüm.Ayrıca 2235'in oyun performansını beğenmeyen kullanıcılara rastladım,225 için bu konuda en ufacık bir eleştiri dahi yoktu.Bir de 2235,HDCP desteği sunmuyor,bildiğim kadarıyla.Bu da 225 için önemli bir artı bence.
  • 225bw'de film izlerken yada oyun oynarken backlight bleeding hep gözünüze batıcak içiniz sıkılcak benden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

http://www.short-media.com/review.php?r=336&p=1

Çok da abartmayalım lütfen. Gerçekten 225BW de Samsung için çok başarılı bir ürün olmuş ve incelemelerde saatlerce oyun oynanıp yapılan yorumlar çok olumlu.

Being a big fan of FPS gaming, this was not a difficult category to test. I played several hours of fast-paced 'Day of Defeat: Source' on the 225BW and it was an absolute joy. This is without a doubt a very fast panel. I saw no ghosting at all--even during the fastest of game play. I don't have any way of measuring the claimed 5ms gray to gray response time, but it is faster than any LCD I have used to date.

Bu sözler gerçekten etkileyici bir ürün olduğunu kanıtlıyor. 220BW'den vazgeçtim sanırım.

Samsung 225BW

• quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

http://www.short-media.com/review.php?r=336&p=1

Çok da abartmayalım lütfen. Gerçekten 225BW de Samsung için çok başarılı bir ürün olmuş ve incelemelerde saatlerce oyun oynanıp yapılan yorumlar çok olumlu.

Being a big fan of FPS gaming, this was not a difficult category to test. I played several hours of fast-paced 'Day of Defeat: Source' on the 225BW and it was an absolute joy. This is without a doubt a very fast panel. I saw no ghosting at all--even during the fastest of game play. I don't have any way of measuring the claimed 5ms gray to gray response time, but it is faster than any LCD I have used to date.

Bu sözler gerçekten etkileyici bir ürün olduğunu kanıtlıyor. 220BW'den vazgeçtim sanırım.

Samsung 225BW

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden
    quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

okadar backlight bleeding varken film izlenmezki. ayrıca yeni çıkan modellerde backlight bleeding olmaz gibi düşünmeyin hepsinde var.

Şöyle bir soru sorsam ne dersin peki:

İki monitör var,ikisi de neredeyse aynı fiyat,görüntü kaliteleri,tepki süreleri vs. birbirlerine çok yakın.Birinin eksisi,'çok' karanlık sahnelerde monitörün üst ve alt kısmında parlama oluşması,diğeri ise 2" küçük.
    Birinci monitörün eksi yanı,kullanım süresini düşünürsek belki %5 hadi taş çatlasın %10 hissedilecektir.Diğer monitör her zaman 2" küçük,%100 eksi.Ayrıca bence 2" küçük olmak,parlama olmasından daha büyük eksi.Bu senaryoya göre sen hangisini seçersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt DoUrden -- 8 Kasım 2006; 9:49:13 >

• bende ws almayi düşünüyorumda sadece kendi fikrimi söylüyorum. kişiden kişiye değişir backlight bleeding benim gözüme çok batabilir mesela kendimden biliyorum ama 2" büyük olması büyük avataj benide acaip cezbediyo bende kararsızım sonuçta baya para vericez ve uzun süre kullanıcaz monitörleri.
  • quote:

bende ws almayi düşünüyorumda sadece kendi fikrimi söylüyorum. kişiden kişiye değişir backlight bleeding benim gözüme çok batabilir mesela kendimden biliyorum ama 2" büyük olması büyük avataj benide acaip cezbediyo bende kararsızım sonuçta baya para vericez ve uzun süre kullanıcaz monitörleri.

Aklını çeldim biraz.Bleeding herkesin gözüne batar ama aşağıdaki gibi bir yorumla sayısız defa karşılaştığım için 2" geniş alan fena halde aklımı çeliyor.Tam olarak 558,8mm,hmm

"I have the same issue with the light bleeding. Like you said it only occurs on a completely black screen or an animorphic movie and is otherwise invisible.
    I like this monitor too much to really give a crap about that. The design is fantastic(simple and sleek) and the image is superb. "

• dvd'lerı animorphic izlemezsek bleeding sorunuda çözülür aslında. 558,8mm,hmm
  • quote:

dvd'lerı animorphic izlemezsek bleeding sorunuda çözülür aslında. 558,8mm,hmm

Bence de,yayla gibi ekranın keyfini düşünsene.
  • quote:

Bu arada ViewSonic'in VX2235wm modelini araştırırken,225bw'deki 'backlight bleeding" probleminin 2235'te de olduğunu gördüm.Ayrıca 2235'in oyun performansını beğenmeyen kullanıcılara rastladım,225 için bu konuda en ufacık bir eleştiri dahi yoktu.Bir de 2235,HDCP desteği sunmuyor,bildiğim kadarıyla.Bu da 225 için önemli bir artı bence.

onda da 6 tane florasan var galiba arkada 20" ve üzeri backlight bleeding e hassas. Benim vievsonic(2012) te de vardı, philips 190x6 da da var hafiften kafanı takar bakarsan hepsinde var. Ama sallamazsan gül gibi geçinir gidersin. (hoş ben 2 ölü piksel için geri verdim monitörü gözümde alışmıştı bir süreen sonra yadırgamıyor insan ama hem düğmeleri hoparlörü falan bayağı dandik geldi hem de 20" de kesmedi biraz daha büyüğünü deneyeyim dedim) aslında aklım hem bu samsungdaydı ben onu bi güzel 60hz de 1920 1200 de çalıştırırım. Bu arada siyah hakikaten sonra gelecekse onu beklesem daha iyi 205bw nin siyahları geldi mi Türkiyeye hiç bilen var mı?

• quote:

quote:

bende ws almayi düşünüyorumda sadece kendi fikrimi söylüyorum. kişiden kişiye değişir backlight bleeding benim gözüme çok batabilir mesela kendimden biliyorum ama 2" büyük olması büyük avataj benide acaip cezbediyo bende kararsızım sonuçta baya para vericez ve uzun süre kullanıcaz monitörleri.

Aklını çeldim biraz.Bleeding herkesin gözüne batar ama aşağıdaki gibi bir yorumla sayısız defa karşılaştığım için 2" geniş alan fena halde aklımı çeliyor.Tam olarak 558,8mm,hmm

"I have the same issue with the light bleeding. Like you said it only occurs on a completely black screen or an animorphic movie and is otherwise invisible.
    I like this monitor too much to really give a crap about that. The design is fantastic(simple and sleek) and the image is superb. "

invisible neydi ya? koyarım vievsonic'in(yanına mı artık yanından mı ....) Bence bırak 19"liği vievsonic2012 ye bin basar hem de aradaki 60 70 milyon farka. Takmayın kafayı monitörü açıp ta sadece simsiyah ekran seyretçek sapık varsa o başka(adam zevk alıyordur backlight bleeding seyretmeye) Elinizde lcd varsa sistem açılırken bir ara ekran tam kararıyor o esnada hepsinde var backligt bleeding.

Benim anlamadığım bu animorphic movie olayı da ne hiç duymadım? Yok bu gerçek gerçekten nedir bilmiyorum.

Bir de kenarı siyah monitörlerde oyuna daha iyi konsantre olunuyormuş. Birisi böyle yorum yapmış 225bw için yabancı sitelerde bana da mantıklı geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

quote:

quote:

invisible neydi ya? koyarım vievsonic'in(yanına mı artık yanından mı ....) Bence bırak 19"liği vievsonic2012 ye bin basar hem de aradaki 60 70 milyon farka. Takmayın kafayı monitörü açıp ta sadece simsiyah ekran seyretçek sapık varsa o başka(adam zevk alıyordur backlight bleeding seyretmeye) Elinizde lcd varsa sistem açılırken bir ara ekran tam kararıyor o esnada hepsinde var backligt bleeding.

Benim anlamadığım bu animorphic movie olayı da ne hiç duymadım? Yok bu gerçek gerçekten nedir bilmiyorum.

Bir de kenarı siyah monitörlerde oyuna daha iyi konsantre olunuyormuş. Birisi böyle yorum yapmış 225bw için yabancı sitelerde bana da mantıklı geldi.

Burada gayet güzel açıklamışlar:
    http://www.hifi-writer.com/he/anamorphic/anamorphic.htm
    16:9 olduğu için bizim 16:10'luk LCD monitörlerde çalışınca az da olsa üstten alttan siyah barlar koyuyor.

• kalsın canım o kadarcık sıyah bar
    zaten masallah yayla gıbı ıkı cm den bısye olmaz
    Ya su monıtorun akıbetını tanıdık vs olan bırı varsa bı arayıp sorabılır mı?

fecı darlandım almak ıstıorum artık duyun sesımı ıthalatcı fırmalar..

benım gıbı kac kısı daha var bekleyen
  • quote:

kalsın canım o kadarcık sıyah bar

Atayım mı etkileyici bir mail daha?
  • valla atsan ne ıyı olur yarın da cevaplarlar zaten saat 17:23 oldu..

ya ben bı arııım sunları..
  • quote:

quote:

kalsın canım o kadarcık sıyah bar

Atayım mı etkileyici bir mail daha?

Siyah isterük

• kotu haber vermek ıstemem ama verıcem

ay sonu dıyorlar.. gecmıs olsun hepımıze bu haftasonu beklıyoduk ama bosaymıs beklememız...

Arayıp konusmak ısteyen olursa Kont Bilisim : 0 216 528 55 00

(bu arada numara vermek umarım yasak dıılıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 8 Kasım 2006; 17:33:36 >
  • quote:

kotu haber vermek ıstemem ama verıcem

ay sonu dıyorlar.. gecmıs olsun hepımıze bu haftasonu beklıyoduk ama bosaymıs beklememız...

Arayıp konusmak ısteyen olursa Kont Bilisim : 0 216 528 55 00

(bu arada numara vermek umarım yasak dıılıdır)

Oo iyi,benim vizeler var 17'sine kadar.(Vay Pollyanna vay).Sonuçta bir hafta - on gün daha beklerim (yine döndük en başa)
    Siyah-gümüş farketmez (hani farkeder de,bu memlekette farketmiyor),stoklara birlikte girip kapacağım bir tane.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.