Şimdi Ara

Samsung 225BW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
35.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: boylum

nereye gelecek bu monitör?
    nereden bulabiliriz?

Ben Kont'la görüştüm,Samsung ürünlerini Türkiye'ye getiriyorlar.Ürünleri Kont'tan alan herhangi bir bilgisayarcıdan alabilirsin.(Örneğin Eksen Bilgisayar)

Drizzt DoUrden@ hocam sen fiyatını sormuşsun 225bw'nin ama ben 971p'nin fiyatını sormayı unuttum yaw daha doğrusu stoklara girmeden fiyat verebilieceklerini sanmıyordum o yüzden sorma gereği duymadım

Ben de tahmin etmiyordum ama şansımı bir deneyeyim dedim.500$ üstünde olsaydı 205BW'yi alacaktım;ama 450 civarında planlıyoruz diyorlar,e bize de beklemek düşer.22" ekran,tam da oyun mevsimi gelmişken tadından yenmez.

aynı aralıklarda dolasıyoruz senın postları gorene kadar ben de 205bw arastırmıs ama ıstanbulda deneyıp de alabılecegım bı yer bulamayınca beklemeye baslamıstım yenı gelecek olan partıyı ..

acaba kasım ortası yenı monıtorden post atıyor olur muyuz cok merak edıyorum..

Bu konuyla ılgılı de bır maıl atarsan ve cevabı bızle paylasırsan sevınırım.

Bıktım gozlerımın agrısından..

• arkadaşlar,lütfen bu arka plan işık problemini hafife almayın.iğrenç bi şey.benim başıma 23 inç farklı bir markada geldi.şimdilik markayı vermiyorum çünkü üzün süren yazışma ve görüşmelerim sonucu galiba değişirecekler.ama değiştirmezlerse burada sizinle paylaşacağım.bu arka işık problemini iyice araştrdım.15 ile 17 inç arasındaki monitörlerde 1 tane ,19 dan 22 inçe kadar 2 florasan ile,daha yukarısı markaya göre 6 taneye kadar florasan lamba ile monitör aydınlatılıyormuş.kaliteli bir üründe belli belirsiz olan arka plan isığı süzmesi ,belli modellerde çok fazla oluyormuş.buda üretici firmanın kullandığı teknoloji etkiliymiş.ve fiyatı arttırıyormuş.yani LCD monitörlerde kaliteyi yalnız bu panel tipi belirlemiyor.1 hafta önce APPLE 23 inç monitör aldım.nasıl anlatayım ki süper bi şey.arka plan işığın ı sı bile yok.renkler ve parlaklık anlatılamaz.dizany deseniz mükemmel.adamlar monitörü temizlemem için özel bezini dahi koymuşlar.Allah inşallah herkeze böyle bir monitör nasip etsin.tabi parası fazla, 2300 YTL ye 6 taksitle aldım.ama değdi.belki herkez benim kadar şanslı olmayabilir ama bence ,sırf ucuz diye monitör almamalı.bir arkadaş arka plan ışık süzmesinin gelmesi önemli değil diyor ama inanın çok önemli.adamı kıl ediyor.hele beni deli ediyordu.gözüm hep o parlaklığa gidiyordu.birde karanlıkta oyun yada filim seyrediyorsanız iğrenç oluyor.arkadaşlar,size tavsiyem kesinlikle böyle bir problemi varsa bu monitörü almayın.hepinize sevgilerle

• quote:

Orjinalden alıntı: mert2004

arkadaşlar,lütfen bu arka plan işık problemini hafife almayın.iğrenç bi şey.benim başıma 23 inç farklı bir markada geldi.şimdilik markayı vermiyorum çünkü üzün süren yazışma ve görüşmelerim sonucu galiba değişirecekler.ama değiştirmezlerse burada sizinle paylaşacağım.bu arka işık problemini iyice araştrdım.15 ile 17 inç arasındaki monitörlerde 1 tane ,19 dan 22 inçe kadar 2 florasan ile,daha yukarısı markaya göre 6 taneye kadar florasan lamba ile monitör aydınlatılıyormuş.kaliteli bir üründe belli belirsiz olan arka plan isığı süzmesi ,belli modellerde çok fazla oluyormuş.buda üretici firmanın kullandığı teknoloji etkiliymiş.ve fiyatı arttırıyormuş.yani LCD monitörlerde kaliteyi yalnız bu panel tipi belirlemiyor.1 hafta önce APPLE 23 inç monitör aldım.nasıl anlatayım ki süper bi şey.arka plan işığın ı sı bile yok.renkler ve parlaklık anlatılamaz.dizany deseniz mükemmel.adamlar monitörü temizlemem için özel bezini dahi koymuşlar.Allah inşallah herkeze böyle bir monitör nasip etsin.tabi parası fazla, 2300 YTL ye 6 taksitle aldım.ama değdi.belki herkez benim kadar şanslı olmayabilir ama bence ,sırf ucuz diye monitör almamalı.bir arkadaş arka plan ışık süzmesinin gelmesi önemli değil diyor ama inanın çok önemli.adamı kıl ediyor.hele beni deli ediyordu.gözüm hep o parlaklığa gidiyordu.birde karanlıkta oyun yada filim seyrediyorsanız iğrenç oluyor.arkadaşlar,size tavsiyem kesinlikle böyle bir problemi varsa bu monitörü almayın.hepinize sevgilerle

Dostum bu monitoru nerden aldın acaba?(Apple)

• quote:

arkadaşlar,lütfen bu arka plan işık problemini hafife almayın.iğrenç bi şey.benim başıma 23 inç farklı bir markada geldi.şimdilik markayı vermiyorum çünkü üzün süren yazışma ve görüşmelerim sonucu galiba değişirecekler.ama değiştirmezlerse burada sizinle paylaşacağım.bu arka işık problemini iyice araştrdım.15 ile 17 inç arasındaki monitörlerde 1 tane ,19 dan 22 inçe kadar 2 florasan ile,daha yukarısı markaya göre 6 taneye kadar florasan lamba ile monitör aydınlatılıyormuş.kaliteli bir üründe belli belirsiz olan arka plan isığı süzmesi ,belli modellerde çok fazla oluyormuş.buda üretici firmanın kullandığı teknoloji etkiliymiş.ve fiyatı arttırıyormuş.yani LCD monitörlerde kaliteyi yalnız bu panel tipi belirlemiyor.1 hafta önce APPLE 23 inç monitör aldım.nasıl anlatayım ki süper bi şey.arka plan işığın ı sı bile yok.renkler ve parlaklık anlatılamaz.dizany deseniz mükemmel.adamlar monitörü temizlemem için özel bezini dahi koymuşlar.Allah inşallah herkeze böyle bir monitör nasip etsin.tabi parası fazla, 2300 YTL ye 6 taksitle aldım.ama değdi.belki herkez benim kadar şanslı olmayabilir ama bence ,sırf ucuz diye monitör almamalı.bir arkadaş arka plan ışık süzmesinin gelmesi önemli değil diyor ama inanın çok önemli.adamı kıl ediyor.hele beni deli ediyordu.gözüm hep o parlaklığa gidiyordu.birde karanlıkta oyun yada filim seyrediyorsanız iğrenç oluyor.arkadaşlar,size tavsiyem kesinlikle böyle bir problemi varsa bu monitörü almayın.hepinize sevgilerle

Öncelikle,tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim.Yalnız backlight'ın derecesi monitörden monitöre değişir diye düşünüyorum.Evet samsung'un bu modelinde backlight problemi olduğu söyleniyor;fakat önemli olan bu problemin hangi koşullarda hangi derecede yaşandığı.
    Kullanıcı yorumları ve ürün hakkında yazılmış incelemeler göz önüne alındığında 225bw'deki backlight probleminin,ekranın simsiyah olduğu durumlar dışında yaşanmadığı görüyoruz.
    Sonuçta 225'i kullananların çoğunun fazlasıyla memnun olduklarını düşünürsek,bahsettiğin modeldeki kadar insanın sinirini bozacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
    Aldığın monitör tabi ki çok kaliteli bir ürün,hayırlı olsun;ancak fiyatı da ona göre.O monitöre verdiğin parayla yaklaşık 3 tane 205bw alabilirsin.O paraya 3 monitör alıp "surround gaming" yapılabilir mesela.Ya da Logitech z5500 ses sistemi + ati x1950xt ekran kartı + 225bw alınabilir.
    Benim aradığım - ve burada monitör bakan arkadaşların çoğu - şey en iyi fiyat/performans ürününü bulmak,en iyi monitörü değil.
    Tabi ki bahsettiğin modeldeki kadar rahatsızlık verici bir sorun varsa 225 tercih edilmeyebilir;ancak dediğim gibi ürünü kullananlar normal kullanımda bu sorunun göze batmadığını söylüyorlar.Ben monitör gelir gelmez alıp,buraya inceleme yazacağım.O zaman daha net konuşabilim,dediğin gibi bir sorun olursa da geri götürürüm,bir zararımız olmaz.

• quote:

225BW modeliyle ilgili distribütöre attığım mail'e cevap geldi:

Belirtmiş olduğunuz ürünümüz önümüzdeki hafta içerisinde stoklarımıza girmesi beklenmektedir. Ürünün fiyatı henüz belli olmamakla birlikte yaklaşık 450usd +kdv civarında olması planlanmaktadır.

Ürün özellikleri aşağıda yer almaktadır.

22'' TFT-LCD, 1680x1050, 0.282mm, 5 ms tepki süresi,160/160 derece görüş açısı, 700:1 kontrast, 280 cd/m2 parlaklık, 30-81 kHz Yatay Frekans, 56-75Hz Düşey Frekans, 16.7 milyon renk, DVI-I, 15pin D-sub, Narrow Bezel, Magic Tune, MagicBright2, Analog/Digital

..

Ürünü bekleyenlere duyurulur.Ben de tam bu sıra 205BW almak üzereydim,kafam karıştı iyice.Arada gerçekten çok az fiyat farkı var;22" wide harika olur ama görüntü kalitesi nasıldır acaba.Keşke bir kıyaslama yapabilseydik, şimdi 205 alıp pişman olmak da var.

sabah kontu aradım 225bw ne zaman gelıyor ve ne zaman satısta olacak vs gıbı soruların ardından telefondakı bayan bana
    "maıl atan kısı sız mısınız" dıye sordu galıba maıl baya bı dıkkat cekıcı olmus
    soruya karsılık tanısyoruz dıyebılırız dedım
    bıraz bekledıkten sonra urunun bu haftasonu stoklara gırecegını ve onumuzdekı pazartesıden ıtıbaren alabılecegımızı ogrendım.
    az kaldı
    1 hafta daha ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

quote:

225BW modeliyle ilgili distribütöre attığım mail'e cevap geldi:

Belirtmiş olduğunuz ürünümüz önümüzdeki hafta içerisinde stoklarımıza girmesi beklenmektedir. Ürünün fiyatı henüz belli olmamakla birlikte yaklaşık 450usd +kdv civarında olması planlanmaktadır.

Ürün özellikleri aşağıda yer almaktadır.

22'' TFT-LCD, 1680x1050, 0.282mm, 5 ms tepki süresi,160/160 derece görüş açısı, 700:1 kontrast, 280 cd/m2 parlaklık, 30-81 kHz Yatay Frekans, 56-75Hz Düşey Frekans, 16.7 milyon renk, DVI-I, 15pin D-sub, Narrow Bezel, Magic Tune, MagicBright2, Analog/Digital

..

Ürünü bekleyenlere duyurulur.Ben de tam bu sıra 205BW almak üzereydim,kafam karıştı iyice.Arada gerçekten çok az fiyat farkı var;22" wide harika olur ama görüntü kalitesi nasıldır acaba.Keşke bir kıyaslama yapabilseydik, şimdi 205 alıp pişman olmak da var.

sabah kontu aradım 225bw ne zaman gelıyor ve ne zaman satısta olacak vs gıbı soruların ardından telefondakı bayan bana
    "maıl atan kısı sız mısınız" dıye sordu galıba maıl baya bı dıkkat cekıcı olmus
    soruya karsılık tanısyoruz dıyebılırız dedım
    bıraz bekledıkten sonra urunun bu haftasonu stoklara gırecegını ve onumuzdekı pazartesıden ıtıbaren alabılecegımızı ogrendım.
    az kaldı
    1 hafta daha ...

Çok etkileyici mail atarım,ayıptır söylemesi.
    Cumartesi vizeler başlayacak,pazartesi monitör geliyor,işe bak.
    Vize mi,22"LCD'de oyun keyfi mi,hmmm.Tabi ki oyun keyfi.

• madem bu monitörü alacak arkadaşlar var,o zaman yine başıma gelen kötü bir tecrübeyle size ,haddim olmayarak bir tavsiyede bulunayım.mutlaka online satış yapan bir siteden almaya bakın.netten alınan ürünleri neden göstermeden 1 hafta içinde geri verebiliyorsunuz.yoksa görerek alırsanız ,eğer aldığınız yer tanıdık değilse geri almayabilir yada değiştirmez.yukarıda anlattığım gibi 1 ay önce aldığım 23 inç Wide monitörü ölü pixel korkum yüzünden taa İzmir e gittim aldım.evet ölü pixelin kontrolünü yaptım ama arka plan ışık parlaklığı problemini ,monitörü gündüz vakti aldığım için kontrol etme şansım olmadı.ancak akşam olunca fark ettim ve şok oldum.aldığım distribitöre sorunu anlattım,geri vermek istediğimi anlattım ama yetkili bana ;siz bu monitörü görerek almadınız mı dedi,bende bakarak aldığımı ama gündüz bu sorunu farketmemin mümkün olmadığını söyledim ama kadın olmaz geri olamayız dedi.bende bulunduğum şehirdeki SANAYİ BAKANLIĞI , TÜKETİCİ HAKLARI na gittim.oradaki yetkilide bana ,doğru söylemişler geri almayabilirler,ancak bir dilekceyle bize başvurursunuz.bilir kişi toplanır ve sizin monitörü inceler ve hatalı olduğuna karar verirse paranızı iade veya hatanın miktarına bağlı olarak ürünün fiyatında indirim yapılabilir dedi.ve şikayet ettiğim konu hakkında ,haksız bulunursam da ,masrafların benim tarafımdan karşılanacağını söyledi yetkili.ama bana eğer ürünü internetten alsaydınız hiçbir bahane göstermeden geri gönderebilirdiniz dedi.tabi iadenin de bazı şartları varmış.örneğin kutusunun güzel açılması,içindeki süngerlerin kırılmaması,birlikte verilen cd,kablolar ve aksesuarların tahrip edilmeden iadesi vb. gibi.yani firma netten alsanız bile bu konulara dikkat edilmezse ,ürünü iade almayabiliyormuş.biraz uzun oldu kusura bakmayın ama benim başıma bu olaygeldi,sizlerinde başına gelmesin diye yazdım.başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın.herkeze sevgilerle

• quote:

madem bu monitörü alacak arkadaşlar var,o zaman yine başıma gelen kötü bir tecrübeyle size ,haddim olmayarak bir tavsiyede bulunayım.mutlaka online satış yapan bir siteden almaya bakın.netten alınan ürünleri neden göstermeden 1 hafta içinde geri verebiliyorsunuz.yoksa görerek alırsanız ,eğer aldığınız yer tanıdık değilse geri almayabilir yada değiştirmez.yukarıda anlattığım gibi 1 ay önce aldığım 23 inç Wide monitörü ölü pixel korkum yüzünden taa İzmir e gittim aldım.evet ölü pixelin kontrolünü yaptım ama arka plan ışık parlaklığı problemini ,monitörü gündüz vakti aldığım için kontrol etme şansım olmadı.ancak akşam olunca fark ettim ve şok oldum.aldığım distribitöre sorunu anlattım,geri vermek istediğimi anlattım ama yetkili bana ;siz bu monitörü görerek almadınız mı dedi,bende bakarak aldığımı ama gündüz bu sorunu farketmemin mümkün olmadığını söyledim ama kadın olmaz geri olamayız dedi.bende bulunduğum şehirdeki SANAYİ BAKANLIĞI , TÜKETİCİ HAKLARI na gittim.oradaki yetkilide bana ,doğru söylemişler geri almayabilirler,ancak bir dilekceyle bize başvurursunuz.bilir kişi toplanır ve sizin monitörü inceler ve hatalı olduğuna karar verirse paranızı iade veya hatanın miktarına bağlı olarak ürünün fiyatında indirim yapılabilir dedi.ve şikayet ettiğim konu hakkında ,haksız bulunursam da ,masrafların benim tarafımdan karşılanacağını söyledi yetkili.ama bana eğer ürünü internetten alsaydınız hiçbir bahane göstermeden geri gönderebilirdiniz dedi.tabi iadenin de bazı şartları varmış.örneğin kutusunun güzel açılması,içindeki süngerlerin kırılmaması,birlikte verilen cd,kablolar ve aksesuarların tahrip edilmeden iadesi vb. gibi.yani firma netten alsanız bile bu konulara dikkat edilmezse ,ürünü iade almayabiliyormuş.biraz uzun oldu kusura bakmayın ama benim başıma bu olaygeldi,sizlerinde başına gelmesin diye yazdım.başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın.herkeze sevgilerle

Tavsiyeler için sağol,neyse ki tanıdıktan alacağım,benim için bir problem yok.

• http://www.short-media.com/images/articles/samsung225bw/225BW_BACKLIGHT.JPG

oha oha. eğer karanlıkta böyle olacaksa "bedava olsa kullanmam" dediğim ürünlerden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 6 Kasım 2006; 11:23:37 >
  • mert2004

tavsıye ıcın tesekkurler cok mantıklı sanırım bende bu sekılde alısverıs yapabılıırm.
    Bende tanıdık yok

PoL--E 2½

oha oha dememek elde degıl cıdden.
    Bu sorun yabancı forumlarda da cok tartısılıyor kımısınde bole bı olay yok kımısınde var.

Olayın sebebı de 19" te 2 20" te 4 22" te de 6 tane aydınlatıcı floresan olması..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

http://www.short-media.com/images/articles/samsung225bw/225BW_BACKLIGHT.JPG

oha oha. eğer karanlıkta böyle olacaksa "bedava olsa kullanmam" dediğim ürünlerden..

Bu resmi ilk kez gördüm;fakat backlight problemini göstermek için özellikle ayarlanmış,nadir rastlanacak bir sahne.
    Çok az oyun karanlık sahneler içerir,bu oyunlarda ise çok az noktada aşırı karanlık yerler vardır.Şimdi odayı karartıp,oyundan karanlık sahne açarsan bu kadar göze batan bir backlight olur.Şunu iyi düşünüp tartmak lazım.Neredeyse aynı paraya 2" küçük monitörlerden almaya değer mi?Keşke bu incelemeyi yapan arkadaş,farklı oda koşullarında,farklı oyunlarda,farklı sahnelerde görüntüler çekseydi de daha net anlaşılsaydı her şey.

• ya kardeş,hala bu monitörü savunabiliyorsun.bu durum bende biraz (sanki Samsung ile ilgili bir firmacı)iznenimi oluşturdu.değilseniz kusura bakmayın.
    quote:

quote:

Bu resmi ilk kez gördüm;fakat backlight problemini göstermek için özellikle ayarlanmış,nadir rastlanacak bir sahne.
    Çok az oyun karanlık sahneler içerir,bu oyunlarda ise çok az noktada aşırı karanlık yerler vardır.Şimdi odayı karartıp,oyundan karanlık sahne açarsan bu kadar göze batan bir backlight olur.Şunu iyi düşünüp tartmak lazım.Neredeyse aynı paraya 2" küçük monitörlerden almaya değer mi?Keşke bu incelemeyi yapan arkadaş,farklı oda koşullarında,farklı oyunlarda,farklı sahnelerde görüntüler çekseydi de daha net anlaşılsaydı her şey.

• hakkaten o resimi gördüm ya bedava verseler almam o monitörü
  • bence çok aşırı da değil.
    Birçok lcd bu şartlar altında böyle gösterir zaten.
  • bence çok kötü görünüyo bu arka plan ışık olayı, 205bw de bu tarz bir durumla karşılaşmayız değil mi?
  • quote:

ya kardeş,hala bu monitörü savunabiliyorsun.bu durum bende biraz (sanki Samsung ile ilgili bir firmacı)iznenimi oluşturdu.değilseniz kusura bakmayın.
    quote:

quote:

Ne mutlu ki marka sevdalısı değilim,hatta başlangıçta Samsung'a soğuk bakıyordum.Olayın markayla ilgisi yok,bir resme bakarak monitör hakkında yorum yapmam.O resimdeki gibi sahnelerde çok rahatsız edici bleeding olduğundan haberim vardı zaten;dolayısıyla şaşırmadım pek.Fakat önemli nokta bu tür sahnelerin ne sıklıkla karşılaşılacağı.Bu da kullanıcıdan kullanıcıya değişir.Sık sık dile getirdiğim gibi,bu monitör hakkında ne bulduysam okudum.Fazlasıyla bir memnuniyet var;dolayısıyla bir resme bakarak "bedava verseler almam" demeden önce iki kez düşünmek lazım.Bunca insan 400$ civarında paralar ödeyerek,çok olumlu yorumlar yapıyorsa,"bedava verseler almam" diyen insan bir yerde yanlış yapıyordur gibime geliyor.

Bu resim de başka bir oyundan,hani bleeding görebiliyor musunuz?
    http://www.short-media.com/images/articles/samsung225bw/225BW_DAYDEF.JPG

• quote:

quote:

ya kardeş,hala bu monitörü savunabiliyorsun.bu durum bende biraz (sanki Samsung ile ilgili bir firmacı)iznenimi oluşturdu.değilseniz kusura bakmayın.
    quote:

quote:

Ne mutlu ki marka sevdalısı değilim,hatta başlangıçta Samsung'a soğuk bakıyordum.Olayın markayla ilgisi yok,bir resme bakarak monitör hakkında yorum yapmam.O resimdeki gibi sahnelerde çok rahatsız edici bleeding olduğundan haberim vardı zaten;dolayısıyla şaşırmadım pek.Fakat önemli nokta bu tür sahnelerin ne sıklıkla karşılaşılacağı.Bu da kullanıcıdan kullanıcıya değişir.Sık sık dile getirdiğim gibi,bu monitör hakkında ne bulduysam okudum.Fazlasıyla bir memnuniyet var;dolayısıyla bir resme bakarak "bedava verseler almam" demeden önce iki kez düşünmek lazım.Bunca insan 400$ civarında paralar ödeyerek,çok olumlu yorumlar yapıyorsa,"bedava verseler almam" diyen insan bir yerde yanlış yapıyordur gibime geliyor.

hocam senin verdiğin resimde karanlık sahne yok apaydınlık bir pyundan cekilmiş o görüntü ama diğer arkadaşın verdiği oyunun karanlık bir yerinden cekilmiş ve cok kötü görünüyoır bence hayatta almam öyle bir sorunu olan lcd sadece o oyunda yapmaz bu lcd 16:10 olduğu için mesela 16:9 filmlerde azda olsa boşluk kalıyor o boşluktan fener tutarmış gibi aydınlık bir görüntü görmektense kesinlikle almam öyle bir lcd

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam senin verdiğin resimde karanlık sahne yok apaydınlık bir pyundan cekilmiş o görüntü ama diğer arkadaşın verdiği oyunun karanlık bir yerinden cekilmiş ve cok kötü görünüyoır bence hayatta almam öyle bir sorunu olan lcd sadece o oyunda yapmaz bu lcd 16:10 olduğu için mesela 16:9 filmlerde azda olsa boşluk kalıyor o boşluktan fener tutarmış gibi aydınlık bir görüntü görmektense kesinlikle almam öyle bir lcd

Abi işte kullanıcıdan kullanıcıya değişir bu durum.Ben şimdi düşünüyorum böyle karanlık bir sahneyle ne sıklıkla karşılaşıyorum diye,herhalde ortalama günde 10dk'yı geçmez.Başka biri de çıkar,benim için çok önemli bu sahneler der gider aynı paraya 20" monitör alır;yoksa monitörü savunduğum yok.Her LCD'nin olduğu gibi bunun da kusurları var,kusursuza yakın modeller zaten 1000YTL'nin çok üzerinde.Tartışılması gereken şu:
    Çok nadiren karanlık görüntüler olacaksa ve bunlarda ekranın alt-üst kısımlarında parlama görülecekse 2" lik ekstra boyut tercih edilebilir mi,edilemez mi?

• ben edılebılır dıye dusunuyorum ama su an cok afaki konusuyoruz bı gorsek su parlamanın ne kadar oldugunu o zaman super olacak..
    AMa unutmayın 225bw nın backlıght sorunu olmayanları da var sans ıste...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

ben edılebılır dıye dusunuyorum ama su an cok afaki konusuyoruz bı gorsek su parlamanın ne kadar oldugunu o zaman super olacak..
    AMa unutmayın 225bw nın backlıght sorunu olmayanları da var sans ıste...

Evet Samsung'un ürettiği diğer 225'lerde iyileştirmeler yaptığı söyleniyor.
    Türkiye'ye eski üretimler mi gelecek,yeniler mi,bilme şansımız pek yok maalesef.O yüzden monitörü alırken,iade konusunu görüşüp alacağım.Aldığım gün içerisinde deli gibi test yapıp,duruma göre iade ederim ya da mutlu mesut yaşamımı sürdürürüm.

Meşhur widescreengamingforum sitesindeki incelemede bol bol resim var:
    http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=6655

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt DoUrden -- 6 Kasım 2006; 16:44:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.