Bildirim
Samsung es8000
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Yabancı sitelerden aldığım bilgi ile secret menüden çözdüm teşekkürler ______________________________
-
-
Nasıl bu hale donanımsal mı yazılım mı? ______________________________
-
Bilmiyorum durup dururken oldu. Önce tv nin bir yanı soluk göstermeye başladı. Sonra böyle oldu -
Kardeşim sanırım panel gitmiş yinede danış servise geçmiş olsun üzüldüm ______________________________
-
Teşekkürler. Yapacak birşey yok. Çöp yani. -
Bence tam çöp değil atma sakın bir şekilde satmaya çalış mutlaka ihtiyacı olan biri çıkar yada panel bak çıkma falan oluyormuş diye duydum ______________________________
-
Kime satılır ki. Neyse bakalım. Soralım soruşturalım -
Burda satışa koy sahibindene letgoya illa satılır ______________________________
-
Hocam neden girdiğini merak ettim. Hard reset veya smart reset yapmak içinmi girdiniz yoksa kalibrasyon amaçlımı ? -
PC yi tv ye bağladım bir anda renkler pembe oldu garip birşey oldu renkler calibrasyonunu kaybetti bende yabancı sitelerden nasıl yapıldığını öğrenip yaptım yani mecbur kaldım yoksa kurcalanacak bir menü değil!! ______________________________
-
Kolay gelsin. Elinize sağlık -
Kolay gelsin. Elinize sağlık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X