başlıkta belirtmiş oldugum samsung2232bw yi dijital çıkıştan kullanıyorum. monitörümde görüntü dvi da yaklaşık 3milisantim sol üst köşeye doğru kayma oluyor.analog bağlantıda kablom kayıp olduğundan dolayı deneme fırsatım olmadı.ekran kartım palit 8500gt sonic 256dd3 modeli ve en son sürücüleri yüklü yani ekran kartında bir problem olduğunu zannetmiyorum.menü tuşuna bastığımda görüntü olması gereken yere geliyor sizce yaşadığım problem için yapabileceğim birşey varmı ?? yada garantiye mi vermeliyim?? benimkine benzer bir sorun yaşayan varmı ?? teşekkürler...
2233BW kullanıcısıyım monitör ses yaptığı için iade ettim edene kadar da 40 dereden su getirdim. Duruk yere kayma olmaması lazım. Mümkünse kabloyu değiştirip tekrar dene, olmazsa bence götür garantiye.
Ben de bu monitörden kullanıyorum şuana kadar en ufak problem yaşamadım ayrıca çok memnunum geforce 6600 ekran kartı kullanıyorum vga kablosuyla iletişim sağlıyorum..Dvi denedim onda da problem yoktu..
digital bağlantıda monitörün kenarlarını otomatik olarak ayarlamıyor bunu sadece analog bağlantıda yapıyor bende bu sebepten dolayı DVI kullanmıyorum Normal Monitör kablosu kullanıyorum SAYGILAR bence sizde ANALOG kullanın
Hortlatıyorum, benzer durumu yaşayanlara yardımcı olmak için:
Bu kayma durumunu yaşayanlar, gizli menü'den PixelShift özelliğini kapatarak denesinler.
Gizli menüyü açmak için:
Normal menüde, brightness ve contrast'ı 0'a getirin. Ardından, source tuşuna 5 saniye basılı tutun.
Menü sayesinde, monitörünüzün panelini de öğrenebilirsiniz.
Alt kısımdaki durum(M-ME22W0BAA-1002 örneğindeki koyu yer):
xAx-xxxx ise : Samsung panel,
xLx-xxxx ise : AU Optronics panel,
xDx-xxxx ise : CMO panel,
xIx-xxxx ise : CPT panel oluyor.
Gerçi kesin olmayabilir bu bilgi, ama başka yol göremedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme