Şimdi Ara

Samsung 797DF FLAT 120Hz Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
4.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1152x864 de 100Hz çalışan kaliteli bir CRT monitördür. Çiziği vesairesi yok, temiz az kullanılmış durumdadır.
    40TL düşünüyorum

Resimdekinin siyah-gri renklisidir

Samsung 797DF FLAT 120Hz Monitör

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm.
  • Cevaplandı satışa devam

• Merhaba hocam,
    Monitörü kargoyla gönderme imkanı var mı diye bi sorayım dedim. Ciddi aliciyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: one21

Merhaba hocam,
    Monitörü kargoyla gönderme imkanı var mı diye bi sorayım dedim. Ciddi aliciyim.

eğer alınırsa kargo ücreti takip :))
  • 120 hz iken 3d görüntü verir istanbulda olsa 40 tl ye almıştım şimdi 3d kalitesini beleşe yaşamak :D
  • pm şaşmazda oturuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyata zor gozukuyor ama takıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: belalan5234

Bu fiyata zor gozukuyor ama takıp

Şehir dışına kesinlikle zor

• Bak sana bir laf edeyim de teknoloji konusunda az bilgilen.

minimum kaliteli yenileme hızı 60 mhz olarak kabul edilir.

3D görüntü bir resmi 2 kere çizerek farklı tonlamalar la beyin içerisinde derinlik hissi uyandırma mantığı ile çalışır.

Bundan dolayı her resim için 60 mhz den 120 mhz yenileme ile bunu resim başına ideal hız olan 120 mhz de başarabilir.

N vidia 3d vision kitli olan biri 120 mhz yenileme hızı na sahip bir monitörde 3D vision uyumlu oyunları ve filimleri rahatlıkla 3D olarak izleyebilir.

Ha bu arada hala slim televizyonlarlar plazma lcd led CRT monitörlerin görüntü kalitesini yakalayamamıştır.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.
  • http://www.youtube.com/watch?v=DaPTDzLgj7Q

sanırım susarsın bundan sonra tamircilikle ne alakası var hala anlamadım ben ortadaki teknik bilgilerle konnuşuyorum sen tamirciyim diyorsun.
  • tuplu monutoru 3d yaapanıda gorduk ALLAHA SUKUR

cümlesini kurduğundan dolayı bunu yazdım. ve araştırmadan tüplüden 3d olmaz diyerek beni insanları yanıltan biri durumuna düşürdün kastın olmayabilir ama sonucu bu şekilde oldu.

Neyse iyi forumlar.
  • 120hz vermesi 3d anlamına gelmez 2si farklar boyutlardır... 120hz tazeleme hızıdır 60hzden tabikide iyidir
    60hzde 3d veren monitörlerde vardır ama 120hz 3d ledler en iyileridir.. bunun yanında tepki süreside önemlidir 2ms real veren iyidir 8ms üzerinde ghosting gölge olur

nvidia 3dvisionda nvidida destekli monitör almak şartdır yoksa gözlük elinde kalırsın öyle güneş gözlüğü gibi kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

Bak sana bir laf edeyim de teknoloji konusunda az bilgilen.

3D görüntü bir resmi 2 kere çizerek farklı tonlamalar la beyin içerisinde derinlik hissi uyandırma mantığı ile çalışır.

Bundan dolayı her resim için 60 mhz den 120 mhz yenileme ile bunu resim başına ideal hız olan 120 mhz de başarabilir.

N vidia 3d vision kitli olan biri 120 mhz yenileme hızı na sahip bir monitörde 3D vision uyumlu oyunları ve filimleri rahatlıkla 3D olarak izleyebilir.

Ha bu arada hala slim televizyonlarlar plazma lcd led CRT monitörlerin görüntü kalitesini yakalayamamıştır.

ben katılıyorum... 90 lı yıllarda fredinin kabuslarını 3d seyretmiştim ne lcd vardı ne de led...

• quote:

Orijinalden alıntı: metın-333

quote:

Orijinalden alıntı: isem

quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

Bak sana bir laf edeyim de teknoloji konusunda az bilgilen.

ben katılıyorum... 90 lı yıllarda fredinin kabuslarını 3d seyretmiştim ne lcd vardı ne de led...

90 lı yıllarda fredinin kabuslarını 3d seyretmiştim
    mıllet o tarıhlerde renklı profulo 8 kanal basma tuslu tv ye 234lıra verıpte
    evıne alamıyordu sen 3d den bahsedıyorsun
    ıyı salladın allahtan sıtenın kafasına dusmedı

YApmaaaa.!! Yalan söylicek halimiz yok kamyon çarpar adama... Fredinin kabuslaını aç tekrar izle yanlış hatırlamıyor isem son 10dk. falan 3D idi. Hatta filmde bi sahnede kahramınımız 3d gözlük takıyor o andan iibaren sinemada hepimiz gözlükleri takmıştık.

Star ve show v yılbaşında 3d yayın yapmış bizlerde gazete promosyonu ile 3d gozlük almıştık.(sibel can evinize gelecek.) Ne çabuk unutuldu..Sende bizi yalancı yaptın... elm sokağı

• eyvallah hocam....
  • Takip. ( Hocam nerede ikamet ediyorsunuz?)

Bir de bilen arkadaşlara soralım?http://forum.donanimhaber.com/m_29209137/tm.htm bu mönitörden iyi midir bende şuan bundan var ve doldurdu limitini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimeX -- 20 Ocak 2013; 20:57:03 >
  • 120 hertz olması sadece görüntünün prüssüz olmasını sağlar fakat
    gözleriniz benimkisi gibi cok hasssassa acayip yorar sizi.Mesela ben 50-60 mhzde monitör kullanamam dalgalanmaları algılayabiliyorm ve cok rahatsız ediyor minimum 75 mhz şart :D Ayrıca hiçbir görüntü CRT görüntüsünün yerini tutamaz bugün 1 mlyara 3D LCD satılırken 5-10 mlyara 200 hertz tüplü televizyonlar satlıyor :)
  • Nefrelius kullanıcısına yanıt
    120 Hz zaten eşik değer olan 72 hz'nin çok üstünde göz 120 hz'i algılayamaz.

Vesa standardı 72Hz'dir.İnsanların büyük bir çoğunluğu 72hz ve üzerini algılayamaz.Hatta 70 hz olarak bile kullanılabilir.Bunun üstündeki 85,120,144hz olsun çok yüksek değerlerdir ve insan gözü algılayamaz.

50-60 Hz değerinde bende kullanamama zaten sağlık açısından kullanılmamalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.