Şimdi Ara

Samsung 22x DVD-RW 'SCSI' sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçtiğimiz gün vatandan samsung sata 22x dvdwriter aldım başta bi problem yok gibi görünüyordu. Cd'den cd ye dvd den dvd ye her türlü yazımı yapabilmekle birlkte oldukça hızlı ve sessizdi. Fakat dün müzik(track) cd si yapmaya çalıştığımda "SCSI KOMUTU İPTAL EDİLDİ", "SCSI COMMAND ABORTED" şeklinde bir hatayla karşılaştım daha sonra bu hatayı tüm müzik cd si yapma girişimlerinde verdiğini anladım. Şu an sorunum hala devam ediyor. İnternetten araştırdığım üzere birçok sonuca vardım aslında ama çözüme gidemiyorum. Bu sorunun bilgisyaarın dvd yi scsi olarak görmesinden kaynaklandığını ve firmware update yapmam gerektiğini anlatan yazılar okudum firmware update yapmama rağmen sonuç değişmedi. Birde vista kullandığım için anlatılanları bilgisayar üzerinde gerçekleştirmek kolay olmuyor anlatılanların çoğu xp ağırlıklı. Aşağıdaki linkte benim sorunumu tanımlayan bi yazı var pek anlamadım sorunun çözümüne yardımcı olacağı inancındayım göz atarsanız çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliorum.. Sistem özelliklerim;

Anakart: m2n-x plus
    İşlemci: amd am2 4800+
    ram: Ocz&Kingston 800mhz tek modül 1+1= 2gb
    ekran kartı: Sapphire 3850HD 256mb ddr3
    Ses kartı: Creative x-fi extreme music

Buda sorunumun internetteki en açık çözüm yoluymuş... (Linkteki boşlukları silin)
    http://www. d o n a n i m m e r k e z i . c o m/nforce-nforce-2-ultra-400-anakartlar-25.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    LG GP08 Lite Harici DVD Writer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.