Şimdi Ara

Samsung 23'' S23A550H Kullanıcı İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
20.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: voodoo666

quote:

Orijinalden alıntı: quads1

parlaklık 54 kontrast 62 netlik 60 tepki süresi normal bu ayarlarla ghosting oluyor pencereleri sağa sola cekince iz kalıyo zorlarsam beyaz bi yüzeyde mouse hareket ettirirken bile mouse izini goruyorum 8 yıl onceki ilk cıkan laptopların monitorleri gibi ekran kartım mı bozuk monitor mü çözemedim tam anlamıyla dehşet içerisindeyim :) ayrıca sharpness ayarını 70 in üzerine cıkartırsam iş çığrından cıkıyo netlik artıyo ama cok acayip renkler gözükmeye başlıyo yazıların etrafında sizde nasıl bu netlik ayarı... ayrıca tepki süresini arttırdığımda ghosting daha inanılmaz bi hal alıyo

Kalibrasyon ayarlarınız ile ilgili bir sıkıntınızın olabileceğini düşünüyorum.konu içerisinde iki tane farkli kalibrasyon ayarı verildi biri benim tarafımdan diğeri bir arkadaşımızın paylaşımı.netlik ayarının 72 ila 76 arasında olması gerektiğinin düşüncesindeyim kesinlikle.bu ayarların altı ve üstü değerlerin verilmesi kötü görüntü alınmasına sebep olabilir.Durumunuzun ekran karti kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Bu ghosting bendede oluyor. Fare imlecinin izi kalıyor ve çok sinir bozucu bir durum. Gidermek için kontrastı arttırdım işe yaradı gibi ama monitörden memnun değilim. 206bw vardı daha önce bu tarz bir durum olmuyordu. Laptopumun monitöründe bile olmuyor. Forumda paylaşılan ayarları kullanıyorum. Monitörde sorun var diyeceğim ama farklı bir sorundan garantide panel değişimi yapıldı ama bu olay devam ediyor.

• Bu monitörü nasıl duvara monte edeceğiz bu konuda yardım edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.