parlaklık 54 kontrast 62 netlik 60 tepki süresi normal bu ayarlarla ghosting oluyor pencereleri sağa sola cekince iz kalıyo zorlarsam beyaz bi yüzeyde mouse hareket ettirirken bile mouse izini goruyorum 8 yıl onceki ilk cıkan laptopların monitorleri gibi ekran kartım mı bozuk monitor mü çözemedim tam anlamıyla dehşet içerisindeyim :) ayrıca sharpness ayarını 70 in üzerine cıkartırsam iş çığrından cıkıyo netlik artıyo ama cok acayip renkler gözükmeye başlıyo yazıların etrafında sizde nasıl bu netlik ayarı... ayrıca tepki süresini arttırdığımda ghosting daha inanılmaz bi hal alıyo
Kalibrasyon ayarlarınız ile ilgili bir sıkıntınızın olabileceğini düşünüyorum.konu içerisinde iki tane farkli kalibrasyon ayarı verildi biri benim tarafımdan diğeri bir arkadaşımızın paylaşımı.netlik ayarının 72 ila 76 arasında olması gerektiğinin düşüncesindeyim kesinlikle.bu ayarların altı ve üstü değerlerin verilmesi kötü görüntü alınmasına sebep olabilir.Durumunuzun ekran karti kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
Bu ghosting bendede oluyor. Fare imlecinin izi kalıyor ve çok sinir bozucu bir durum. Gidermek için kontrastı arttırdım işe yaradı gibi ama monitörden memnun değilim. 206bw vardı daha önce bu tarz bir durum olmuyordu. Laptopumun monitöründe bile olmuyor. Forumda paylaşılan ayarları kullanıyorum. Monitörde sorun var diyeceğim ama farklı bir sorundan garantide panel değişimi yapıldı ama bu olay devam ediyor.
Bu monitörü nasıl duvara monte edeceğiz bu konuda yardım edermisiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme