Şimdi Ara

Samsung 24 inç CRG 50 kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung 24 İnç CRG50 144Hz FreeSync Kavisli VA Gaming Monitör
    - 1800R Kavisli Ekran
    - 144 Hz yenileme hızı
    - Freesync
    - GTG 4 ms

Fiyatı çok uygun görünüyor.
    Oyun performansı nasıldır?

Teşekkürler

• Up

Kullanan var mı bunu yorumlarını bekliyoruz
  • Ben sipariş ettim yakında ulaşıcak, gelince birsıkıntı olmazsa yorumlarımı paylaşırım. Ama bence f/p açısında piyasada alınabilecek en iyi monitörlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

Ben sipariş ettim yakında ulaşıcak, gelince birsıkıntı olmazsa yorumlarımı paylaşırım. Ama bence f/p açısında piyasada alınabilecek en iyi monitörlerden.
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın umarım sorunsuz gelir cihaz.Yorumlarınızı bekliyoruz
  • samsung sitesinden bugün sipariş verdim bakalım araştırmalarıma göre bu fiyata en iyisi sanırım bu indirim ile iyi oldu
  • Ben de düşünme aşamasındayım bu monitörü butce 1300 tl max.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın umarım sorunsuz gelir cihaz.Yorumlarınızı bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen monitör pazar günü teslim edildi, anlaşmalı kurye şirketi gerçekten işini iyi yapıyor. İki günlük kullanım sonrası film-oyun-uygulama açısından bana verdiği deneyim gayet iyi oldu. Günlük kullanım için freesync-144hz-fiyat özelliklerini barındırdığından tercih etmeme sebep oldu. Yeni curved ekran teknolojisi de deneyimlemek istediğim bir nokta oldu.

Önceki kullandığım monitör Philips IPS(2013 çıkışlı) 23" ekran bir monitör olmasına rağmen, Samsung monitörde renklerin canlı olduğunu ve size daha olması gereken renkleri verdiğini söyleyebilirim. Ayrıca sağdan soldan baktığınızda da renk kaybı gibi bir problem yaşamadım. Diğer monitörlerle karşılaştırdığınızda herhangi bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. Açıkcası monitör seçimi yaparken çok seçenek olduğumdan kararsız kalmıştım.En azından birini seçip neler olacağını göreceğiz diye düşünmüştüm. Şuan herhangi bir problem yok ve memnunum. Siz de alırsanız şimdiden uzun ömürlü kullanımlar diliyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 12 Mayıs 2020; 18:57:55 >

• 66 ekran led tv kullanıyordum bilgisayar için pazar günü bu monitörü sipariş verdim bugün geldi kargolaması filan gayet güzel sıkıntısz ekranı 3-4 saattir test ediyorum gayet güzel kullanışlı fiyat seviyesine göre seçilebilir uzun zamandır araştırıyordum amd direk freesync özelliğini kendi aktif etti 144 hz sorunsuz
  • quote:

Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen monitör pazar günü teslim edildi, anlaşmalı kurye şirketi gerçekten işini iyi yapıyor. İki günlük kullanım sonrası film-oyun-uygulama açısından bana verdiği deneyim gayet iyi oldu. Günlük kullanım için freesync-144hz-fiyat özelliklerini barındırdığından tercih etmeme sebep oldu. Yeni curved ekran teknolojisi de deneyimlemek istediğim bir nokta oldu.

Önceki kullandığım monitör Philips IPS(2013 çıkışlı) 23" ekran bir monitör olmasına rağmen, Samsung monitörde renklerin canlı olduğunu ve size daha olması gereken renkleri verdiğini söyleyebilirim. Ayrıca sağdan soldan baktığınızda da renk kaybı gibi bir problem yaşamadım. Diğer monitörlerle karşılaştırdığınızda herhangi bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. Açıkcası monitör seçimi yaparken çok seçenek olduğumdan kararsız kalmıştım.En azından birini seçip neler olacağını göreceğiz diye düşünmüştüm. Şuan herhangi bir problem yok ve memnunum. Siz de alırsanız şimdiden uzun ömürlü kullanımlar diliyorum!

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkürle mesajın için.Daha önce hiç curved kullanmadığım için biraz tırsıyorum ama alışabilir miyim diye.Göz yorma durumu nasıl, mavi ışık filtresi var galiba.

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    - Siz sipariş etmiş miydiniz bilmiyorum ama şuan samsung shop mağazasında ürünün stoğu tükenmiş durumda.

- Açıkcası ilk başlarda belki yeni alıştığımdan bir baş ağrısı hissetmiştim ama bu 1 haftadan beri monitöre bakmamaktan da kaynaklanıyor olabilir kendi açımdan. Yani bu da mavi ışık filtresi veya parlaklık kısılarak aşılabilir hassas olanlar için. Ben şuan alıştığım için bir sorun olmadı benim için.

- Bence curved ekrana alışırsınız zaten 24 inç olduğu için öyle çok eğimli bir ekrana sahip değil 1800 radyan eğime sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 12 Mayıs 2020; 23:41:48 >
  • quote:

- Siz sipariş etmiş miydiniz bilmiyorum ama şuan samsung shop mağazasında ürünün stoğu tükenmiş durumda.

- Açıkcası ilk başlarda belki yeni alıştığımdan bir baş ağrısı hissetmiştim ama bu 1 haftadan beri monitöre bakmamaktan da kaynaklanıyor olabilir kendi açımdan. Yani bu da mavi ışık filtresi veya parlaklık kısılarak aşılabilir hassas olanlar için. Ben şuan alıştığım için bir sorun olmadı benim için.

- Bence curved ekrana alışırsınız zaten 24 inç olduğu için öyle çok eğimli bir ekrana sahip değil 1800 radyan eğime sahip.
    Yok almamıştım eğer aynı fiyattan gelirse alacağım.Samsung'un kendi sitesinden almak istiyorum iade işi daha kolay olur diye düşünüyorum eğer bir sıkıntı çıkarsa.Teşekkürler yorumlarınız için

• Arkadaşlar ben de aldım su anlık alışma evresindeyim curved biraz değişik oluyor.1 adet ölü piksel var ama ekranın sol en altında yani bir ölü pikselim olsun da nerde olsun isterseniz oraya koyarsınız ... iade edeyim mi bilemedim ... bannerlord hediyesini nasıl alacagız ?

4ms den dolayı ufak bir ghosting mevcut,önceki monitörüm 1ms tn idi onda ghosting yoktu ama renkleri çok kötüydü bunun renkleri ve siyahları iyi vn panele göre de baya iyi... 1 ms ile 4 ms farkını az hissettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidey1907 -- 14 Mayıs 2020; 6:21:58 >
  • spidey1907 kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel konusunda müşteri hizmetleri ile görüşün en azından iade etmektense hiç değilse uygun bir bedel iadesi gerçekleştirebilirler belki, konuşmakta fayda var. Ben olsam yapmazdım bariz değilse. Bannerlord hediyesi kampanya koşullarında sms ile gönderileceği yazıyordu ama gelmedi, eğer müşteri hizmetleriyle görüşürseniz bunu da sorabilirseniz sevinirim hocam.
  • Utku_20 kullanıcısına yanıt
    Mail attım satın alındıktan sonraki 15 iş günü içerisinde kodu gondereceklerini soylediler.Ölü piksele de biraz önce fullscreen beyaz yaptım ekrana 3-5 kere parmagımın ucuyka tıklattım kayboldu inşallah geri gelmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidey1907 -- 16 Mayıs 2020; 8:57:39 >

• Bu ürün nasıldır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.