Şimdi Ara

Samsung 24 İnç CRG50 144Hz Monitör 1.299TL [Bannerlord hediyesi ile 1.149 TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunu soyleyeyim biz enparayla bannerlordu 60 tl ye mal ettik 1 hafta oynadim sıkıldım ona gore o fiyati dusmeyin yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Monitör fiyatı uygundur degildir bu tamamen ayrı bir konu. Başlık şu olmalıydı Samsung xx monitör 1299 lira yanında 150 lira degerinde mount and blade oyunu hediye. Monitör 1150 lira dersen ben başlıgı açınca 1150 liralık bir monitör bekliyorum ve bunu bulamıyorum çünkü birincisi yalan söylüyorsun, ikincisi bu sana ne kazandırıyor merak ediyorum.

O zaman ev satanlar da şey desin, bedava ev satıyorum, kiraya koy 12 13 sene sonra anapara elinde, üstüne de beleş ev, hayat ne güzel bedava yaa beyin bedava.
  • VA, TN, IPS sürekli çatışma çıkartıyor. Hedefin görsellik ise IPS tercih et, amacın e-spor yüksek performans ise TN, yok abi ben standart düz kullanıcıyım diyorsan VA al ikisinin ortalamasını yaşa. Saçmalama TN alınır mı deme 240 hz monitörlerin %98 i TN panel ve gayet bilindik isimler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saglamsalassa

Monitör fiyatı uygundur degildir bu tamamen ayrı bir konu. Başlık şu olmalıydı Samsung xx monitör 1299 lira yanında 150 lira degerinde mount and blade oyunu hediye. Monitör 1150 lira dersen ben başlıgı açınca 1150 liralık bir monitör bekliyorum ve bunu bulamıyorum çünkü birincisi yalan söylüyorsun, ikincisi bu sana ne kazandırıyor merak ediyorum.

O zaman ev satanlar da şey desin, bedava ev satıyorum, kiraya koy 12 13 sene sonra anapara elinde, üstüne de beleş ev, hayat ne güzel bedava yaa beyin bedava.
    hayır oraya eşşek kadar yazmışım
    quote:

Satış Fiyatı:
    1299,00 TL - 150 TL : 1.149

Bannerlord hediyesi var, hediyesini düşersek 1,149 lira yapıyor, güzel bir fiyat. VA paneli TN paneller ile karıştırmayalım
    fakat gene de 12 yaşındaki çocuk gibi böyle yorumlar atıyorsunuz

konu içeriğini okumaktan aciz insanlar için başlığı düzenledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 29 Nisan 2020; 13:59:31 >

• oYs3 O kullanıcısına yanıt
    bazıları gibi boş olmayan, bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ederim

bende hem TN, hem IPS hem de VA panel ekran var, üçünü de kullanıyorum, TN panel diğerleri yanında aşırı sönük kalıyor diyebilirim, bazı TN panellerin özel yazılımlarla renk dengelemesi yapıp daha iyi bir canlılık sunan modelleri de var, fakat düz bir kullanıcı için rekabetçi ve normal oyun açısından IPS > VA olarak değerlendirmesi daha doğru olur, IPS ya da VA'nın TN'e nazaran dez avantajı olduğunu hiç düşünmüyorum. çünkü kimse prof seviyede rekabetçi oynamıyordur, oynayanların zaten ekipmanları hazırdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 29 Nisan 2020; 14:7:39 >

• Edu maili ile alsak indirim olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

hayır oraya eşşek kadar yazmışım
    quote:

Satış Fiyatı:
    1299,00 TL - 150 TL : 1.149

Bannerlord hediyesi var, hediyesini düşersek 1,149 lira yapıyor, güzel bir fiyat. VA paneli TN paneller ile karıştırmayalım
    fakat gene de 12 yaşındaki çocuk gibi böyle yorumlar atıyorsunuz

konu içeriğini okumaktan aciz insanlar için başlığı düzenledim

Alıntıları Göster
    hala boş laf kalabalığı yapıyorsun, konunun başlığı hanyayı kendisi konyayı gösterdiği için degiştirdin. Konu başlığı yanıltıcı olduğu için değiştirdin. Sana nasıl açman gerektigini söyledim hala gidip 1299-150 falan yazıyorsun oraya, bırak insanlar kendi değerlendirir kararını verir. Bir de konuya bakanları kesip samsung tagleyip falan beleş monitör dilenmiş ilk postta, nasıl bir tipsin sen öyle.. Tamam monitör 1150tl aynn knk en çok müşteriyi sen çektin samsunga, muhteşem bir pazarlamacısın samsung seni türkiye distrbütörü falan yapsın.

• Va paneller gerçek 1ms verebiliyor mu? Bazılarında özelliklerde 1ms 4 ms falan yazıyor bi iş var ama. Birde 1ms verebilen ips monitör mevcutmudur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 29 Nisan 2020; 16:8:28 >
  • Va panelin curved olması görüntü için dezavantaj olmaz mı ki İçine girince biraz düzgün gösterir ama uzaktan bakınca kenarlar illaki sırıtır, yoksa kavsi çok mu az bunun ?
  • Alınmaz pişman olursunuz. Samsung 1080p VA paneller farkedilebilir seviyede bulanık özellikle muadillerine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 29 Nisan 2020; 17:0:29 >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    soldan gitmesin hocam, trafiği böyle tipler kitliyor soldan 80le gidenler
    sağdan gitsin, hatta en yakın gişeden çıkış yapsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    bu arkadaşlara 60hz tn panel 5ms vereceksin 900 liraya, bunlar bundan anlar ancak değerli abim
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    VA paneller de 1ms verebiliyor,
    1ms IPS için 24G2U örnek verilebilir
  • WhyNot? kullanıcısına yanıt
    +1

Bende de farklı model vardı sattım hem yükselttim hem kurtuldum

• WhyNot? kullanıcısına yanıt
    hocam müsade var ise ana mesaja ekleyeceğim yorumunuzu
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    hocam bazen bakıyorum başlıkta 1ms yazıyor içeri bakınca 2 tane ms değeri olyor birinde 4ms birinde 1 ms oluyor. kafam karışmıştı ama eğer ips ve gerçekten 1ms ise herkesin tercih etmesi lazım bu monitörü
  • 27" lik uygun bir monitör arıyorum gören duyan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
  • Forumdan alan var mı ben bu aşamada almayı düşünüyorum, ama diğer markalarda da indirim olursa pişman olurum diye alamıyorum.
  • bu monitörden ben almıştım, 60hz olanından iade ettim, çünkü yanlardan acayip ışık süzmeleri var, curve ekrana da pek alışamadım, alanlar buna dikkat etsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.