< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 29 Nisan 2020; 13:56:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 29 Nisan 2020; 13:56:16 > |
Monitör fiyatı uygundur degildir bu tamamen ayrı bir konu. Başlık şu olmalıydı Samsung xx monitör 1299 lira yanında 150 lira degerinde mount and blade oyunu hediye. Monitör 1150 lira dersen ben başlıgı açınca 1150 liralık bir monitör bekliyorum ve bunu bulamıyorum çünkü birincisi yalan söylüyorsun, ikincisi bu sana ne kazandırıyor merak ediyorum.
O zaman ev satanlar da şey desin, bedava ev satıyorum, kiraya koy 12 13 sene sonra anapara elinde, üstüne de beleş ev, hayat ne güzel bedava yaa beyin bedava. |
Bu monitor 1299 lira. Yaninda kg fiyati 1299 lira olan guvercin gubresi hediye verseler, monitoru bedavaya mi almis oluyorsun? Yukarida arkadasin dedigi gibi bir fakirlik var sende.
|
Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim
|
hala boş laf kalabalığı yapıyorsun, konunun başlığı hanyayı kendisi konyayı gösterdiği için degiştirdin. Konu başlığı yanıltıcı olduğu için değiştirdin. Sana nasıl açman gerektigini söyledim hala gidip 1299-150 falan yazıyorsun oraya, bırak insanlar kendi değerlendirir kararını verir. Bir de konuya bakanları kesip samsung tagleyip falan beleş monitör dilenmiş ilk postta, nasıl bir tipsin sen öyle.. Tamam monitör 1150tl aynn knk en çok müşteriyi sen çektin samsunga, muhteşem bir pazarlamacısın samsung seni türkiye distrbütörü falan yapsın.
|
27 olaydı iyiydi
![]() Şu Curved olayı da çok saçma olmuş, sanki bana 2 metre genişliği var, altı üstü 24 inç monitör. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Nisan 2020; 7:15:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 29 Nisan 2020; 11:27:40 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 29 Nisan 2020; 11:39:51 > |
|
|
|
|