Şimdi Ara

Samsung 24 İnç CRG50 144Hz Monitör 1.299TL [Bannerlord hediyesi ile 1.149 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 24 İnç CRG50 144Hz FreeSync Kavisli VA Gaming Monitör

Samsung Türkiye
    Samsung 24 İnç CRG50 144Hz FreeSync Kavisli VA Gaming Monitör
    https://shop.samsung.com/tr/24-inc-crg50-144hz-freesync-kavisli-va-gaming-monitor

Satış Fiyatı:
    1299,00 TL - 150 TL : 1.149

Bannerlord hediyesi var, hediyesini düşersek 1,149 lira yapıyor, güzel bir fiyat. VA paneli TN paneller ile karıştırmayalım

19 Kayıtlı Üye (15 Mobil) ve 57 Misafir (40 Mobil) - 21 Masaüstü, 55 Mobil, 1 Android ilk defa misafirlerin stoğunu bitiremeyeceğini düşünüp onlarında faydalanmasını istediğim bir kampanya, ulan samsung bana bu monitörden bir tane hediye etmessen adam değilsin @Samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 29 Nisan 2020; 13:56:16 >

• Monitör fiyatı uygundur degildir bu tamamen ayrı bir konu. Başlık şu olmalıydı Samsung xx monitör 1299 lira yanında 150 lira degerinde mount and blade oyunu hediye. Monitör 1150 lira dersen ben başlıgı açınca 1150 liralık bir monitör bekliyorum ve bunu bulamıyorum çünkü birincisi yalan söylüyorsun, ikincisi bu sana ne kazandırıyor merak ediyorum.

O zaman ev satanlar da şey desin, bedava ev satıyorum, kiraya koy 12 13 sene sonra anapara elinde, üstüne de beleş ev, hayat ne güzel bedava yaa beyin bedava.
    hala boş laf kalabalığı yapıyorsun, konunun başlığı hanyayı kendisi konyayı gösterdiği için degiştirdin. Konu başlığı yanıltıcı olduğu için değiştirdin. Sana nasıl açman gerektigini söyledim hala gidip 1299-150 falan yazıyorsun oraya, bırak insanlar kendi değerlendirir kararını verir. Bir de konuya bakanları kesip samsung tagleyip falan beleş monitör dilenmiş ilk postta, nasıl bir tipsin sen öyle.. Tamam monitör 1150tl aynn knk en çok müşteriyi sen çektin samsunga, muhteşem bir pazarlamacısın samsung seni türkiye distrbütörü falan yapsın.
  • Neden tn panel ile karıştırmayalım ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceymıns

Neden tn panel ile karıştırmayalım ki?
    VA panel olduğu için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim

• Sessizlik hakim buraya ama sömürüyolar galiba ondan

• 27 olaydı iyiydi

Şu Curved olayı da çok saçma olmuş, sanki bana 2 metre genişliği var, altı üstü 24 inç monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Nisan 2020; 7:15:21 >
  • Başlık yanıltıcı olmuş. N11 olsa dükkanın hayırlı olsun derdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150 tl nasıl düşüyor

• m4shroom M kullanıcısına yanıt
    aynen öyle, eyyyy samsungg
  • Ceymıns kullanıcısına yanıt
    ben teşekkür ederim
  • cidden böyle beyin fakiri yorum yapınca ve hit olunca senin cebine extra para mı koyuyorlar ? Yanında ferrari dahi verse bu monitör 1150 lira kardeş 1299 degil
    akakce.com
    144 Hz LED Ekran ve Monitör Fiyatları, Modelleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/144-hz,1,2.html
    piyasada buna en yakın VA panel 1250 lira, adam sana 14 gün koşulsuz iade sunmuş, ayrıca bunun kadar şık değil ve 150 lira değerinde hediyesi yok, hadi diyelim steam kodunu forumdan aldın oyunu %80'den mâl ettin, o bile 120 lira yapar, hadi oynamayacaksın 100₺'ye satar geçersin1,179 tl'ye bu kurda gayet iyi bir cihaz, doların ne olacağını kimse bilmiyor ben olsam CURVED seviyorsam kaçırmazdım

almıyorsan soldan soldan gidiniz, boş yorum yapmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 29 Nisan 2020; 11:27:40 >

• Altyazar kullanıcısına yanıt
    Bu monitor 1299 lira. Yaninda kg fiyati 1299 lira olan guvercin gubresi hediye verseler, monitoru bedavaya mi almis oluyorsun? Yukarida arkadasin dedigi gibi bir fakirlik var sende.
  • jeolog yeni blok ozelligi getirmisti onu bir deniyeyim saolun

• biosis gamingyoutube
    Samsung CRG50 İncelemesi - 24'' 1080P 144 HZ Curved Oyuncu Monitörü
    https://www.youtube.com/watch?v=jeGD2IZoGBw

videoda belirtldiği gibi FreeSync özelliği Nvidia ekran kartı kullanan gsync özelliği bu monitörde olmuyor yani NVIDIA ekran kartınız varsa Gsync bağlayamıyorsunuz DİYORLAR

güzel incelemişler bu videoda

dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 29 Nisan 2020; 11:39:51 >

• çok şükür bugün de blok listemiz kabardı
  • ya arkadaşlar kendimi tutamadım bak gene bu akıl fakirlerine açıklama yapmak zorunda kaldım, bana burada irdeleyici yorum yaparak beni mutsuz ettiğinizi, üzdüğünüzü moralimi bozduğunuz falan mı zannediyorsunuz anlamadım

şu dediği lafa bak ya "Yaninda kg fiyati 1299 lira olan guvercin gubresi hediye verseler, monitoru bedavaya mi almis oluyorsun?"

evet bedavaya almış oluyorum, güvercin boku lazım olan kişilerin olduğu forum vb. platformda ilan açıp güvercin bokunu 1000 liraya veririm, alan kişi 300 lira kâr eder ben de monitorü 300 liraya almış olurum, bunu akıl edemeyecek kadar akıl fakiri iseniz, neden gelip konuyu yukarı çıkarıyorsunuz bırak yorum yapma ya, aşşağıda kalsın

• AOC markasının 1600 TL bandındaki IPS panelleri daha iyi gibi. 24" ekranlarda curved ekran neden var hala anlamadım, hiçbir zevki çıkmıyor. 27" desen oyuna uygun değil bence. Çok karmaşık piyasa. Ürünün fiyatı olması gerektiği gibi bence. Bir süre daha IPS panel beklemeye devam edelim bakalım. 144hz olmayan monitörler bile 1000 TL iken elim gitmiyor o ürünlere.
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Anlayamiyor ki, ne yapsin garip. ihtiyaci olmayan 150 ye oyunu satar falan diye sacmaliyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.