Şimdi Ara

SAMSUNG 2494HM 24' Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mönitörü bugün aldım. Aslında Benq E2420 almak için gittim stokda olmadığından bunu almaya karar verdim.

19" den sonra bana dev gibi geldi :)

Kutu içeriği: Güç Kablosu-DVI Kablo-Analog Kablo-Ses giriş Kablosu-Usb Kablosu-Kurulum Cd si.

Özellikleri:
    Ekran Boyutu : 24" Wide (Geniş Ekran)
    Çözünürlük : 1920x1080
    Parlaklık: 300cd/m²
    Kontrast Oranı : 50000:1 (DC)
    Tepki Süresi : 5ms
    Görüş Açısı : 170°/160° (CR>10)
    Renk Desteği : 16.7M
    Video Sinyali : D-sub , DVI , HDMI
    Sync. SiNYAL : Separate H/V, Composite, SOG
    Konnektör : D-sub, DVI-D, HDMI
    Güç Tüketimi : 48W
    Bekleme : 1.5W
    Multimedya Speaker : 6W (3W x 2Ch.)
    Özellikler : Muliti Screen S/W, MagicBright³, MagicColor, Color Effect, Off Timer, AV Mode, MagicTune, Customized Key, Auto Pivot Function(Auto Rotaion S/W),1080P Full HD, Image Size, DVI with HDCP, Windows Vista Premium Certified
    Duvara Asılmaya Uyum : 100x200
    Renk : PARLAK SİYAH

Boyutlar ve Ağırlık
    Boyut : 572.8 x 420.4 x 249.9 mm
    Ağırlık : 8.4 kg

Şuan test aşamasındayım, bir kaç resim :
     SAMSUNG 2494HM 24' Kullanıcı İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarta -- 5 Ocak 2010; 23:53:54 >

• İncelemeyi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 6 Ocak 2010; 11:15:46 >
  • Aman lütfen. Mutlaka. Bende monitör alma aşamasındayım. İncelemeni merakla bekliyorum.
  • Valla insaf diyorum başka birşey demiyorum. Çoğu arkadaş monitörünü alıncaya kadar bizler onun dostu oluyoruz. Monitörü alınca hemen bizimle yeni resimleri ve izlenimlerini paylaşacaklarını söylüyorlar. Ama monitörü alan arkadaş işi bitince haydi herkes kendi yoluna oluyor. Ayıptır ya. 5 ocaktan bu yana hiç mi 5 dakka vaktin olmadı. Bir kaç fotoğraf ekle. Bir iki satır yorum yap. Bak sana yukarıda monitör alacağımızı ve senden inceleme bekleyeceğimizi söylemişiz. Gerçekten bu saygısızlık. Bir ürün alıncaya kadar canım cicim, forumla işiniz bittikten sonra haydi herkes kendi yoluna mantığı çok yanlış ve ayıp.
  • Benq 22"/24" E Serilerinide alabilirsiniz+

Çok fazla yoruma gerek yok,ayrıca ne gibi bir yorum bekliyorsunuz teknik olarakmı yoksa,renkler ne kadar "canlı"(Vivid/Sature) olarakmı!

Çünkü genelde hatta en çok Renlerin canlılığı sorulmaktadır,ama bur enklerin doğrumu yoksa yanlışmı olduğu sorulmaz
    Çoğu insana canlı renk "doğru" renk demektir manasına geliyor

Örneğin yukarıda panel S_PVA olmadığı için zaten kimse mucize beklemesin veya IPS varyantından bir panelde olmadığı için mucize aramayın!

"TN" panellerin bugün çok fazla üreticideki resim işleme/görüntü kalitesi v.s hemen hemen aynıdır ki çoğuda(sizin bildik Markalarınız)
    AUO/Taiwan Modüllerini kullanıyor!!! veya diğer Taiwanlı Modül üreticilerinin....

FullHD panellerde;kaldıki pixel boyutuna göre,düşük pixel boyutlu görüntülerde yine ciddi düşmeler v.s olacaktır örneğin 352x280pixel de panel
    ne yapacakki!!
    Başarılı Scaler özellikleri yoktur,Int.Built-in-Scaler varsa ki buda iyi değildir ve panel görüntü işlemede yine sorun yaşatır!

Son olarak panelden ne bekliyorsunuz yada hangi görüntüleri işleyeceksiniz!
    Photo/WEB/Design prof.gibi işler için bu paneller zaten akla bile gelmez(TN Modüllü paneller) o zaman IPS Modüllü panel alacaksınız bunlar için!

"Gamer" iseniz,bugün için dünyada TN panellerin üstüne "hala" bir panel yok,dolayısıyla eliniz mahkum TN panel alacaksınız

Şayet FILM ve Desktop uygulamaları ve yarı.prof bazı işler v.s için "iyi" bir panel arıyorsanız o zaman IPS li bir panel alacaksınız
    Tabi bu paneller "doğru renk üretmede" asıl esprileri ortaya çıkar

TN Modüllü ve piyasada gördüğünüz hiç bir panel,Markası ne olursa olsun doğru renk üretmez,zaten teknikleri buna elverişli değildir
    Ancak insanlar "canlı renk" gördükleri zaman.....vay be görüntüye bak süper.... diyorlar

++

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.