Şimdi Ara

Samsung 25W Hızlı Şarj Aleti EP-TA800N 107₺+11₺ Kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada satış fiyatı 127TL ama içinden kablosu çıkıyor.

• Almaya niyetlendim ama kablo cikmamasi sinir bozucu

• nikogrk kullanıcısına yanıt
    Satıcı kim link verebilir misiniz. Orijinal çıkma olasılığı düşük olabilir orda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • guvven kullanıcısına yanıt

Sahte olma ihtimalini düşünmemiştim HB'ya olan güvenimdem ama olabilir tabi.

https://www.hepsiburada.com/samsung-ep-ta800n-typec-25w-kablosuz-hizli-sarj-aleti-siyah-pm-HBC000006KCP1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikogrk -- 12 Mart 2022; 11:50:35 >
  • 1 Adet P-TA800N, 1 Adet EP-DA705BBEGWW siparişi verdim, haber veren arkadaşlara teşekkürler..

• Dolapta daha uyguna kablolusunu satanlar var(Faturalı şekilde)

• Class kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce amazonda belkin playa type c - type c kablo 26 TL idi şu an aynı mıdır bilemicem.

• nikogrk kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün ihtimalle orijinal değildir çok dikkat edin, alırsanız bile kutuda ve şarj aletinin üzerindeki seri numaraları kontrol edin. Seri numarası yoksa sahtedir. Alırsınız kullanırsınız 25W verir ama replika alete o kadar paraya satmak etik değil bence. Ha bir de bu fiyata uygun maceraya gerek yok buradan alın.

• MediaMarkt sahte ürün satmaz diye düşünen ülke insanı imei kayıt dışı telefonları satıyor du hatta uygun fiyat diye telefonu oradan aldım bir hafta sonra kayıt dışı mesajı geldi 20 günde parayı zor kurtardık ben şahsi düşüncem elektronik ürünleri amazon kendi satıcısı olduğu şeklinde alıyorum

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı elektronik bir mekanizma ne abartıyorsunuz bu tarz şeyleri. Patlar patlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.